Seba_LDZ Opublikowano 22 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2011 ja dotarlem bym wstawil zdjecie Miska ale nie wiem czy moge :embarrassed: Krzychu Tobie tez najlepszego w Swieta kurde moze jakas mikolajke na baner :mysli: [br]Dopisany: 23 Grudzień 2011, 00:23_________________________________________________a no i przy okazji jeszcze raz dziekuje Tomku :notworthy: :notworthy: :decayed:
Gość SpongeBob Opublikowano 22 Grudnia 2011 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Seba nie ma o czym mowic teraz bedzie wiecej bo przesiadam sie do swojego
Seba_LDZ Opublikowano 22 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2011 :notworthy: :notworthy: :notworthy: masz jakas fajna mikolajke na baner ?? :P [br]Dopisany: 23 Grudzień 2011, 00:35_________________________________________________a swojego szkoda tlucz firmowy ile mozna
Gość SpongeBob Opublikowano 22 Grudnia 2011 Opublikowano 22 Grudnia 2011 mikolajki brak a co do auta to aluzbowy oddalem juz ale ja nim jezdzilem wszedzie a moj wiekszosc czadu stal nawet w sobote czy niedziele jak mialem gdzies jechac to slyzbowy a moj od swieta byl ruszany
Seba_LDZ Opublikowano 22 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2011 no i po to wlasnie jest auto sluzbowe :D jakie auto wjedzie pod najwiekszy kraweznik w miescie ?? sluzbowe
Gość SpongeBob Opublikowano 23 Grudnia 2011 Opublikowano 23 Grudnia 2011 a jakie jest najlepsze auto terenowe? sluzbowe dobra spadam klocki wymienic i trzeba na jakies zakupy sie udac
Magdalenah Opublikowano 23 Grudnia 2011 Opublikowano 23 Grudnia 2011 I był ten spocik dziś? Nie mogłem niestety być a jutro pomykam do siebie... Życzę więc wszystkim miłych pogodnych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia !!! I do zobaczenia w Nowym Roku Tobie również najlepszego ! szerokości i do zobaczenia za rok :> :>[br]Dopisany: 23 Grudzień 2011, 08:40_________________________________________________ Mario co ustalamy ?? gdzie i kiedy Myślę, że ok. 20-tej tak na godzinkę pod Realem jak za dawnych, dobrych czasów lub Port w ostateczności szkoda że nie wiedziałam byłam w Łodzi do 21 :00
Seba_LDZ Opublikowano 23 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2011 :hi: no bo forum to sie cyta a szkoda Madziu ;( ;( ;(
marcindlug Opublikowano 23 Grudnia 2011 Opublikowano 23 Grudnia 2011 masz jakas fajna mikolajke na baner ?? :P
pocas Opublikowano 23 Grudnia 2011 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Szkoda że nie funkcji szukania frazy w temacie... Co to za piosenka w filmie z pierwszego posta? Wkręciła mi się w głowę jak otwieracz wina przy lobotomii. :gwizdanie:
DeeJay_Kill Opublikowano 23 Grudnia 2011 Opublikowano 23 Grudnia 2011 ściema;) Qrde, też nie wiedziałem nic o spocie:( Następnym razem się spotkamy:)
Magdalenah Opublikowano 23 Grudnia 2011 Opublikowano 23 Grudnia 2011 :hi: no bo forum to sie cyta a szkoda Madziu ;( ;( ;( Się czytało i sorry ale o 15:59 to się ubierałam do wyjścia z pracy
Gość SpongeBob Opublikowano 23 Grudnia 2011 Opublikowano 23 Grudnia 2011 :hi: no bo forum to sie cyta a szkoda Madziu ;( ;( ;( Się czytało i sorry ale o 15:59 to się ubierałam do wyjścia z pracy o to za wczesnie nie bylo jeszcze 16 ja sie zbieram do ośrodka ale to za chwile, bylem juz wymienic klocki, na malych zakupach i w pile pograc :>
Magdalenah Opublikowano 23 Grudnia 2011 Opublikowano 23 Grudnia 2011 :hi: no bo forum to sie cyta a szkoda Madziu ;( ;( ;( Się czytało i sorry ale o 15:59 to się ubierałam do wyjścia z pracy o to za wczesnie nie bylo jeszcze 16 ja sie zbieram do ośrodka ale to za chwile, bylem juz wymienic klocki, na malych zakupach i w pile pograc :> W ośrodku to już pustki także odłóż wizytę na po świętach
Seba_LDZ Opublikowano 23 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2011 Szkoda że nie funkcji szukania frazy w temacie... Co to za piosenka w filmie z pierwszego posta? Wkręciła mi się w głowę jak otwieracz wina przy lobotomii. :gwizdanie: PENTATONES THE DEVILS HAND
MarianekZg Opublikowano 23 Grudnia 2011 Opublikowano 23 Grudnia 2011 BTW Seba gdzie moja fotka :decayed: :?: :?: :?:[br]Dopisany: 23 Grudzień 2011, 16:05_________________________________________________Seba podrzuć również fotki z "Deski" bo nie mogę znaleźć :confused4:
Rekomendowane odpowiedzi