Seba_LDZ Opublikowano 13 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2012 ja to chyba nie wymysle nic pamietam kiedys przyjechalem na spota z kierwoca celem sie napicia heheh zanim sie dobrze przywitalem ze wszystkimi moj kierowca walil lufe z Miskiem :polew::polew::polew: wiec nie pozostalo mi nic jak pozniej odwiezc kierowce ktory byl nawalony jak rusi plecak pamietny spot na stawach stefanskiego hahahahah dobrze sie lalo tam
Bartas Opublikowano 13 Grudnia 2012 Opublikowano 13 Grudnia 2012 :grin: ---------- Post dopisany at 20:11 ---------- Poprzedni post napisany at 20:11 ---------- albo ja od Seby jestem :grin:
Seba_LDZ Opublikowano 13 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2012 hahahaah ta to tez byla piekna akcjia heheheeh
MarianekZg Opublikowano 13 Grudnia 2012 Opublikowano 13 Grudnia 2012 ja to chyba nie wymysle nic pamietam kiedys przyjechalem na spota z kierwoca celem sie napicia heheh zanim sie dobrze przywitalem ze wszystkimi moj kierowca walil lufe z Miskiem :polew::polew::polew: wiec nie pozostalo mi nic jak pozniej odwiezc kierowce ktory byl nawalony jak rusi plecak pamietny spot na stawach stefanskiego hahahahah dobrze sie lalo tam właśnie dla tego w Niedzielę mogę z czystym sumieniem podjechać po ciebie abyś Ty mógł się napić i pojeść Piszę oczywiście całkiem poważnie
marcindlug Opublikowano 13 Grudnia 2012 Opublikowano 13 Grudnia 2012 ja to chyba nie wymysle nic pamietam kiedys przyjechalem na spota z kierwoca celem sie napicia heheh zanim sie dobrze przywitalem ze wszystkimi moj kierowca walil lufe z Miskiem :polew::polew::polew: wiec nie pozostalo mi nic jak pozniej odwiezc kierowce ktory byl nawalony jak rusi plecak pamietny spot na stawach stefanskiego hahahahah dobrze sie lalo tam A moze Karolina cie odwiezie?
klysek Opublikowano 13 Grudnia 2012 Opublikowano 13 Grudnia 2012 ja tez jade ale bez kierowcy bo alkholu to ja zasadniczo sie brzydze
MarianekZg Opublikowano 13 Grudnia 2012 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Ja i tak nie będę miał drajwera więc mogę powozić Kacha na noc do roboty a i za Madzią się nie trafi
klysek Opublikowano 13 Grudnia 2012 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Ja i tak nie będę miał drajwera więc mogę powozić Kacha na noc do roboty a i za Madzią się nie trafi Mogła by powzić cie myszą pare bajerow na szosie by zrobila ---------- Post dopisany at 20:55 ---------- Poprzedni post napisany at 20:49 ---------- pany a ja mam pytanie jest sobie Skoda Octavia 2008 r i jak nazywa sie gadzet ktory odpowiada za swiatła mijania a chodzi o to ze po odpaleniu auta same sie zalaczaja a na pokretle sa w pozycji wylaczone
Seba_LDZ Opublikowano 13 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2012 no i co przeszkadza Ci to ?? dziala to dziala na c**j drazysz temat :D
klysek Opublikowano 13 Grudnia 2012 Opublikowano 13 Grudnia 2012 no i co przeszkadza Ci to ?? dziala to dziala na c**j drazysz temat :D bo dzisiaj wujas zakupil taka karoce i sie zastanawia jak to sie nazywa szczerze mowic to wiem ze jest to watek Łódzki i swoje pierdolamento o swiatlach powinienem wylewac gdzie indziej bo tu sa poruszane wazkie probelmy cywilizacyjne ale warto bylo sprobowac
DeeJay_Kill Opublikowano 13 Grudnia 2012 Opublikowano 13 Grudnia 2012 jestę fotografę: ^^ Ale żem fotków napstrykał... Sam się mogę napstrykać w niedzielę na spocie;p
klysek Opublikowano 13 Grudnia 2012 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Dj w moim parchu sa klocki i tarcze z czujnikami ?
Gość SpongeBob Opublikowano 13 Grudnia 2012 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Dj w moim parchu sa klocki i tarcze z czujnikami ? skromnym swym zdaniem powiem ze wydaje mi sie ze tak ale tylko przod jak cos
Seba_LDZ Opublikowano 13 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2012 DJ zabiles mnie tym zdjeciem :D
Gość SpongeBob Opublikowano 13 Grudnia 2012 Opublikowano 13 Grudnia 2012 a ja na spota bede chyba lecial prosto ze stolycy bo cos mi sie spodobalo jazda autem nie musze na przystankach marznac
klysek Opublikowano 13 Grudnia 2012 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Dj w moim parchu sa klocki i tarcze z czujnikami ? skromnym swym zdaniem powiem ze wydaje mi sie ze tak ale tylko przod jak cos mnie rowniez tak sie wydaje drogi inzynierze Tomaszu
Seba_LDZ Opublikowano 13 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2012 potwierdzam i mysle temat do zamkniecia nie ma wiekszych specow od nas ... Dziekuję
klysek Opublikowano 13 Grudnia 2012 Opublikowano 13 Grudnia 2012 potwierdzam i mysle temat do zamkniecia nie ma wiekszych specow od nas ... Dziekuję
Gość SpongeBob Opublikowano 13 Grudnia 2012 Opublikowano 13 Grudnia 2012 potwierdzam i mysle temat do zamkniecia nie ma wiekszych specow od nas ... Dziekuję Seba pomoc CI cos przy aucie wymienic ? bo wiesz jak masz jakis problem wal smialo Klysiu udostepni lokal a ja swoja fachowa wiedze
Rekomendowane odpowiedzi