bartek1605 Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 czasami działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gizmus2006 Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Wy jeszcze tutaj?? do skrobania szybek się zabierać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Wy jeszcze tutaj?? do skrobania szybek się zabierać mamy juz za soba skrobanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Wy jeszcze tutaj?? do skrobania szybek się zabierać wole po plecach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smol Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 ja owaliłem rano i jest ok chya ze klys wyjdzie i mi skronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanu Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 zimno qrna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 ja owaliłem rano i jest ok chya ze klys wyjdzie i mi skronie ja moge wyjsc i ci kamieniem jebnac w szybe :polew: [br]Dopisany: 04 Luty 2012, 22:51_________________________________________________ zimno qrna ubieraj sie i nie marudz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smol Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 okokl tylko potem ogarni szkło zeym sie nie pocioł [br]Dopisany: 04 Luty 2012, 22:52_________________________________________________Klys 2 raz pytam walisz flache po spocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 okokl tylko potem ogarni szkło zeym sie nie pocioł [br]Dopisany: 04 Luty 2012, 22:52_________________________________________________Klys 2 raz pytam walisz flache po spocie nie po spocie idem spac bo rano wstaje i jade w piz*u :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smol Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 lajt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanu Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 ubieraj sie i nie marudz właśnie to robię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Dobra, komu w drogę Narty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 kierwa Kimiasz daleko masz [br]Dopisany: 04 Luty 2012, 23:14_________________________________________________18,5 stopnia na minusie....chyba mnie niunia oszukuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Doleciał. Nie oszukuje, na wiadukcie na Aleksandrowskiej -19.4 Ale kurna aut się najechało, jeśli te imprezy będą się odbywać w miarę regularnie, to latem nie będzie gdzie stanąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gizmus2006 Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 I ja jestem... chłodnawo ale fajnie Qrde a ja ile razy nie jade zawsze sobie mysle sprawdze ile na wiadukcie... I zawsze zapominam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 pod realem bo do 21 a tesko 24h :polew: stad tyle aut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario-S4 Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgierz sie melduje!!! to ja mam rekord -20,3 las na szczecińskiej... powinno im to dać do myślenia że skoro przy -coś tam są takie zloty to oznacza że chętnych nie brakuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 ktory nowy mowil mi o naklejkach prosze na prv :gwizdanie:[br]Dopisany: 05 Luty 2012, 01:29_________________________________________________oczywiscie troche pozniej niz teraz :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 5 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 no i jak tam bylo jakies zdjecia ?? jakies relacje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario-S4 Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 ktory nowy mowil mi o naklejkach prosze na prv :gwizdanie:[br]Dopisany: 05 Luty 2012, 01:29_________________________________________________oczywiscie troche pozniej niz teraz :polew: a no ten od zderzaków to jutro tzn dzisiaj pogadamy na ten temat na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi