Bartas Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 V grecka 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 o raju jaki plan cwiczen masz na jutro Admin ogarnij sie Aaaa, myślałem, że o siłkę pytasz. No ja swoje - ogólnorozwojowy, do końca roku to ciągnę :polew: ten klub zwłaszcza region łódzki winien się nazywać siłka banda , ogólnorozwojowy powiadasz ? to facetom w każdym wieku się przyda :polew:[br]Dopisany: 13 Grudzień 2011, 15:37_________________________________________________ wczoraj się grzańcem leczyłem i niestety - nie pomogło... to załatw sobie jakiś "piecyk" jak mówi kolega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pjngwjn Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Bartas pójdźcie sobie na rajską na siłkę przy limanowskiego. Tam jest konkret. Siłownia jedna ze starszych w Łodzi, koksy też jedni ze starszych w Łodzi ale ekipa w porządku, sprzęt extra, maszyn dużo, dobry klimat. A generalnie od siebie polecam Laguna Fitness Sport przy piotrkowskiej 117 tam to dopiero jest siłownia :slina: pełny profesjonalizm, siłka godna polecenia! Kimi, jak Ty ogólnorozwojówkę robisz to dużo Ci sprzętu nie trzeba. Na wodnym raju karnet około 50zł/mc bez ograniczeń. Mała,ciasna,mało sprzętu, ale na dobry początek styknie a jak już wskoczysz na wyższy poziom wtajemniczenia to polecam siłkę w jagnie. Tam chłopaki młode napinkę robią, ale jakbby co to powiedz, że jesteś od pingwina i będzie gitara Sebek czekamy na zdjęcia Ja szczególnie na tego mojego wytrzeszcza, jak to podsumował panton -> JERZYKA kurna żeby jerzyka z pingwinem mylić to nieeee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 witam z popołudnia, a zaryzykuję nawet, że z wieczora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Bartas pójdźcie sobie na rajską na siłkę przy limanowskiego. Tam jest konkret. Siłownia jedna ze starszych w Łodzi, koksy też jedni ze starszych w Łodzi ale ekipa w porządku, sprzęt extra, maszyn dużo, dobry klimat. A generalnie od siebie polecam Laguna Fitness Sport przy piotrkowskiej 117 tam to dopiero jest siłownia :slina: pełny profesjonalizm, siłka godna polecenia! Kimi, jak Ty ogólnorozwojówkę robisz to dużo Ci sprzętu nie trzeba. Na wodnym raju karnet około 50zł/mc bez ograniczeń. Mała,ciasna,mało sprzętu, ale na dobry początek styknie a jak już wskoczysz na wyższy poziom wtajemniczenia to polecam siłkę w jagnie. Tam chłopaki młode napinkę robią, ale jakbby co to powiedz, że jesteś od pingwina i będzie gitara Sebek czekamy na zdjęcia Ja szczególnie na tego mojego wytrzeszcza, jak to podsumował panton -> JERZYKA kurna żeby jerzyka z pingwinem mylić to nieeee pjngwjn, dzięki za rady, ale ja tę ogólnorozwojówkę tylko do końca roku robię, potem coś już bardziej zaawansowanego bym chciał. A co do ilości urządzeń - to akurat jest odwrotna sytuacja, ponieważ w sumie w jednym treningu robię 13 ćwiczeń na wszystkie partie i wbrew pozorom właśnie potrzebuję do tego dużo sprzętu :kox: A na napinki z młodymi chłopakami to już za stary jestem :wink4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smol Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 to jak z ta siłka gdzie w koncu idziecie :>[br]Dopisany: 13 Grudzień 2011, 18:46_________________________________________________nie ma lipy sto na klate kimi i lecimy nie ma opierdalania [br]Dopisany: 13 Grudzień 2011, 18:46_________________________________________________dj nie wiesz nic na temat tych podcisnien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 w tym temacie nadal jestem głupi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 kierwa jak mi sie nie chce[br]Dopisany: 13 Grudzień 2011, 19:07_________________________________________________pjngwjn - chodzilem na raj :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frugodh Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Dj i jak decha wygląda:>?[br]Dopisany: 13 Grudzień 2011, 19:23_________________________________________________Kimi zdaj relacje jak Ci się Agatka podoba :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 moze ktos cos sie wypowiedzec na temat Nokii 500 ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Nokia zajefajny telefon ale modelu 500 nie znam [br]Dopisany: 13 Grudzień 2011, 19:46_________________________________________________ :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smol Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 tak klys dobry telefon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Dobra jadę do sklepu - chce ktoś coś :?: :?: :> :> :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smol Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 tak piwo jakies zimne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SpongeBob Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Nokia zajefajny telefon ale modelu 500 nie znam [br]Dopisany: 13 Grudzień 2011, 19:46_________________________________________________ :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 13 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 witam :hi: i ja piwko poprosze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pjngwjn Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Bartas jak wrażenia? Ja tam byłem kilka razy jedynie ale u mnie bardzo pozytywnie Ja się wychowałem na lagunie jak jeszcze ciężary trenowałem. Kimi - mialem na myśli to, że tam jest mało maszyn, ale wystarczająco do ogólnorozwojówki. Nie wiem co robisz dokładnie, ale to co na wodnym raju raczej wystarcza. A podciągasz się? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 powiem jedno auaaaaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 13 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 zdjecia dolecialy [br]Dopisany: 13 Grudzień 2011, 22:02_________________________________________________ powiem jedno auaaaaa zrobili Ci krzywde tam gdzie nie powinni ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi