klysek Opublikowano 6 Listopada 2012 Opublikowano 6 Listopada 2012 Mario typas z wycieraczkami nie dzownil do mnie dzisiaj wiec podejrzewam ze bedzie jutro
Gość SpongeBob Opublikowano 6 Listopada 2012 Opublikowano 6 Listopada 2012 siema a ja zakupilem nowego stacjonarnego kompa bosche ile instalowania teraz mam
klysek Opublikowano 6 Listopada 2012 Opublikowano 6 Listopada 2012 http://a4-klub.pl/naklejki-magnesy-logo-aluminiowe-115/klubowa-naklejka-foliowa-ix-tura-115177/ szukam 3-4 chetnych
MarianekZg Opublikowano 6 Listopada 2012 Opublikowano 6 Listopada 2012 Mario typas z wycieraczkami nie dzownil do mnie dzisiaj wiec podejrzewam ze bedzie jutro Musti pisał mi PW, będą jutro faktycznie
klysek Opublikowano 6 Listopada 2012 Opublikowano 6 Listopada 2012 Mario typas z wycieraczkami nie dzownil do mnie dzisiaj wiec podejrzewam ze bedzie jutro Musti pisał mi PW, będą jutro faktycznie
MarianekZg Opublikowano 6 Listopada 2012 Opublikowano 6 Listopada 2012 siema a ja zakupilem nowego stacjonarnego kompa bosche ile instalowania teraz mam Ale za to nuflon nie śmigany
Gość SpongeBob Opublikowano 6 Listopada 2012 Opublikowano 6 Listopada 2012 Klysiu mam pytanie gdzie sie bawimy? bo mam nadzieje ze trafiles
erosito Opublikowano 6 Listopada 2012 Opublikowano 6 Listopada 2012 ....mariuszzgierz no miałem byc w niedziele, ale niestety po kilku drinkach w Lizardzie skończyły mi się schody i jak zejeb..łem żebrami w róg barierki to dopiero dzisiaj wiem co się dzieje. Nie byłem w stanie się ruszać. Myślę że teraz w niedzielę .....bo juz w piątek będę pił zatem niedziela bez kaca no i Piszczek zabiegał Krystynę
klysek Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 ---------- Post dopisany at 06:39 ---------- Poprzedni post napisany at 06:35 ---------- Tomuś no niestety nie wygrałem nawet 24 pln
musti Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 Siema Klusek bądź pod tel znajomy rano jedzie i umówie was tam gdzie my ostatnio sie zgraliśmy
klysek Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 SiemaKlusek bądź pod tel znajomy rano jedzie i umówie was tam gdzie my ostatnio sie zgraliśmy no od rana to raczej tam nie podjade bo jestem w robocie
musti Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 to jakoś jak będzie wracał to się zgadacie
Seba_LDZ Opublikowano 7 Listopada 2012 Autor Opublikowano 7 Listopada 2012 No i lipton 3 po 17baniek dostalo a mi braklo 1 nr i mialbym.... Trojke :D:D
klysek Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 No i lipton 3 po 17baniek dostalo a mi braklo 1 nr i mialbym.... Trojke :D:D mnie tez ---------- Post dopisany at 07:16 ---------- Poprzedni post napisany at 06:56 ---------- widzieliscie taki gadzet ilosc odpowiedzi w watku przez danego uzytkownia Seba jestes naszym mentorem z tego wychodzi
MarianekZg Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 No i lipton 3 po 17baniek dostalo a mi braklo 1 nr i mialbym.... Trojke :D:D kur...a ja również nic ale różnica między '5' a '6' to przepaść
klysek Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 ja jebie zmienial ktos kiedys z was kolo w wozku widłowym
MarianekZg Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 ja jebie zmienial ktos kiedys z was kolo w wozku widłowym przód czy tył asystowałem kiedyś przy przednim - :facepalm:
klysek Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 ja jebie zmienial ktos kiedys z was kolo w wozku widłowym przód czy tył asystowałem kiedyś przy przednim - :facepalm: nie tylnie ale nikt nie chce mi zalatac dziury tylko karza kupowac jakis kolnierz za 240pln
Rekomendowane odpowiedzi