Adrenalina Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 panowie i panie... ja z narzeczoną na maj-czerwiec spodziewamy sie dzidziusia i jak na razie mnie troszke straszycie tym "wywracaniem" gratulacje! to nie straszenie to mega szczęście! jest inaczej, ale wcale nie znaczy że gorzej nie no nie boje sie... ale zawsze są jakieś obawy jakim bede tata itp czy nie bedzie niczego brakowało potomkowi w życiu itp... pewnie każdy tak ma na początku, a potem szybko okazuje się jak niewiele jest potrzebne do szczęścia takiemu szkrabowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Kimi dobrze prawi, czerń jest git;) Do młodego tatusia - nie mówię ze swojego doświadczenia, ale wiem doskonale, że jak się urodzi dziecko, to nie ma takiego bólu i takiego wysiłku, którego nie wynagrodzi Ci uśmiech Twojego własnego dziecka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrenalina Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Siemanko Basiu :hi: Córeczka jak ta lala :kox: cześć Rafik ładnie Ci w żółtym He he Wolałbym czarny, lubię czerń :naughty: Kimdzon jak byl taki malusi to byl czarny i gral w kosza :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Z doświadczenia ojca 7,5-rocznej córki powiem Wam, że niestety, ale powiedzenie "Małe dzieci - mały problem, duże dzieci - duży problem" ma w 100% poparcia w praktyce :decayed: A w kosza grałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrenalina Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Z doświadczenia ojca 7,5-rocznej córki powiem Wam, że niestety, ale powiedzenie "Małe dzieci - mały problem, duże dzieci - duży problem" ma w 100% poparcia w praktyce :decayed: A w kosza grałem ja tam wolę powiedzenie "Dzieci jak są małe to są tak słodkie, że chciałoby się je zjeść. Jak dorosną to się żałuje, że się tego nie zrobiło." a jak to sie ma do mojej córci powiem Wam za kilkanaście lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 z dwóch pań już tylko jedna została, bo o drugiej nawet nie wspomnieliśmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Z doświadczenia ojca 7,5-rocznej córki powiem Wam, że niestety, ale powiedzenie "Małe dzieci - mały problem, duże dzieci - duży problem" ma w 100% poparcia w praktyce :decayed: A w kosza grałem byles czarny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario-S4 Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Kimi dobrze prawi, czerń jest git;) Do młodego tatusia - nie mówię ze swojego doświadczenia, ale wiem doskonale, że jak się urodzi dziecko, to nie ma takiego bólu i takiego wysiłku, którego nie wynagrodzi Ci uśmiech Twojego własnego dziecka domyślam sie (na razie) że dokładnie tak bedzie jak mówisz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Przypominam, że za 1,5 godziny spotykamy się na Lukoil na Włókniarzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario-S4 Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 no dobra to 23:40 na lukoilu... to do zobaczyska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Przypominam, że za 1,5 godziny spotykamy się na Lukoil na Włókniarzy tak jest panie kapitanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrenalina Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Przypominam, że za 1,5 godziny spotykamy się na Lukoil na Włókniarzy a co Wy takie nocne zgromadzenia robicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 no dobra to 23:40 na lukoilu... to do zobaczyska [br]Dopisany: 04 Luty 2012, 22:09_________________________________________________ Przypominam, że za 1,5 godziny spotykamy się na Lukoil na Włókniarzy a co Wy takie nocne zgromadzenia robicie? mamy dzisiaj spot wszytskich klubów z województwa łódzkiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 tak sobie czytam i się zastanawiam czy nie trafiłem na scenariusz M jak Miłość, Klan czy inne tego typu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 tak sobie czytam i się zastanawiam czy nie trafiłem na scenariusz M jak Miłość, Klan czy inne tego typu Ojciec Mateusz :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrenalina Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 tak sobie czytam i się zastanawiam czy nie trafiłem na scenariusz M jak Miłość, Klan czy inne tego typu byłbyś chory, gdyś się musiał powstrzymać od uszczypliwości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SpongeBob Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 to zadzwonie do Was czy bardzo zimno , a ja tymczasem biore sie dalej za nauke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 od razu przestało mnie strzykać w kolanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrenalina Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 nie ma to jak sobie ulżyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi