mar_92 Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 mar_92 - namiary się zgadzają, wyjeżdżałem z myjki Kurde, nic nie słyszałem - w którym miejscu trąbiłeś i czym leciałeś? Jak skręcałeś z aleksandrowskiej w prawo,pewnie jechałeś z myjki-bo z autka kapało Jechałem czarnym kombi
MarianekZg Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 Pany w końcu coś wiadomo konkretnie ??? gdzie i o której dziś ???
chriss Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 Pany w końcu coś wiadomo konkretnie ??? gdzie i o której dziś ??? konkretnie to jak zawsze ...........nie wiadomo a nie konkretnie to Leclerc o 23:30
DeeJay_Kill Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 Ja wcześniej czytałem o hali sportowej...
marcindlug Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 pod hala spotyka sie vag lodz i w sumie moglibysmy do nich dolaczyc. jezeli wiecej chetnych bedzie na leclerc to ja sie dostosuje
MarianekZg Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 pod hala spotyka sie vag lodz i w sumie moglibysmy do nich dolaczyc. jezeli wiecej chetnych bedzie na leclerc to ja sie dostosuje teoretycznie nie głupi pomysł ja w sumie mógł bym podlecieć pod halę :wink: ---------- Post added at 19:10 ---------- Previous post was at 19:09 ---------- tylko o której pod halą ewentualnie ?
DeeJay_Kill Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 Marcin, wypowiedz się - jesteś zorientowany w spotach vagów;]
gizmus2006 Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 A gdzie ta hala jest na politechniki koło samolotu? mi w zasadzie obojętne najlepiej niech ktoś z kolorkiem podejmie decyzję
smol Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 Szkoda... ale w takim razie spożytkuje inaczej te pieniądze na ramke:tongue4: haha jednak bede sie zmieniło troszke całe szczescie
gizmus2006 Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 haha jednak bede sie zmieniło troszke całe szczescie To super !!!
marcindlug Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 od 23 zaczyna sie zbiorka kolo samolotu na politechniki i obstawiam ze 23:30 wyjazd pod m1
Panda z Teksasu Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 do leclerc mam po drodze w sumie pod hale kompletnie nie ale standardowo dostosuje się do większości
Bartas Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 no w morde.... znowu pol miasta jechac w inna strone... ja jebe
smol Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 No to bedzie trzeba sie dostosować ale nikt nie pisze konkretnie gdzie
marcindlug Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 no w morde.... znowu pol miasta jechac w inna strone... ja jebe no ***** straszne...
Bartas Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 no straszne... po to jechac tam zeby znowu i tak kazdy nie rowno podjedzie....
marcindlug Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 no straszne... po to jechac tam zeby znowu i tak kazdy nie rowno podjedzie.... Bartas - przeciez jezeli nie odpowiada ci spotkanie pod hala to nikt cie nie zmusza. idea takich zlotow to integracja - mozemy sie przeciez integrowac z innymi vagami ? czy Twoje zainteresowania ograniczaja sie tylko do audi ? bo jezeli tak jest i wiekszosc opowie sie ze spotkaniem pod leclerkiem to ja nie widze problemu
mar_92 Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 Czy wie ktoś jak zmienić z Fahrenheita na Celsjusza,na klima-troniku
Rekomendowane odpowiedzi