kachnazgierz Opublikowano 3 Lipca 2012 Opublikowano 3 Lipca 2012 spadam, dobranoc paaaaaaaaaaaaaaaaaa
Adrenalina Opublikowano 3 Lipca 2012 Opublikowano 3 Lipca 2012 spadam, dobranocpaaaaaaaaaaaaaaaaaa Buzka! ;*
Seba_LDZ Opublikowano 3 Lipca 2012 Autor Opublikowano 3 Lipca 2012 no i widzsiz damy rade damn Tomcio dogramy szczegoly jutro Prosze nic nie ustalac za moimi plecami Jak zadzwonie do Ciebie o tej 4:30 to dogramy szczegóły :polew: mam trzymac za slowo ??
Adrenalina Opublikowano 3 Lipca 2012 Opublikowano 3 Lipca 2012 no i widzsiz damy rade damn Tomcio dogramy szczegoly jutro Prosze nic nie ustalac za moimi plecami Jak zadzwonie do Ciebie o tej 4:30 to dogramy szczegóły :polew: mam trzymac za slowo ?? A trzymaj za co chcesz
Adrenalina Opublikowano 3 Lipca 2012 Opublikowano 3 Lipca 2012 za cycki łap za cycki !!! Spokojnie, spokojnie - tylko spokoj nas moze uratować
DeeJay_Kill Opublikowano 3 Lipca 2012 Opublikowano 3 Lipca 2012 widać, że się odzywa prawdziwe oblicze kłysia;D
Adrenalina Opublikowano 3 Lipca 2012 Opublikowano 3 Lipca 2012 widać, że się odzywa prawdziwe oblicze kłysia;D hehe
Seba_LDZ Opublikowano 3 Lipca 2012 Autor Opublikowano 3 Lipca 2012 nie smialbym :slina: ;P :D no takze tego
Adrenalina Opublikowano 3 Lipca 2012 Opublikowano 3 Lipca 2012 dobra Panowie, ja uciekam bo zaczynacie świntuszyć jakbym się miała długo tu nie pokazać, to ucałujcie ode mnie jeszcze Madzię, no i tego uszczypliwego kolegę, co to nie stroni od alkoholu <joke bart jakby co> dobrej nocki Chłopaki Łodziaki
Seba_LDZ Opublikowano 3 Lipca 2012 Autor Opublikowano 3 Lipca 2012 kurde myslalem ze to o mnie ale jednak nie no takze tego pozdro Baska ! ;P Tomcio nie mam tv ale moze na youtube odpale
klysek Opublikowano 3 Lipca 2012 Opublikowano 3 Lipca 2012 trzymaj sie Basia ---------- Post dopisany at 23:29 ---------- Poprzedni post napisany at 23:26 ---------- -to co ruszamy za nimi ? -poczekaj! masz zone -nie -a psa masz ? -nie -a chociaz rybki masz ? -no mam -czyli masz dla kogo zyc ---------- Post dopisany at 23:35 ---------- Poprzedni post napisany at 23:29 ---------- lece w kimono trzymajcie sie
Gość SpongeBob Opublikowano 3 Lipca 2012 Opublikowano 3 Lipca 2012 qrczaczek, ale naskrobaliscie dzisiaj
Rekomendowane odpowiedzi