klysek Opublikowano 9 Maja 2012 Opublikowano 9 Maja 2012 heheh juz wlasnie sie dziwilem bo caly czas byla u mnie w pokoju :decayed::decayed: wisiała na ścianie
MarianekZg Opublikowano 9 Maja 2012 Opublikowano 9 Maja 2012 tak sobie pozwoliłem swoją koleżankę lekko powiększyć Niestety namiarów nie podam
Seba_LDZ Opublikowano 9 Maja 2012 Autor Opublikowano 9 Maja 2012 spoko loko mam i mam wiecej :decayed: kozak nie ??
MarianekZg Opublikowano 9 Maja 2012 Opublikowano 9 Maja 2012 spoko loko mam i mam wiecej :decayed: kozak nie ?? Noooooooooo Mam ją gdzieś na zdjęciu jak była u mnie z koleżanką jak Kacha była na noc w pracy - oj działo się :whistling:
klysek Opublikowano 9 Maja 2012 Opublikowano 9 Maja 2012 spoko loko mam i mam wiecej :decayed: kozak nie ?? Noooooooooo Mam ją gdzieś na zdjęciu jak była u mnie z koleżanką jak Kacha była na noc w pracy - oj działo się :whistling: teraz to cie ponioslo Marianie
MarianekZg Opublikowano 9 Maja 2012 Opublikowano 9 Maja 2012 Fotki na PW po opłacie na konto :naughty:
MarianekZg Opublikowano 9 Maja 2012 Opublikowano 9 Maja 2012 Mogę pokazać jej koleżankę - fotka u mnie w sypialni przed................
klysek Opublikowano 9 Maja 2012 Opublikowano 9 Maja 2012 Kuźwa Mario nie wiem czy dobrze widze ale jej chyba jajko prawe wyszlo z pantalonow :grin: ale moze zle widze jak je brałeś byłeś trzeźwy
MarianekZg Opublikowano 9 Maja 2012 Opublikowano 9 Maja 2012 Kuźwa Mario nie wiem czy dobrze widze ale jej chyba jajko prawe wyszlo z pantalonow :grin: ale moze zle widze jak je brałeś byłeś trzeźwy Jak świnka
Teofilow90 Opublikowano 9 Maja 2012 Opublikowano 9 Maja 2012 i sprawdzałem płyn chłodniczy i jest okej nawet dolałem mu troche i tak pika i pika na dziurach
MarianekZg Opublikowano 9 Maja 2012 Opublikowano 9 Maja 2012 i sprawdzałem płyn chłodniczy i jest okej nawet dolałem mu troche i tak pika i pika na dziurach Jakieś info na zegarach - zapalające się kontrolki ???
Seba_LDZ Opublikowano 9 Maja 2012 Autor Opublikowano 9 Maja 2012 hyhyyh dobra rakieta Mariano wczoraj ja mialem moze masz zwarcie gdzies na czyms i pika albo Ci sie wydaje moze to radio pika jakis anty wstrzas
klysek Opublikowano 9 Maja 2012 Opublikowano 9 Maja 2012 jak na zegarach wyswietli ci sie trupia czacha to znak ze cos sie dzieje i pora go sprzedac
bartek1605 Opublikowano 9 Maja 2012 Opublikowano 9 Maja 2012 mam zaproszenia do 2 burdeli na dzisiaj, któryś pisze się
klysek Opublikowano 9 Maja 2012 Opublikowano 9 Maja 2012 mam zaproszenia do 2 burdeli na dzisiaj, któryś pisze się ale z udziwnieniami
bartek1605 Opublikowano 9 Maja 2012 Opublikowano 9 Maja 2012 zniżka jest ---------- Post dopisany at 21:54 ---------- Poprzedni post napisany at 21:54 ---------- i darmowe wejście
klysek Opublikowano 9 Maja 2012 Opublikowano 9 Maja 2012 ja mam swietna powiesc kolegi z pracy na takie promocje skonczylo sie to wpierdolem i zaplaceniem 2x tyle co powinien ale co poruchal to jego
Rekomendowane odpowiedzi