Seba_LDZ Opublikowano 1 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 oo Kimi gdzie byles jak Cienie bylo ??[br]Dopisany: 01 Grudzień 2011, 11:02_________________________________________________a tak mi sie przypomnialo jak dobrze pojdzie bede mial niespodzianke na niedziele Mario bedziesz zadowolony :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 oo Kimi gdzie byles jak Cienie bylo ??[br]Dopisany: 01 Grudzień 2011, 11:02_________________________________________________a tak mi sie przypomnialo jak dobrze pojdzie bede mial niespodzianke na niedziele Mario bedziesz zadowolony :D Uuuu, lubię niespodzianki :naughty: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 oo Kimi gdzie byles jak Cienie bylo ??[br]Dopisany: 01 Grudzień 2011, 11:02_________________________________________________a tak mi sie przypomnialo jak dobrze pojdzie bede mial niespodzianke na niedziele Mario bedziesz zadowolony :D Seba po takim PW ty jeszcze masz dla mnie niespodzianki :?: :?: :decayed: Ale nie powiem lubię niespodzianki :good: :wink4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 1 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 hehe spoko loko zobaczymy czy sie uda [br]Dopisany: 01 Grudzień 2011, 13:30_________________________________________________ daaaaaaaaaaaaaaaaaaaamn :slina: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 hehe spoko loko zobaczymy czy sie uda [br]Dopisany: 01 Grudzień 2011, 13:30_________________________________________________ daaaaaaaaaaaaaaaaaaaamn :slina: Lubicie wytatuowane? :cool1: To macie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 1 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 :polew: :polew: :polew: :polew: k**wa to doj**ales powinienes sam sobie bana sprzedac :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SpongeBob Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 :decayed: Kimi powiem Ci ze akurat pilem piwko i prawie mi sie cofnelo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 1 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 :wallbash: :wallbash: :wallbash: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 To jeszcze Was dobiję :naughty: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 1 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :good: :good: :good: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Dooobra, widzę, że już macie dosyć - to teraz coś dla kontrastu: [br]Dopisany: 01 Grudzień 2011, 17:34_________________________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amster Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Hej wszytkim:)Czy juz trwają przygotowania na spotkanie w sobotę?!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 :slina: ktoś ma ochotę bo ja chętnie :tongue4:[br]Dopisany: 01 Grudzień 2011, 17:48_________________________________________________ Hej wszytkim:)Czy juz trwają przygotowania na spotkanie w sobotę?!!!!!!! zaprosiłem tą Panią :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 :slina: ktoś ma ochotę bo ja chętnie :tongue4:[br]Dopisany: 01 Grudzień 2011, 17:48_________________________________________________ Hej wszytkim:)Czy juz trwają przygotowania na spotkanie w sobotę?!!!!!!! zaprosiłem tą Panią :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Jeśli to prawda, to ja będe u Ciebie już w piątek o 1:00, akurat sobie wysiądę w Zgierzu na dworcu i nawet pieszo do Ciebie do domu dojdę, jak będzie trzeba :kox: :kox: :kox: I będę się tą Panią opiekował cały weeekend, co byś jako gospodarz nie miał problemu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amster Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 yyyyyy ale ta Pani jest juz zajęta Kimi:)hehe[br]Dopisany: 01 Grudzień 2011, 17:56_________________________________________________Kimi -bądź lepiej w sobote wieczorkiem-jakies d*py na pewno znajdziemy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 yyyyyy ale ta Pani jest juz zajęta Kimi:)hehe[br]Dopisany: 01 Grudzień 2011, 17:56_________________________________________________Kimi -bądź lepiej w sobote wieczorkiem-jakies d*py na pewno znajdziemy:) Jestem rozczarowany.... :confused4: :confused4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 powiedcie macie nr. tel. do brody bo mam temat a moze wy wiecie jakie jest sprzeglo w Citroenie Jumperye 2.2 HDI 2008 r dwumas czy zwykle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi