Gość SpongeBob Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zmieniales kiere Tomku ? ta bo moja to nadaje sie do wyrzucenia jest tak starta i teraz mam skore z multi no i tempomat dolozylem
Gość SpongeBob Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 teraz to i tak mam nowa a w tamtej nie mialem multi wiec nie jest mi potrzebna ale naprawde strasznie wyglada
Gość SpongeBob Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 a maly klin masz ? jak dobrze pamietam to tak ale glowy nie dam sobie uciac
Seba_LDZ Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 16 Sierpnia 2012 hmm kurde ile cie wyniosla kiera z poducha i multi ?? co jeszcze potrzeba zeby multi dzialalo poza sama kiera ??
Gość SpongeBob Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 hmm kurde ile cie wyniosla kiera z poducha i multi ?? co jeszcze potrzeba zeby multi dzialalo poza sama kiera ?? kiera 200 poducha zostala od starej, tasma modol i manetka od tempomatu 350 i taki smieszny kabelek laczacy modol poduche i multi w aso 100 a na allegro 99 wiec nie ma co szukac ---------- Post dopisany at 22:45 ---------- Poprzedni post napisany at 22:43 ---------- znaczy ja nie wiem jaka masz tasme i modul u siebie bo ja musialem zmieniac bo na mojej nic nie dalo sie zrobic mialem najbardziej prymitywne jakie jest
Seba_LDZ Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 16 Sierpnia 2012 mhm kumam spox fajna sprawa kurde
Gość SpongeBob Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 mhm kumam spox fajna sprawa kurde nie wiem czy fajna bo nie dziala jeszcze ale zmontowana jest
Seba_LDZ Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 16 Sierpnia 2012 hehehe no spoko na spocie oblukam
Gość SpongeBob Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 hehehe no spoko na spocie oblukam zapraszam 26 sierpnia
bartek1605 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 wie ktos jaka cena chipa w comp sporcie lub zastecu? jest inny warsztat w Lodzi godny polecenia? Zastec omijaj z daleka, zobacz czy grupowy na Wrocław się nie szykuje
marcindlug Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 wie ktos jaka cena chipa w comp sporcie lub zastecu? jest inny warsztat w Lodzi godny polecenia? Zastec omijaj z daleka, zobacz czy grupowy na Wrocław się nie szykuje podpisuje sie pod tym
Seba_LDZ Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2012 a Pan co taki radosny ?? Wlaczcie tvn i popatrzecie co oni tam pier**la :facepalm::facepalm: k**wa koles zakopuje zabki zielone na szczescie
MarianekZg Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 a Pan co taki radosny ??Wlaczcie tvn i popatrzecie co oni tam pier**la :facepalm::facepalm: k**wa koles zakopuje zabki zielone na szczescie z dzisiejszego ruchu na forum ---------- Post dopisany at 16:58 ---------- Poprzedni post napisany at 16:56 ---------- PW
Rekomendowane odpowiedzi