bartek1605 Opublikowano 15 Marca 2012 Opublikowano 15 Marca 2012 może nie dosłownie 13, ale jakby ktoś był wcześniej to by miejsce zajął i ogień rozpalił
gizmus2006 Opublikowano 15 Marca 2012 Opublikowano 15 Marca 2012 Qrde przeszły mi koło nosa głośniki Hertza za 60 zł Gdzie ta Malinka?
Gość SpongeBob Opublikowano 15 Marca 2012 Opublikowano 15 Marca 2012 Qrde przeszły mi koło nosa głośniki Hertza za 60 zł Gdzie ta Malinka? to zalezy gdzie Ci kobita zrobi a tak serio to jak sie wylatuje ze zgeirza w strone kutna masz drogowskaz na malinke w lesie po prawej stronie
gizmus2006 Opublikowano 15 Marca 2012 Opublikowano 15 Marca 2012 Mam nadzieje, że nie ma w tym lesie ssaków leśnych:naughty:
mario-S4 Opublikowano 15 Marca 2012 Opublikowano 15 Marca 2012 powitać co ja pacze w sobote bedziecie na malince??? i to na grillu???
gizmus2006 Opublikowano 15 Marca 2012 Opublikowano 15 Marca 2012 powitać co ja pacze w sobote bedziecie na malince??? i to na grillu??? na to wygląda...
mario-S4 Opublikowano 15 Marca 2012 Opublikowano 15 Marca 2012 a czy możemy się czuć zaproszenie... bo ostatnio tak sie szykowaliśmy tak się szykowaliśmy że luba w sobote zamiast na spota pojechała do szpitala:smutas:
mario-S4 Opublikowano 15 Marca 2012 Opublikowano 15 Marca 2012 A kto w ogole grilla weźmie? ja mam, ale nie jest jakiś ogromny... no ale wchodzi wiecej niż 5 kiełbas
klysek Opublikowano 15 Marca 2012 Opublikowano 15 Marca 2012 kielbasy sa dla kobit nie ma jak sztejki co nie DJ
mario-S4 Opublikowano 15 Marca 2012 Opublikowano 15 Marca 2012 a jak by to miało wyglądać??? każdy coś po trochu czy jakieś składkowe i ogólne zakupy???
chriss Opublikowano 15 Marca 2012 Opublikowano 15 Marca 2012 a jednak polatam jutro najwyzej pozniej dojade do lodzi ale na najwiekszym torze pojezdze nbo i sa rozne moce kartow 4,5-6,5-9 km ---------- Post added at 14:47 ---------- Previous post was at 14:45 ---------- http://www.rcw.waw.pl/images/phocagallery/racing_center/thumbs/phoca_thumb_l_jpg_0007.JPGhttp://www.rcw.waw.pl/images/phocagallery/racing_center/thumbs/phoca_thumb_l_jpg_0004.JPG no, tor Pierwsza Liga podejrzewam, że lata się zacnie :decayed: No fajny tor jak masz możliwość polatać to nie ma sie co zastanawiać A tak apropo torów to dwa lata temu robiliśmy zabudowe (metalową konstrukcje wewnątrz hali i takie tam pierdoły) takiego toru w Konstancinie pod warszawą i powiem wam że też robi wrażenie podobno mają tam najszybsze gokarty jak by co to można by tam jakiegoś spota zrobić myśle ze jakąś zniżke bym załatwił http://www.kartarena.pl/pl/podstrony/o-torze/ Tylko ze troche daleko
skrab Opublikowano 15 Marca 2012 Opublikowano 15 Marca 2012 powiedzcie kiedy gdzie sie napewno stawie jak ktos po mnie przyjedzie klysek ty jeszcze nie masz wozidełka ---------- Post added at 22:47 ---------- Previous post was at 22:45 ---------- Jutro będę w tej waszej Łodzi bo jadę po szybe do busa możne kogoś będę widział przejazdem
klysek Opublikowano 15 Marca 2012 Opublikowano 15 Marca 2012 powiedzcie kiedy gdzie sie napewno stawie jak ktos po mnie przyjedzie klysek ty jeszcze nie masz wozidełka http://cosgan.de/images/smilie/verschiedene/f050.gif ---------- Post added at 22:47 ---------- Previous post was at 22:45 ---------- Jutro będę w tej waszej Łodzi bo jadę po szybe do busa możne kogoś będę widział przejazdem nie mam wozidła bo E46 wszytskie ktore ogladalem zezarte nadkola mialy jak jeden maz A4 ktore mnie inetresowaly schodzily na pniu ale...... moze w przyszlym tygodniu juz cos sie trafi nie spieszy mi sie jakos bardzo podowzke na oglonopolski mam co nie panie Tomaszu:decayed: a gdzie jedziesz po ta szybe ???
skrab Opublikowano 15 Marca 2012 Opublikowano 15 Marca 2012 do Łodzi na ulice jeszcze nie wiem jutro będę dzwonił do gościa to mi poda .Myślę ze koło południa
klysek Opublikowano 15 Marca 2012 Opublikowano 15 Marca 2012 do Łodzi na ulice jeszcze nie wiem jutro będę dzwonił do gościa to mi poda .Myślę ze koło południa zajezdzaj na kawke ---------- Post added at 23:35 ---------- Previous post was at 23:27 ---------- dobra lece w kimono
Seba_LDZ Opublikowano 15 Marca 2012 Autor Opublikowano 15 Marca 2012 a u mnie kolejna noc z cyklu zesraj sie a nie daj sie
DeeJay_Kill Opublikowano 15 Marca 2012 Opublikowano 15 Marca 2012 ściema. Widzę, że nie tylko ja mam słaby dzień... miałem pisać pracę inż, to leży od dwóch dni nieruszana...uruchamiam z rana lapa, wentylatory chodzą głośno i mi się wyłączył - zagrzał się biedny, więc myślę...a co - przyszedł czas na rozbiórkę i czyszczenie. Cały laptop w drobny mak, przy okazji poprawiłem pewne błędy, przedmuchałem wsio powietrzem, wyczyściłem, umyłem...Składam, odpalam...nie działa touchpad - no k****a już sam nie wiem - albo tasiemka mi się uszkodziła, albo coś, bo sterowniki nie załatwiają sprawy... W ogóle jakiś taki słaby dzień, bez weny do pisania pracy - nienawidzę takiego czasowego lenistwa u siebie...
Rekomendowane odpowiedzi