Gość SpongeBob Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 i pozalatwiane teraz znowu wolne
Gość SpongeBob Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 sylwester jak swieta byl i sie skonczyl i trzeba wracac do rzeczywistosci, ale tutaj cisza panuje
MATIUS Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 dobry wieczór panowie czy ktoś może ma namiary na dobrego mechanikia diagnostyka do audi ?? Pacient to a4 1.8 ADR quattro... Brak ssania plus zamulanie przy ruszaniu i przyszpiesznaiu od zera ...?? Podmieniałem przepływke oraz cewkę i brak zmian? sam już niewiem co może być?? auto miało uwalony zawór odpowietrznaia zbiornika syczało z korka kupiłęm używkę i już nie syczy ale objawy nadal pozostały... i ten zawór nie cyka tak jak w moim ADr Szukam kogoś kto ogarnie to dobrze ... dodam iż obajwy są na LPG i benzynie takie same.z góry dziękówa
DeeJay_Kill Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 A mnie odwiedził Misiek i Seba i qrde jakkolwiek to zabrzmi - nie obejrzałem miśka gały (oraz dekorów i kiery) Obejrzę na spocie, ja misiek będzie łaskaw zaprezentować. Seby szybę przynajmniej sobie obejrzałem z jednej i drugiej strony:)
Kimi Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 A mnie odwiedził Misiek i Seba i qrde jakkolwiek to zabrzmi - nie obejrzałem miśka gały No zabrzmiało co najmniej dwuznacznie :gwizdanie:
smol Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Hmmmm tak sie zastanawiam da rade światła mijania włączyć bez świateł postojowych [br]Dopisany: 04 Styczeń 2012, 21:05_________________________________________________chodzi mi oto żeby postojowe zmienić na inny kolor da sie coś zrobić
MarianekZg Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 A mnie odwiedził Misiek i Seba i qrde jakkolwiek to zabrzmi - nie obejrzałem miśka gały No zabrzmiało co najmniej dwuznacznie :gwizdanie: chciałem pokazać :polew:
Adas Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Łodziaki, co jest ? czemu taka mała ekipa do Bukowiny ? :gwizdanie:
bartek1605 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 kutwa, przecież jeszcze niema ogłoszenia :polew: :polew: :polew:
Gość SpongeBob Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 23-25.03.2012r. qr** znowu mam uczelnie ja pier**le bedzie trzeba cos pomyslec
MarianekZg Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 A mnie odwiedził Misiek i Seba i qrde jakkolwiek to zabrzmi - nie obejrzałem miśka gały No zabrzmiało co najmniej dwuznacznie :gwizdanie: chciałem pokazać :polew:
Bartas Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 jakie koszta kiery obszycia ? i gdzie :gwizdanie:
bartek1605 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Tomek sr** na tą uczelnie tam będzie lepsza zabawa
Rekomendowane odpowiedzi