klysek Opublikowano 12 Czerwca 2012 Opublikowano 12 Czerwca 2012 daj sobie siana i nie rob zostan zawodowym bezrobotnym
Seba_LDZ Opublikowano 12 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2012 hhehe k**wa zeby jeszcze za to placili to bym w 3 to jebnal w piz*u i wyszedl
Seba_LDZ Opublikowano 12 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2012 :grin::grin:i bedzie go tyle ze nie bede wiedzial co z nim zrobic
Seba_LDZ Opublikowano 12 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2012 siema Panie Bartku zadzwonie dzis do Pana a niech mi Pan powie co tam za naruszeni praw bylo mialo miejsce jak mnie nie bylo ??
marcindlug Opublikowano 12 Czerwca 2012 Opublikowano 12 Czerwca 2012 Jakim kuwa cudem w XXI wieku moze istniec tak poebany relikt socjalizmu jakim jest urzad celny ? nie dosc, ze dostalem powiadomienie o tym, ze z mojej paczki cos zginelo i nikt nie wie dlaczego to jeszcze radosnie zostalem poinformowany, ze oni nie nalicza mi cla sami (pomimo posiadania faktury) tylko musze wypelniac zgloszenia celne i inne pokuwione dokumenty a dodatkowo musze robic tlumaczenia bo tym poebom sie nie chce. na ta chwile jestem dumnym posiadaczem zawiadomienia o braku kilku rzeczy z przesylki i faktury wyjetej z pudelka ktora mam przetlumaczyc pomimo tego ze ćwoki sami wiedza gdzie jest wartosc do oclenia bo mi ja przepisali do zawiadomienia. co najlepsze - paczki nie widzialem na oczy, nie wiem czego brakuje a i tak musze zaplacic cla i inne zlodziejskie haracze zanim dostane to co zostalo na bonus - oni naliczaja vat od wlasnego cla czy to nie piekne ?
gizmus2006 Opublikowano 12 Czerwca 2012 Opublikowano 12 Czerwca 2012 Proszę Cie ten kraj jest porąbany jak mało co. W 2 róznych urzędach, żeby załatwić jedną i tą samą rzecz istnieją inne procedury ;/
smol Opublikowano 12 Czerwca 2012 Opublikowano 12 Czerwca 2012 Kłys i od jutra znowu bida Kasa wydana ruskie 1:1 polska
Seba_LDZ Opublikowano 12 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2012 ja pier**le Maricinie wspolczuje ... jakas k**wa masakra powinni kopsac kase za to a cwele sami wyciagaja to co sie moze przydac ehhhhh masakra ale Panowie Polska wreszcie zagrala za***isty mecz jestem dumny dali k**wa rade nie ma co
Bartas Opublikowano 12 Czerwca 2012 Opublikowano 12 Czerwca 2012 kurfa postawilem na grekow i poszlo sie jebac...jutro musza niemce wygrac
Seba_LDZ Opublikowano 13 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2012 nom ja zyje ale tyram a widze reszta si e wyprowadzila chyba
klysek Opublikowano 13 Czerwca 2012 Opublikowano 13 Czerwca 2012 przeniosla sie na spoty Azerbejdżańskie
Rekomendowane odpowiedzi