Panton Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 DJ jak to mówią - nie szukaj dziury w duupie....
smol Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 Widze że impreza sie wkoncu odbedzie zycze miłej zabawy ostre gibanko i pijcie [br]Dopisany: 17 Luty 2012, 08:27_________________________________________________czemu usuneli mi podpis ?? wiecie
Magdalenah Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 takie mamy Tacco na sobotę ? [br]Dopisany: 17 Luty 2012, 09:53_________________________________________________ Widze że impreza sie wkoncu odbedzie zycze miłej zabawy ostre gibanko i pijcie [br]Dopisany: 17 Luty 2012, 08:27_________________________________________________czemu usuneli mi podpis ?? wiecie podpisano-regulamin czytaj waść [br]Dopisany: 17 Luty 2012, 09:54_________________________________________________ dobra załatwilem rezerwacje w Tacco [br]Dopisany: 17 Luty 2012, 09:56_________________________________________________a-ha doczytałam ,że tam selekcja Tomciu a z doświadczenia z jednego z wieczorów kawalerskich wiem że rezerwacja nijak się nie ma do selekcji także żeby jaj nie było, że kogoś nie wpuścili
Zalotka_LDZ Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 no co tzn, że wyjściowe dresy trzeba załozyć :kox: żeby mieć prezencje, a nie wyglądać jakby się bramy pilnowało :kox: :kox: :polew:
DeeJay_Kill Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 "...mam trzy paski na ramionach, kazda laska jest juz moja - Dres. Mam dres!"
Zalotka_LDZ Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 "...mam trzy paski na ramionach, kazda laska jest juz moja - Dres. Mam dres!" to mówisz DJ, że będziesz laski wyrywał, co?? :kox:
Magdalenah Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 i obowiązkowo Abibasy trzeba mieć kufa nie mam
Gość SpongeBob Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 nie bojcie sie o selekcje kazdego od nas wpuszcza
frugodh Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 Co tu tak cicho dzis? Byłem u Idczaka, jest dobrze i niedobrze. Dobrze bo z autem jak powiedział rzeczoznawca naprawde nie jest źle, wszystkie uszkodzenia to tylko powierzchowne a nie jest ruszona konstrukcja, podłuznice, pas przedni, chłodnice wszystko całe. Z mechaniki jedynie końcówka drążka i wahacz dolny. Zła wiadomość taka że po podliczeniu części wychodzi szkoda całkowita więc podpisałem idczakowi takie coś że się zgadzam na naprawę drzwi zamiast wymianę bo to pozwoli zejść z ceną o 3500 zł i powinno się wtedy udać zmieścić, a drzwi wstawią i tak całe, czyli nie będzie szpachel party, tyle że jakieś używki które można kupić za 300-400 zł[br]Dopisany: 17 Luty 2012, 18:16_________________________________________________
Rekomendowane odpowiedzi