MarianekZg Opublikowano 15 Września 2012 Opublikowano 15 Września 2012 Debili naprodukowali i później są takie tego efekty - siedzi taka pizz** przy kompie i myśli kilka godzin c**j* wie nad czym. Z prostych tematów robią za***iste teorie przy których się doktoryzują.Prędkość światła = 299792.458 km / sekundę Satelity geostacjonarne znajdują się na wysokości ~ 35786 km. Więc koleś dostanie nobla bo jak w czasie 43ms pakiet pokonuje taką drogę x2 to prędkość światła jest kilka razy większa i Einstein był w duuupie ze swoimi teoriami. miło mądrego poczytać BTW :hi:
Seba_LDZ Opublikowano 15 Września 2012 Autor Opublikowano 15 Września 2012 osz w mordke Prezez jest u nas :decayed:
Panton Opublikowano 15 Września 2012 Opublikowano 15 Września 2012 osz w mordke Prezez jest u nas :decayed:
szczawik Opublikowano 15 Września 2012 Opublikowano 15 Września 2012 Debili naprodukowali i później są takie tego efekty - siedzi taka pizz** przy kompie i myśli kilka godzin c**j* wie nad czym. Z prostych tematów robią za***iste teorie przy których się doktoryzują.Prędkość światła = 299792.458 km / sekundę Satelity geostacjonarne znajdują się na wysokości ~ 35786 km. Więc koleś dostanie nobla bo jak w czasie 43ms pakiet pokonuje taką drogę x2 to prędkość światła jest kilka razy większa i Einstein był w duuupie ze swoimi teoriami. miło mądrego poczytać BTW :hi: dokladnie tak:decayed: :hi:no to zapraszam na spota przy fiordach:decayed:
Gość SpongeBob Opublikowano 15 Września 2012 Opublikowano 15 Września 2012 ej no Mario nie gadaj po 0.7 na glowe to byl by napewno twoj ulubiony utwor w tej chwili to ja już nie pyknę 0.7 na głowę - nie mam już gdzie tego wlać :grin: :grin: ---------- Post dopisany at 18:51 ---------- Poprzedni post napisany at 18:50 ---------- Gdzie to Pan Tomasz jutro leci na ten urlopik ja nie lece dzisiaj na urlopik tylko we wtorek skoro swit ale lenic moge sie juz od poiedzialku prez cale dwa tygodnie ---------- Post dopisany at 07:36 ---------- Poprzedni post napisany at 07:34 ---------- Debili naprodukowali i później są takie tego efekty - siedzi taka pizz** przy kompie i myśli kilka godzin c**j* wie nad czym. Z prostych tematów robią za***iste teorie przy których się doktoryzują.Prędkość światła = 299792.458 km / sekundę Satelity geostacjonarne znajdują się na wysokości ~ 35786 km. Więc koleś dostanie nobla bo jak w czasie 43ms pakiet pokonuje taką drogę x2 to prędkość światła jest kilka razy większa i Einstein był w duuupie ze swoimi teoriami. miło mądrego poczytać BTW :hi: Misiek zgadzam sie ze milo poczytac tylko zebym cos z tego zrozumial ---------- Post dopisany at 08:17 ---------- Poprzedni post napisany at 07:36 ---------- Pany wiecie gdzie mozna kupic farbe fosforyzującą?
DeeJay_Kill Opublikowano 15 Września 2012 Opublikowano 15 Września 2012 Cześć... Znowu spam widzę, ale dzielnie przeczytałem;D Przynajmniej się coś dzieje;D A'propos gumtree - Seba ma rację, bo wystarczy tylko puścić pingi do jakiegoś dalszego serwera i poobserwować czasy- 5 sek roboty i teoria ich helpdesku obalona;) Panton dobrze gada;] Ja i małżeństwo? Gust mam dobry, ale zobaczymy, co się trafi w hiszpanii - najwyżej coś zaimportuję, nauczę mówić ładnie po polsku, przywiozę na spota i git - można się żenić;D Szkoda tylko, że jadę autokarem, ale ma to swoje plusy;] Aha - żeby nie było - nie będę występował w Pamiętnikach z Wakacji;p
klysek Opublikowano 15 Września 2012 Opublikowano 15 Września 2012 Cześć... Znowu spam widzę, ale dzielnie przeczytałem;D Przynajmniej się coś dzieje;D A'propos gumtree - Seba ma rację, bo wystarczy tylko puścić pingi do jakiegoś dalszego serwera i poobserwować czasy- 5 sek roboty i teoria ich helpdesku obalona;) Panton dobrze gada;] Ja i małżeństwo? Gust mam dobry, ale zobaczymy, co się trafi w hiszpanii - najwyżej coś zaimportuję, nauczę mówić ładnie po polsku, przywiozę na spota i git - można się żenić;D Szkoda tylko, że jadę autokarem, ale ma to swoje plusy;] Aha - żeby nie było - będę występował w Pamiętnikach z Wakacji;p :polew::polew::polew:
DeeJay_Kill Opublikowano 15 Września 2012 Opublikowano 15 Września 2012 Kłysek -był już na forum jeden taki, co edytował cudze posty:naughty:
klysek Opublikowano 15 Września 2012 Opublikowano 15 Września 2012 Kłysek -był już na forum jeden taki, co edytował cudze posty:naughty: umarł
DeeJay_Kill Opublikowano 15 Września 2012 Opublikowano 15 Września 2012 ...w strasznych męczarniach:thumbdown:
klysek Opublikowano 15 Września 2012 Opublikowano 15 Września 2012 to juz wiecej nie bede tak robil a kiedy jedziesz do ESP ? ---------- Post dopisany at 10:36 ---------- Poprzedni post napisany at 10:35 ---------- bo ten gadzet bym moze jakos przyjechal zamontowac do tej A6
DeeJay_Kill Opublikowano 15 Września 2012 Opublikowano 15 Września 2012 no to zonk, bo jutro spadam, a dzisiaj sam rozumiesz - zakupy, przygotowania, etc;]
klysek Opublikowano 15 Września 2012 Opublikowano 15 Września 2012 no to zonk, bo jutro spadam, a dzisiaj sam rozumiesz - zakupy, przygotowania, etc;] nie no spoko nie spieszy sie chlopak teraz w trasie wiec.... radio mu nie potrzebne
DeeJay_Kill Opublikowano 15 Września 2012 Opublikowano 15 Września 2012 ale tu bieda;D Wszyscy na imprezach?
MarianekZg Opublikowano 16 Września 2012 Opublikowano 16 Września 2012 jam poszedł spać zaraz po walce ale dziś już jestem :hi:
Rekomendowane odpowiedzi