Seba_LDZ Opublikowano 24 Maja 2012 Autor Opublikowano 24 Maja 2012 podobno nie sprzet czyni mistrza:decayed: ale ja sie nie znam, bo teraz to sie narobilo tych fotografow... ja cykam hobbystycznie, for fun:wink: nom ale widac efekty i wiedze takze ladnie ladnie bys wpadl kiedys do nas na spota i popstrykal jakies ladne zdjecia ---------- Post dopisany at 11:33 ---------- Poprzedni post napisany at 11:32 ---------- bo jak widzisz w naszej galerii cinizna ---------- Post dopisany at 11:33 ---------- Poprzedni post napisany at 11:33 ---------- bo jak widzisz w naszej galerii cinizna
szczawik Opublikowano 24 Maja 2012 Opublikowano 24 Maja 2012 ogladalem, ogladalem... fajne foty sa nie gadaj:decayed: jak tylko poskladam co mam pozamawiane do auta to przyjade, ale dopiero w lipcu bede w PL. jak chcesz to podeslij mi jakies foty na mejla: [email protected] zobaczymy co da sie z nich wycisnac:decayed:
MarianekZg Opublikowano 24 Maja 2012 Opublikowano 24 Maja 2012 pora do roboty bo o 13 do domu co po niektórzy już w domku po pracy
Seba_LDZ Opublikowano 24 Maja 2012 Autor Opublikowano 24 Maja 2012 takiemu to dobrze a ja dzis od 6 i konca nie widac
MarianekZg Opublikowano 24 Maja 2012 Opublikowano 24 Maja 2012 takiemu to dobrze a ja dzis od 6 i konca nie widac cóż ja mogę na to poradzić
klysek Opublikowano 24 Maja 2012 Opublikowano 24 Maja 2012 pora do roboty bo o 13 do domu co po niektórzy już w domku po pracy to nawet mnie pobiles ja juz spadam zaraz zu chalzen
bartek1605 Opublikowano 24 Maja 2012 Opublikowano 24 Maja 2012 Mariano to może chcesz z młodym podjechać pokopać troche w piłe
gizmus2006 Opublikowano 24 Maja 2012 Opublikowano 24 Maja 2012 Świetnie to ktoś popełnił. Z innej Perspektywy: Piotrków Trybunalski - YouTube
szczawik Opublikowano 24 Maja 2012 Opublikowano 24 Maja 2012 wypasne filmy robia, ostatnio widzialem tez z odkrywki:
heniekt3 Opublikowano 24 Maja 2012 Opublikowano 24 Maja 2012 świetny filmik, szukam w bełchatowie lub w okolicach gdzie mogę założyć dobre audio,proszę o info.
MarianekZg Opublikowano 24 Maja 2012 Opublikowano 24 Maja 2012 wypasne filmy robia, ostatnio widzialem tez z odkrywki: żeby tak można było tam zajechać jakąś sesyjkę zrobić chyba byłą by :kox:
chriss Opublikowano 24 Maja 2012 Opublikowano 24 Maja 2012 no to sobie niech wszyscy popatrza jak sie zdjecia robi a nie mi tu beda gadac ze ja fotograf jestem a kto Ci tak mówi podobno nie sprzet czyni mistrza:decayed: ale ja sie nie znam, bo teraz to sie narobilo tych fotografow... ja cykam hobbystycznie, for fun:wink:dokładnie ciekaw jestem jak by dać tym fotografom analoga i klisze jakie by były efekty
klysek Opublikowano 24 Maja 2012 Opublikowano 24 Maja 2012 świetny filmik, szukam w bełchatowie lub w okolicach gdzie mogę założyć dobre audio,proszę o info. myślę że najlepiej jak juz chcesz pozadne audio wybrac sie na lodz ---------- Post dopisany at 14:13 ---------- Poprzedni post napisany at 14:12 ---------- no to sobie niech wszyscy popatrza jak sie zdjecia robi a nie mi tu beda gadac ze ja fotograf jestem a kto Ci tak mówi podobno nie sprzet czyni mistrza:decayed: ale ja sie nie znam, bo teraz to sie narobilo tych fotografow... ja cykam hobbystycznie, for fun:wink:dokładnie ciekaw jestem jak by dać tym fotografom analoga i klisze jakie by były efekty do roboty Krzychu nie o d*pie maryni na forum piszesz
Teofilow90 Opublikowano 24 Maja 2012 Opublikowano 24 Maja 2012 Audi, a4, b5, klimatyzacja nie startuje Tu jest ten temacik z tymi licznikami i chyba to możliwe :]
klysek Opublikowano 24 Maja 2012 Opublikowano 24 Maja 2012 Audi, a4, b5, klimatyzacja nie startujeTu jest ten temacik z tymi licznikami i chyba to możliwe :] powiem ci krotko walcz
chriss Opublikowano 24 Maja 2012 Opublikowano 24 Maja 2012 do roboty Krzychu nie o d*pie maryni na forum piszesz Przepraszam psze pana
klysek Opublikowano 24 Maja 2012 Opublikowano 24 Maja 2012 do roboty Krzychu nie o d*pie maryni na forum piszesz Przepraszam psze pana kierownik juz wie
Rekomendowane odpowiedzi