Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Debili naprodukowali i później są takie tego efekty - siedzi taka pizz** przy kompie i myśli kilka godzin c**j* wie nad czym. Z prostych tematów robią za***iste teorie przy których się doktoryzują.

Prędkość światła = 299792.458 km / sekundę

Satelity geostacjonarne znajdują się na wysokości ~ 35786 km.

Więc koleś dostanie nobla bo jak w czasie 43ms pakiet pokonuje taką drogę x2 to prędkość światła jest kilka razy większa i Einstein był w duuupie ze swoimi teoriami.

miło mądrego poczytać :wink:

BTW

:hi::hi::hi:

• Odpowiedzi 76.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Seba_LDZ

14310

• klysek

8184

• bartek1605

6524

• Kimi

5681

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

osz w mordke Prezez jest u nas :shock3::naughty::decayed::decayed:

Opublikowano
osz w mordke Prezez jest u nas :shock3::naughty::decayed::decayed:

:naughty:

Opublikowano
Debili naprodukowali i później są takie tego efekty - siedzi taka pizz** przy kompie i myśli kilka godzin c**j* wie nad czym. Z prostych tematów robią za***iste teorie przy których się doktoryzują.

Więc koleś dostanie nobla bo jak w czasie 43ms pakiet pokonuje taką drogę x2 to prędkość światła jest kilka razy większa i Einstein był w duuupie ze swoimi teoriami.

BTW

dokladnie tak:decayed:

:hi:no to zapraszam na spota przy fiordach:decayed:

Opublikowano

ej no Mario nie gadaj po 0.7 na glowe to byl by napewno twoj ulubiony utwor :decayed:

w tej chwili to ja już nie pyknę 0.7 na głowę - nie mam już gdzie tego wlać :grin: :grin: :grin: :grin:

---------- Post dopisany at 18:51 ---------- Poprzedni post napisany at 18:50 ----------

Gdzie to Pan Tomasz jutro leci na ten urlopik :eusathink:

ja nie lece dzisiaj na urlopik tylko we wtorek skoro swit ale lenic moge sie juz od poiedzialku prez cale dwa tygodnie :)

---------- Post dopisany at 07:36 ---------- Poprzedni post napisany at 07:34 ----------

BTW

Misiek zgadzam sie ze milo poczytac tylko zebym cos z tego zrozumial :)

---------- Post dopisany at 08:17 ---------- Poprzedni post napisany at 07:36 ----------

Pany wiecie gdzie mozna kupic farbe fosforyzującą?

Opublikowano

Halaaaaa

Opublikowano

to chyba nie po naszemu :wink:

Opublikowano

Cześć... Znowu spam widzę, ale dzielnie przeczytałem;D Przynajmniej się coś dzieje;D A'propos gumtree - Seba ma rację, bo wystarczy tylko puścić pingi do jakiegoś dalszego serwera i poobserwować czasy- 5 sek roboty i teoria ich helpdesku obalona;) Panton dobrze gada;] Ja i małżeństwo? Gust mam dobry, ale zobaczymy, co się trafi w hiszpanii - najwyżej coś zaimportuję, nauczę mówić ładnie po polsku, przywiozę na spota i git - można się żenić;D Szkoda tylko, że jadę autokarem, ale ma to swoje plusy;] Aha - żeby nie było - nie będę występował w Pamiętnikach z Wakacji;p

Opublikowano
Cześć... Znowu spam widzę, ale dzielnie przeczytałem;D Przynajmniej się coś dzieje;D A'propos gumtree - Seba ma rację, bo wystarczy tylko puścić pingi do jakiegoś dalszego serwera i poobserwować czasy- 5 sek roboty i teoria ich helpdesku obalona;) Panton dobrze gada;] Ja i małżeństwo? Gust mam dobry, ale zobaczymy, co się trafi w hiszpanii - najwyżej coś zaimportuję, nauczę mówić ładnie po polsku, przywiozę na spota i git - można się żenić;D Szkoda tylko, że jadę autokarem, ale ma to swoje plusy;] Aha - żeby nie było - będę występował w Pamiętnikach z Wakacji;p

:polew::polew::polew::polew::polew::polew:

Opublikowano

Kłysek -był już na forum jeden taki, co edytował cudze posty:naughty:

Opublikowano
Kłysek -był już na forum jeden taki, co edytował cudze posty:naughty:

umarł :eusathink::decayed:

Opublikowano

...w strasznych męczarniach:thumbdown:

Opublikowano

to juz wiecej nie bede tak robil :embarrassed: a kiedy jedziesz do ESP ?

---------- Post dopisany at 10:36 ---------- Poprzedni post napisany at 10:35 ----------

bo ten gadzet bym moze jakos przyjechal zamontowac do tej A6 :whistling:

Opublikowano

no to zonk, bo jutro spadam, a dzisiaj sam rozumiesz - zakupy, przygotowania, etc;]

Opublikowano
no to zonk, bo jutro spadam, a dzisiaj sam rozumiesz - zakupy, przygotowania, etc;]

nie no spoko nie spieszy sie :whistling: chlopak teraz w trasie wiec.... radio mu nie potrzebne :grin:

Opublikowano

ale tu bieda;D Wszyscy na imprezach?

Opublikowano

Jam jest ;)

Opublikowano

jam tez praktycznie :):hi: