Adrenalina Opublikowano 6 Lipca 2012 Opublikowano 6 Lipca 2012 Do Płocka bedziecie robic wirusa Nie no, już bardziej sie go nie da zawirusić DJ, wyślij mi swój numer na pw, plizzzzz
DeeJay_Kill Opublikowano 6 Lipca 2012 Opublikowano 6 Lipca 2012 miło, jak mnie dziewczyny proszą o numer;p
Adrenalina Opublikowano 6 Lipca 2012 Opublikowano 6 Lipca 2012 Seba, łączę się z Tobą w bólu... Mamy w biurze taką temp. że mi się leje między cyckami ...i żebym nie miala zbyt różowo, w okół sami spoceni faceci
Seba_LDZ Opublikowano 6 Lipca 2012 Autor Opublikowano 6 Lipca 2012 heheh no ale pierwszy czlon wypowiedzi hmmmmm :shock3::kox: :banan:
DeeJay_Kill Opublikowano 6 Lipca 2012 Opublikowano 6 Lipca 2012 hahah - nadworni erotomani nigdy nie śpią;D
klysek Opublikowano 6 Lipca 2012 Opublikowano 6 Lipca 2012 hahah - nadworni erotomani nigdy nie śpią;D nie gadaj tylko jakies cycki wstaw
Seba_LDZ Opublikowano 6 Lipca 2012 Autor Opublikowano 6 Lipca 2012 heheheh ot madrego dobrze posluchac moze Basia zapoda jakies foto ?? :whistling::naughty::naughty:
klysek Opublikowano 6 Lipca 2012 Opublikowano 6 Lipca 2012 heheheh ot madrego dobrze posluchac moze Basia zapoda jakies foto ?? :whistling::naughty::naughty: swoje
DeeJay_Kill Opublikowano 6 Lipca 2012 Opublikowano 6 Lipca 2012 a ja śmigam zaraz na polibudę - jak dobrze pójdzie, to będę za 2 lata magistrem elektroniki i telekomuny, chociaż nie wiem, czy mnie przyjmą i przebrnę przez rozmowę kwalifikacyjną Jestem dobrej myśli;D Seba - numer 7/21, tak?
klysek Opublikowano 6 Lipca 2012 Opublikowano 6 Lipca 2012 a ja śmigam zaraz na polibudę - jak dobrze pójdzie, to będę za 2 lata magistrem elektroniki i telekomuny, chociaż nie wiem, czy mnie przyjmą i przebrnę przez rozmowę kwalifikacyjną Jestem dobrej myśli;D Seba - numer 7/21, tak? nie zmieniaj temat dawaj cyce
szczawik Opublikowano 6 Lipca 2012 Opublikowano 6 Lipca 2012 (*)(*) :decayed: ---------- Post dopisany at 13:23 ---------- Poprzedni post napisany at 13:23 ---------- jakie sterczace wyszly:kox:
DeeJay_Kill Opublikowano 6 Lipca 2012 Opublikowano 6 Lipca 2012 nie dam,ale powiem Ci, że wczoraj miałem przyjemność rozmawiać z dziouchami z jakiejś imprezy - zadzwoniły do mnie o 3 nad ranem;p zdjęcie nawet przysłały, to mogę wkleić;D (tylko dyskretnie mi tutaj);p
klysek Opublikowano 6 Lipca 2012 Opublikowano 6 Lipca 2012 (*)(*):decayed: ---------- Post dopisany at 13:23 ---------- Poprzedni post napisany at 13:23 ---------- jakie sterczace wyszly:kox: szczawson wlasnie mnie w tym momecie zalalmales
Seba_LDZ Opublikowano 6 Lipca 2012 Autor Opublikowano 6 Lipca 2012 nie widze zdjecia !!!!!!!!!!!!!!! 7/20
Rekomendowane odpowiedzi