Magdalenah Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Seba wejdz do tych typow od kompow bo nie wiem co im zrobie jak tam wpadne - jeszcze nie sprawdzili nic BTW Madzia co tam rezalas u Bart-sa Dużo nie było ale zeszło....oj zeszło do ciemnego wieczora i chyba na tym się nie skończy tyle mogę powiedzieć, ponieważ wasze "mody" zawsze są owiane "tajemnicą " Dlaczego ja tego wszystkiego nie umiem sama zrobić też bym z garażu nie wychodziła ale z całkiem innych względów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 :decayed:Takiej odpowiedzi sie spodziewalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 powrocilem do zywych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrab Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 powrocilem do zywych Siema nie zgwałcili cie w tej Wawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 powrocilem do zywych i fajno pozdrówka:hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 to teraz ja znikam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 to teraz ja znikam tylko w wirze tej roboty o spaniu nie zapomnij:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 tego właśnie się boje, ale zapałki biore ze sobą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 powrocilem do zywych Siema nie zgwałcili cie w tej Wawie nie ale z alkoholizowalem sie na maxa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 czli szkolenie zaliczone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 czli szkolenie zaliczone jakie szkolenie nawet nie wiem ze bylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Dobranoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczawik Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 ---------- Post dopisany at 12:08 ---------- Poprzedni post napisany at 12:03 ---------- w kwestii koszulek podejrzałam u kolegów sprawdzone źródło do zamówienia dobrej bluzy z nadrukiem - link do allegro Bluza z Twoim Nadrukiem Napisem Full Kolor (2579067231) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. może będą chętni na bluzę skoro czas koszulek się kończy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 siema typy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chriss Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 wszystkie typy już gniją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 eeee tam, jeszcze jest kilku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi