bartek1605 Opublikowano 7 Maja 2012 Opublikowano 7 Maja 2012 kurde jest nawet więcej takich ciekawych ale neta mam po wuju i nie moge wszystkiego załadować
klysek Opublikowano 7 Maja 2012 Opublikowano 7 Maja 2012 kurde jest nawet więcej takich ciekawych ale neta mam po wuju i nie moge wszystkiego załadować ale palnikiow szukacie ??? tez sie zbieram na zakup moze razem wspolnie
Seba_LDZ Opublikowano 7 Maja 2012 Autor Opublikowano 7 Maja 2012 no to teraz nad tym myslisz to klysiowi opyl te
klysek Opublikowano 7 Maja 2012 Opublikowano 7 Maja 2012 no to teraz nad tym myslisz to klysiowi opyl te spadaj biore te co wy chyba ze dasz dobra cene
Seba_LDZ Opublikowano 7 Maja 2012 Autor Opublikowano 7 Maja 2012 jak wemizmiesz ode mnie za 200 lir maltanskich to ja ide w tej sekundzie i wymontuje je z auta
Seba_LDZ Opublikowano 7 Maja 2012 Autor Opublikowano 7 Maja 2012 hahahahah lira maltanska jest taniutka :grin: kiedys wygralem na tej lirze pol litra hyhyhyhy
Teofilow90 Opublikowano 7 Maja 2012 Opublikowano 7 Maja 2012 Ej Ej chłopacy miał ktos tak w waszym audii ze jak w dzirę wjeżdża sie to piszczy kompi tak jak by były pasy nie zapiete olej sprawdzałem bo myślałem ze mało i piszczy tak dlatego ale to nie to w tych 2.6 V6 zawsze cos jedno sie zrobi zaraz cos nastepne
Seba_LDZ Opublikowano 7 Maja 2012 Autor Opublikowano 7 Maja 2012 uszczelka pod głowica :decayed: odkrec korek jak syczy to uszczelka do wymiany :decayed:
MarianekZg Opublikowano 8 Maja 2012 Opublikowano 8 Maja 2012 http://s6.postimage.org/4n7mm1z6l/DSC_0469.jpgi jeszcze jedno ciekawe tylko ty brałeś to poza aukcją k**wa weź wywal tą fotkę :facepalm:
Rekomendowane odpowiedzi