Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kamilu po co ??

• Odpowiedzi 76.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Seba_LDZ

14310

• klysek

8184

• bartek1605

6524

• Kimi

5681

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Mario typas z wycieraczkami nie dzownil do mnie dzisiaj wiec podejrzewam ze bedzie jutro :wink:

Opublikowano

siema a ja zakupilem nowego stacjonarnego kompa bosche ile instalowania teraz mam

Opublikowano
Mario typas z wycieraczkami nie dzownil do mnie dzisiaj wiec podejrzewam ze bedzie jutro :wink:

Musti pisał mi PW, będą jutro faktycznie :wink:

Opublikowano

Musti pisał mi PW, będą jutro faktycznie :wink:

:thumbup1:

Opublikowano
siema a ja zakupilem nowego stacjonarnego kompa bosche ile instalowania teraz mam

Ale za to nuflon nie śmigany :kox:

Opublikowano

Klysiu mam pytanie gdzie sie bawimy? bo mam nadzieje ze trafiles :decayed:

Opublikowano

....mariuszzgierz no miałem byc w niedziele, ale niestety po kilku drinkach w Lizardzie skończyły mi się schody :facepalm: i jak zejeb..łem żebrami w róg barierki to dopiero dzisiaj wiem co się dzieje. Nie byłem w stanie się ruszać. Myślę że teraz w niedzielę .....bo juz w piątek będę pił :naughty: zatem niedziela bez kaca

:banan: no i Piszczek zabiegał Krystynę

Opublikowano

:siema:

---------- Post dopisany at 06:39 ---------- Poprzedni post napisany at 06:35 ----------

Tomuś no niestety nie wygrałem nawet 24 pln :whistling:

Opublikowano

Siema

Klusek bądź pod tel znajomy rano jedzie i umówie was tam gdzie my ostatnio sie zgraliśmy

Opublikowano
Siema

Klusek bądź pod tel znajomy rano jedzie i umówie was tam gdzie my ostatnio sie zgraliśmy

no od rana to raczej tam nie podjade bo jestem w robocie :whistling:

Opublikowano

to jakoś jak będzie wracał to się zgadacie

Opublikowano

No i lipton 3 po 17baniek dostalo :) a mi braklo 1 nr i mialbym.... Trojke :D:D:D

Opublikowano
No i lipton 3 po 17baniek dostalo :) a mi braklo 1 nr i mialbym.... Trojke :D:D:D

mnie tez :thumbdown:

---------- Post dopisany at 07:16 ---------- Poprzedni post napisany at 06:56 ----------

bez_tytu_u.jpg

widzieliscie taki gadzet ilosc odpowiedzi w watku przez danego uzytkownia :decayed:

Seba jestes naszym mentorem z tego wychodzi :grin:

Opublikowano

kur...a ja również nic :kwasny: ale różnica między '5' a '6' to przepaść :facepalm:

Opublikowano

ja jebie zmienial ktos kiedys z was kolo w wozku widłowym :grin:

Opublikowano

przód czy tył :naughty: asystowałem kiedyś przy przednim - :facepalm: :facepalm: :facepalm::decayed:

Opublikowano

przód czy tył :naughty: asystowałem kiedyś przy przednim - :facepalm: :facepalm: :facepalm::decayed:

nie tylnie ale nikt nie chce mi zalatac dziury tylko karza kupowac jakis kolnierz za 240pln :doh: