Magdalenah Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 cenię Twój gust ale to ja go mijałam i ja zahaczyłam tyle że w Roverach te klamki i inne elementy bajeranckie wystają stąd u mnie ślady a u Pana niezbyt ---------- Post added at 13:03 ---------- Previous post was at 13:02 ---------- no mam namiar na dobrego ale pod Pabianicami......i co? wrócę stamtąd pieszo ?
DeeJay_Kill Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 najwyzej sie do mnie usmiechniesz, to Cie... ...pokieruje na najblizszy przystanek linii 41,a potem 11 - poltorej godzinki jazdy i juz jestes u siebie:naughty:
Seba_LDZ Opublikowano 7 Marca 2012 Autor Opublikowano 7 Marca 2012 :naughty: ja tam bym Cie odwiozl jakbym byl w lodzi
Gość SpongeBob Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 cenię Twój gust ale to ja go mijałam i ja zahaczyłam tyle że w Roverach te klamki i inne elementy bajeranckie wystają stąd u mnie ślady a u Pana niezbyt---------- Post added at 13:03 ---------- Previous post was at 13:02 ---------- no mam namiar na dobrego ale pod Pabianicami......i co? wrócę stamtąd pieszo ? jak bys do mnie zadzwonila to wlasnie wrocilem z osrodka to bysmy pojechali gdzie bys potrzebowala
klysek Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 :naughty: ja tam bym Cie odwiozl jakbym byl w lodzi a ja jak mial bym samochod to wozil bym cie dzien i noc
MarianekZg Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 Miśkowi dawałem kiedyś namiar na lakiernika ale nie wiem czy skorzystał i jaka jest jego opinia faktycznie, otrzymałem namiar, nawet dryndałem do gościa ale nie mogliśmy się zgadać - albo ja nie miałem czasu albo on :kox:
Panda z Teksasu Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 aha no to Misiek opinii nie wyrazi a gość przyjmuje na rado wiec dużo bliżej Zgierza niż PAbianice
Seba_LDZ Opublikowano 7 Marca 2012 Autor Opublikowano 7 Marca 2012 lubicie dubstep ? http://www.sadistic.pl/tak-sie-tanczy-dubstep-vt107037.htm
Panda z Teksasu Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 też tak potrafię więc nie robi to na mnie wrażenia ale kawałki dobre w tle:D:D:D:D
mosquito Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 witam,jestem do soboty w Łodzi i mam problem,mianowicie kto mi z klubowiczów może usunąć błąd poduszki w a4 b6,pojawił się po zamianie fotela,proszę o kontakt na PW
mosquito Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 Popraw wtyczki i będzie git ,jaki błąd świeci się kontrolka air bag
skrab Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 Popraw wtyczki i będzie git ,jaki błąd świeci się kontrolka air bag To tez ci mówię Popraw wtyczki i będzie git
mosquito Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 Popraw wtyczki i będzie git ,jaki błąd świeci się kontrolka air bag To tez ci mówię Popraw wtyczki i będzie git już to robiłem i bez skutku,ale spróbuje raz jeszcze,no chyba że znajdziesz chwilke i pomożesz
mosquito Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 a w fotelu masz sprawną poduchę? tak wszystko działało przed wyjęciem fotela
skrab Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 Mam chwile to podjedz do Dubidz to zobaczymy co w trawie piszczy
klysek Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 obejrzalem chyba juz 5 szt. E46 same pazdzierze a jak cos inetresujacego sie znajdzie i prawie sie przekonuje to cos sie spierdziela np. pompa wspomagania albo poducha pod slilnikiem chyba jednak bedziemy dalej drazyc temat
bartek1605 Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 sprzedałeś parcha teraz kupisz strucla
Rekomendowane odpowiedzi