gizmus2006 Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 dopra to ja sie zawijam powoli Ja też jakiś szronik za oknem widzę
Panda z Teksasu Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 no dobra to też schodze skrobać pyr pyra
Seba_LDZ Opublikowano 4 Marca 2012 Autor Opublikowano 4 Marca 2012 http://www.sadistic.pl/niewidzialny-mercedes-vt106622.htm?sid=6ca700385809ee41f284dfe4a878d0c6
Gość SpongeBob Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 a ja dopiero stamtąd wróciłem nie no ja to postalem z polgodziny i sie zawinalem na do Bartek a ja byles scigalo sie evo z ta audica 80? ---------- Post added at 07:54 ---------- Previous post was at 07:36 ---------- ale cisza, co jest wszyscy jeszcze spia
MarianekZg Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 ---------- Post added at 08:02 ---------- Previous post was at 08:01 ---------- wychodzi na to, że wczoraj się jeszcze troszkę działo ja spadłem wcześniej bo spicniałem że szok
Gość SpongeBob Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 ---------- Post added at 08:02 ---------- Previous post was at 08:01 ---------- wychodzi na to, że wczoraj się jeszcze troszkę działo ja spadłem wcześniej bo spicniałem że szok wiesz co w sumie chwila po Tobie pojechalismy, tylko ja jak wyjezdzlame z Ewcia i Klysiem to w tej biales a3 zapytal czy jedziemy na della, odpoweidzialem mu ze nie ale odwiozlem Klysia i mowie sobie w sumie od domu daleko nie mam no to moge podjecahc i podjechalem sobie postalem max 30min zmarzlem i pojechalem do domu
MarianekZg Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 jak będzie na prawdę ciepło to wtedy będzie można stać do rana :dancing:i jeździć po mieście z miejsca na miejsce
Gość SpongeBob Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 jak będzie na prawdę ciepło to wtedy będzie można stać do rana :dancing:i jeździć po mieście z miejsca na miejsce no to prawda bo faktycznie nie bylo za cieplo, a na tym dellu to przeciez te auta sredni przyczepnosc lapaly bo juz sie lod na drodze robil, a w sumie to fajne bylo evo i audi 80 bo mialy po 400kucy i pelno hond, a i nie mozna zapomniec o kolesiu co przed policja uciekal
Gość SpongeBob Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 ale uciekł czy poddał się uciekl policja nei wiedziala co jest grane nie wiem czy kojarzysz jak jedziesz rokicinka i skrecasz w prawo w strone della co ta nowa droge otworzyli i tam ruszali z tego ronda do zakladowej to on sie krecil na rondzie i podjechali i zaczeli sobie do niego cos a ten dal dluga w strone zakladowej nim policaje do zakladowej za nim dojechali to on byl prawie spowrotem schowal sie tam w takim lasku a Ci sobie darowali i pojechali
Magdalenah Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 i to chodzi !! ---------- Post added at 09:53 ---------- Previous post was at 09:47 ---------- aha oczywiście:siema:
Rekomendowane odpowiedzi