Seba_LDZ Opublikowano 2 Listopada 2011 Autor Opublikowano 2 Listopada 2011 nie czaje co pierwsz pozaycja ?? podane z katalogu tak ?? ponizej ile z silnika a nizej ile z kol i spadek
bartek1605 Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 moc po uwzględnieniu wszystkich czynników zewnętrznych
kanu Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 pozycja 1 moc książkowa pozycja 2 moc autka po badaniu pozycja 3 moc na kołach (czyli wyszło z silnika 98 a na kołach wypadło tylko tyle) pozycja 4 odejmowanie moc silnika - moc na kołach pozycja 5 ....tu już chyba jasne.... nie wiem ile auto miało na wyjściu z fabryki, ale żadne auto nie ma tej samej mocy na silniku i kołach
Seba_LDZ Opublikowano 2 Listopada 2011 Autor Opublikowano 2 Listopada 2011 czaje dlatego nie jade swoim :gwizdanie:
kanu Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 ja tam może pojadę, kwestia ile osób się zbierze i ile z ceny zejdą za badanie
DeeJay_Kill Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 Pany, nie ma ktoś jakiejś sprawy do załatwienia w łowiczu, bądź kutnie? Muszę zderzak tam odebrać...
MarianekZg Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 Pany, nie ma ktoś jakiejś sprawy do załatwienia w łowiczu, bądź kutnie? Muszę zderzak tam odebrać... Ja będę w Zdunach (między Kutnem a Łowiczem) w piątek jak by co - jak jesteś w stanie jakoś to ogarnąć to mogę odebrać ale w Zdunach
DeeJay_Kill Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 dzięki baaaaardzo Miśku, ale jednak muszę tam jechać dzisiaj - jak ktoś coś potrzebuje, to niech pisze:)
Seba_LDZ Opublikowano 2 Listopada 2011 Autor Opublikowano 2 Listopada 2011 :hi: siema :naughty: DJ kurde mialem napisa ze tez moge poleciec przez Lowicz ale w piatek :/ szerokosci tam
Seba_LDZ Opublikowano 2 Listopada 2011 Autor Opublikowano 2 Listopada 2011 hehehe oby nie ostatnio sie upieklo bo panowie byli zajeci a przecielismy z 90 na 50 ale co tam wazne ze nie zatrzymali
MarianekZg Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 duzo mandatow na droge Bartas, DJ zawsze może liczyć na dobre słowo od ciebie :polew:
Panda z Teksasu Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 jaki nick ma dokładnie Marcin na forum bo wyszukiwarka nie znajduje a na 10 ostatnich stronach nic nie pisał Kłysiu daj numer do tego ziomka mam dla niego pewną propozycję
Seba_LDZ Opublikowano 2 Listopada 2011 Autor Opublikowano 2 Listopada 2011 no Mistrzuniu juz powrot ?? zderzak jest ?? [br]Dopisany: 02 Listopad 2011, 19:42_________________________________________________Panowie i Panie jesli nie widzieliscie to polecam http://tvnplayer.pl/programy-online/rozmowy-w-toku-odcinki,63/odcinek-1960,mam-dosc-utrzymywania-syna-darmozjada,S00E1960,4016.html[br]Dopisany: 02 Listopad 2011, 19:43_________________________________________________
marcindlug Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 jaki nick ma dokładnie Marcin na forum bo wyszukiwarka nie znajduje a na 10 ostatnich stronach nic nie pisał a co bys chcial misiu kolorowy ?
Seba_LDZ Opublikowano 2 Listopada 2011 Autor Opublikowano 2 Listopada 2011 ja bym chcial jakis dobry filmik w Twoim stylu ktory chetnie kliken lubie to :naughty: :naughty:
Rekomendowane odpowiedzi