DeeJay_Kill Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 relację zdajcie z tego nocnego, tylko nie piszcie, że "nie byłeś, to nie widziałeś" - obejrzałem bolid młodzieży wiejskiej w akcji i ten filmik drugi, ale ...mało mi;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario-S4 Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 spoko... miasto jest monitorowane jak my nic nie zmontujemy to miasto zrobi to za nas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianmaster Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 nie moge zdzierżyć ze nie ma naszego filmu ale zobaczcie to jaki filmik sobie wstawili hehe [br]Dopisany: 05 Luty 2012, 12:43_________________________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 relację zdajcie z tego nocnego, tylko nie piszcie, że "nie byłeś, to nie widziałeś" - obejrzałem bolid młodzieży wiejskiej w akcji i ten filmik drugi, ale ...mało mi;] "nie byłeś, to nie widziałeś" [br]Dopisany: 05 Luty 2012, 12:44_________________________________________________ nie moge zdzierżyć ze nie ma naszego filmu ale zobaczcie to jaki filmik sobie wstawili hehe [br]Dopisany: 05 Luty 2012, 12:43_________________________________________________ my tez mamy film [br]Dopisany: 05 Luty 2012, 12:45_________________________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianmaster Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 2:48 kierowca troszke opitolil kamerzyste [br]Dopisany: 05 Luty 2012, 12:46_________________________________________________no wlasnie wiem widzialem i ze mnie tam nie bylo jeszcze ehh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario-S4 Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 nie moge zdzierżyć ze nie ma naszego filmu ale zobaczcie to jaki filmik sobie wstawili hehe [br]Dopisany: 05 Luty 2012, 12:43_________________________________________________ normalnie elegancki zlot przedstawicieli i ich kung-fu pand :polew: [br]Dopisany: 05 Luty 2012, 12:49_________________________________________________czy to ta omega od strzelających gum??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 czy to ta omega od strzelających gum??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianmaster Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 raz ta omega prawie ludzi stracil jak pachołki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 te pandy to chyba zlot przedstawicieli handlowych :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 te pandy to chyba zlot przedstawicieli handlowych :polew: :nabijasie: :nabijasie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_92 Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 kiedy na spota wpadniesz w koncu :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frugodh Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 No obejrzałem sobie filmiki z tego spota i powiem Wam że wyglądało to jak zlot buraków :polew: te bardzo małe wacki kręcące się wkółko i ta omega, a już szczytu sięgnął ten gość co wpadł na pachołki i to zbiegowisko wokół jego auta po całej akcji, o kutwa sensacja, pewnie wszyscy inni miłośnicy bet chcieli go dotknąć i autograf :polew: Reasumując na naszych spotach jest zdrowsza atmosfera i nie ma buractwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_92 Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 kiedy na spota wpadniesz w koncu :gwizdanie: jak tylko się poprawi pogodadobry patent jak ktoś niema telewizji http://weeb.tv/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smol Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gizmus2006 Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 "Cześć Tak jak w temacie 04.02.2012 o 00:00 na parkingu tesco na pojezierskiej 93 ( przy włókniarzy) odbędzie się nocny spot wszystkich marek. Chciałbym aby sporo roverków / MG przyjechało tej nocy. Wiem, że dużo pewnie bezie VW itp., ale to nasze auta będą taka wisienka na torcie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Proponuje, żebyśmy się wcześniej gdzieś spotkali i pojechali sobie kolumna Pozdrawiam Harry" Z Forum Rovera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 z humorem to napisał na pewno:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chriss Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 wisienką to był ten tą betą na betonowym pachołku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gizmus2006 Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 No wiem wiem poprostu mi się spodobało. chriss ja myślałem, że ten pachołek był wisienka i BMW się na nią połasiło :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chriss Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi