szczawik Opublikowano 13 Grudnia 2012 Opublikowano 13 Grudnia 2012 japierdole corke obudzilem smiechem jak zobaczylem ten obrazek ze skajfalem:decayed: przec**j:grin:
Gość SpongeBob Opublikowano 13 Grudnia 2012 Opublikowano 13 Grudnia 2012 k**wa nie powiedziałem wam najwazniejszego moja biala strzale zabrali mi do Warsaw zartujesz to czym ja bede z Seba jezdzil jak wpadniemy no mysle ze pora sie przesiasc na cos bardziej cywilizacyjnego i zaczac jedzic Dacia Logan MCV ---------- Post dopisany at 22:14 ---------- Poprzedni post napisany at 22:13 ---------- uuuu pierdzidełkiem inny prezes pojeździ teraz tylko pozostaje pytanie jak dlugo on jeszcze bedzie jedzil bo juz ledwo domagal a to tego co dacia smigal wy***ali?
klysek Opublikowano 13 Grudnia 2012 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Przejazd motocyklem po Łodzi - Sadistic.pl dokurwia galcnie ---------- Post dopisany at 22:26 ---------- Poprzedni post napisany at 22:23 ---------- k**wa nie powiedziałem wam najwazniejszego moja biala strzale zabrali mi do Warsaw zartujesz to czym ja bede z Seba jezdzil jak wpadniemy no mysle ze pora sie przesiasc na cos bardziej cywilizacyjnego i zaczac jedzic Dacia Logan MCV ---------- Post dopisany at 22:14 ---------- Poprzedni post napisany at 22:13 ---------- uuuu pierdzidełkiem inny prezes pojeździ teraz tylko pozostaje pytanie jak dlugo on jeszcze bedzie jedzil bo juz ledwo domagal a to tego co dacia smigal wy***ali? ta tego co wtedy przyjechal tez
Gość SpongeBob Opublikowano 13 Grudnia 2012 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Przejazd motocyklem po Łodzi - Sadistic.pl cienias na kolanko zwolnil do 40 ---------- Post dopisany at 22:29 ---------- Poprzedni post napisany at 22:29 ---------- Klysiu to kto tam teraz zostal? tylko Ty czy ktos jeszcze?
Bartas Opublikowano 13 Grudnia 2012 Opublikowano 13 Grudnia 2012 k**wa..... trochę się ogląda taką jazdę....nie wiem czy bym się odważył
Seba_LDZ Opublikowano 13 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2012 jechalem tak jako pasazer po dojechaniu do miejsca docelowego powiedzialem ze albo wracamy 40km/h albo go pier**le i ide z buta
Seba_LDZ Opublikowano 13 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2012 idz pan w choooj ktos by reke wystawil drzi otworzyl i co ?? nic k**wa skajfail leceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee tam gdzie mnie moje 110 kg zaniesie :decayed:
Bartas Opublikowano 13 Grudnia 2012 Opublikowano 13 Grudnia 2012 hahahahah ale cuś mnie ciągnie żeby sobie takiego kupić mmmmm
Seba_LDZ Opublikowano 13 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2012 heheh ja w sumie tez bym chcial tylko tam jest tak duze cisnienie tak duza porzeba predkosci ze bym ciagle 200 zapierdalal i pewnie bym dlugo nie pozyl :/
DeeJay_Kill Opublikowano 13 Grudnia 2012 Opublikowano 13 Grudnia 2012 to mówicie, że jeszcze nie śpicie;)
Seba_LDZ Opublikowano 13 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2012 ja nigdy nie spie ja czuwam DJ kiedy dalej ogarniamy moje padla dwa ?? bo cos sie znajdzie do tuningowania
DeeJay_Kill Opublikowano 13 Grudnia 2012 Opublikowano 13 Grudnia 2012 jak z dojczlandii wrócą chłopaki, co mogą mieć moduł na podmiankę;D
marcindlug Opublikowano 13 Grudnia 2012 Opublikowano 13 Grudnia 2012 A ja was serdecznie pozdrawiam z pracy. Jestem w Licheniu
Seba_LDZ Opublikowano 13 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2012 DJ a ja mowie o oooo moim Siema Marcinie hmmm a co Ty robisz w Liczeniu w pracy o 00:30 ?? chociaz w sumie nie wiem czy chce wiedziec
marcindlug Opublikowano 13 Grudnia 2012 Opublikowano 13 Grudnia 2012 DJ a ja mowie o oooo moimSiema Marcinie hmmm a co Ty robisz w Liczeniu w pracy o 00:30 ?? chociaz w sumie nie wiem czy chce wiedziec Pracuje dluga historia...
marcin.vag Opublikowano 13 Grudnia 2012 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Seba idz spac bo byc moze bedziesz jutro silnik wyciagal wiec dobrze byloby zebys byl w formie:grin::grin:
Rekomendowane odpowiedzi