bartek1605 Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 na Delu zdecydowanie ciekawiej było, nawet 2 A4 się ścigały
DeeJay_Kill Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 widze, ze watek przeglada Baraneqq - nie wiem, o co chodzilo z tym Barankiem, ale tak gwoli przypomnienia;p
klysek Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 widze, ze watek przeglada Baraneqq - nie wiem, o co chodzilo z tym Barankiem, ale tak gwoli przypomnienia;pno ja miałem z Baranqqiekm pic gorzole tylko nikt z nas nie pomyslal zeby sie nr.tel. wymienic
frugodh Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 siema remik ;/ współczuje... widzę że będziemy razem u idczaka stać
klysek Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 siema remik ;/ współczuje... widzę że będziemy razem u idczaka staćz tego co sie orientuje remik wczoraj sprzedal auto w nocy
marcindlug Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 owszem - umowa ustna zostala zawarta. auto remika z racji uszkodzen zostalo sprzedane za 10 PLN
klysek Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 owszem - umowa ustna zostala zawarta. auto remika z racji uszkodzen zostalo sprzedane za 10 PLNale przeciez ja je kuplem za 2500 PLN jeszcze twoim pisakiem umowe pisalem
marcindlug Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 a faktycznie ! przepraszam, moj blad. umowa faktycznie zostala spisana moim dlugopisem na plecach Remika
klysek Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 a faktycznie ! przepraszam, moj blad. umowa faktycznie zostala spisana moim dlugopisem na plecach Remikatak jest teraz sie nie wymiga ze nabylem wczoraj Audi A5 Panie Remiku kiedy moge jechac odebrac papiery i auto
Gość SpongeBob Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 ja moge swiadczyc w razie czego ale wiesz Klysiu bede mogl sie karnac pare razy ---------- Post added at 14:22 ---------- Previous post was at 14:22 ---------- dobra trzeba sie szykowac w gosci a wiec jak jest dzis spot to nie przybede
klysek Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 ja moge swiadczyc w razie czego ale wiesz Klysiu bede mogl sie karnac pare razy ---------- Post added at 14:22 ---------- Previous post was at 14:22 ---------- dobra trzeba sie szykowac w gosci a wiec jak jest dzis spot to nie przybede spoko Tomek nawet moge ci pozyczyc na pare dni za dobre swiadczenie
DeeJay_Kill Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 kopsne sie na jakis spacerek, bo pogoda ladna;)
klysek Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 a tutaj gliniarze byli bezsilni Krzysiu pierwszy awanturnik
chriss Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 Krzysiu pierwszy awanturnik no co ty ja to spokojniutki jestem
Baraneqq Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 No właśnie a ja czekałem my byliśmy grupą VAG tomaszów staliśmy na końcu i audio napierdalaliśmy xD
klysek Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 Kamil ---------- Post added at 15:57 ---------- Previous post was at 15:51 ---------- No właśnie a ja czekałem my byliśmy grupą VAG tomaszów staliśmy na końcu i audio napierdalaliśmy xD w skodzinie moze to audio bylo
rem1k Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 kłysiu. poproszę kopię umowy w takim razie. bo moja kopia mi się zapodziała
Rekomendowane odpowiedzi