Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Łódzkie

Seba_LDZ

Rekomendowane odpowiedzi

http://www.cda.pl/video/256061a/Cicho-bo-stara-jest-w-piwnicy

Mario, kolo bialego koscila za***iście oklejony pluszakowoz stal kolo Ciebie a Ty nic :polew:

:shocked: :shocked: :shocked: [br]Dopisany: 30 Listopad 2011, 20:02_________________________________________________Mów do mnie, pisz do mnie gdzie kiedy - dokładnie :wallbash: :wallbash: :wallbash:

• Odpowiedzi 76.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Seba_LDZ

14310

• klysek

8184

• bartek1605

6524

• Kimi

5681

Top użytkownicy w tym temacie

nie zdazylem zadzwonic :) skrecalem w pomorska w prawo a Ty jechales prosto - ja renowke oklejona zabawkami ;p

ku..wa biały kościół to dla mnie Rzgowska a ty mówisz o Rondzie Solidarności :wink4: dobrze, że nie dłubałem w nosie bo byś się teraz śmiał :polew: :polew: :polew:

w sumie masz racje bo tamten kosciol tak nazywam :P ale ten tez jakos wybielal ostatno :P

nie ważne jechałem jak koń przed siebie i nie patrzyłem po bokach - zupełnie jak nie ja :decayed:

1:0 dla Ciebie :good::wink4:

ja tam się wziąłem za klejenie i chyba jutro z marcinem będziemy się wczuwać w rolę tapicerów :tongue4: A szóstka wreszcie o własnych siłach opuszcza i wjeżdża na miejsce garażowania :decayed:

jeszcze raz i postykamy sie pitokami :polew: :polew:

ale tylko wtedy jak będzie 1:1 :polew: :polew: :polew:

Nie idźmy tą drogą :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 30 Listopad 2011, 20:24_________________________________________________

ja tam się wziąłem za klejenie i chyba jutro z marcinem będziemy się wczuwać w rolę tapicerów :tongue4: A szóstka wreszcie o własnych siłach opuszcza i wjeżdża na miejsce garażowania :decayed:

:oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski:

:hi:

siemka, moge sie dopisać do Was do paczki na kalendarzyk? mam wpisać się na liste do jarka, czy tutaj najpierw zbieramy chetnych?

puść PW do Kimiego - on trzyma rękę na pulsie :wink4:[br]Dopisany: 30 Listopad 2011, 19:50_________________________________________________

i pewnie smaczniutka :slina: :slina: :tongue4: :tongue4: :wink4: :wink4:

nom peeeeeeeeeeeeewnie tak :slina: :slina: :slina: :slina: :slina::naughty::decayed:

:polew: :polew: :polew: :polew: :good: :good: :good:

ty się nie śmiej tylko użyj swoich znajomości i przywieź ją kiedyś na spot/grilla to potańcujemy :naughty: :naughty: :naughty::decayed: :decayed: :decayed:

Wiece co najlepsze? My tu gadu gadu ale pupa, ale laska azjatka a ona z Niemiec :polew: :polew: :polew:

:good: :good: :good: :good:

elegancko to w piatek jazdy testowe ?? :D :D :D:P

:good: :good: :good: :good:

elegancko to w piatek jazdy testowe ?? :D :D :D:P

ja tam poczekam na śnieg pod Realem :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

nie ma to jak chcial zgasic benzyne benzyna a pozniej chcial zdmuchnac plomien no mistrz po prostu :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 30 Listopad 2011, 20:37_________________________________________________szkoda ze tym wiadrem nie chlusnal :decayed:

nie ma to jak chcial zgasic benzyne benzyna a pozniej chcial zdmuchnac plomien no mistrz po prostu :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 30 Listopad 2011, 20:37_________________________________________________szkoda ze tym wiadrem nie chlusnal :decayed:

mógł wylać pod tą corsę :polew:

Witam Panowie/ Panie nie ma ktoś pod ręką mechanika który za "browarka" ustawiłby zbieżność na końcówce drążka bo mi mechanior wymienił i wydawało się, że OK a tu i tak nadal kiere coś po skosie muszę trzymać.

Kolego podjedz do kolumny transportu sanitarnego na wareckiej , ja tam bylem i za 50 zl ustawili ; tylko felgi muszą być stalowe ; :hi:

Kolego podjedz do kolumny transportu sanitarnego na wareckiej , ja tam bylem i za 50 zl ustawili ; tylko felgi muszą być stalowe ; :hi:

Jak za przekręcenie o pół obrotu albo i mniej śrubki to sporawo ;p