Gość SpongeBob Opublikowano 23 Grudnia 2012 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Seba awans masz pewny ale musi przyjsc dyrektor zeby wskazac Ci stanowisko ---------- Post dopisany at 09:08 ---------- Poprzedni post napisany at 09:07 ---------- tylko wez wywal to info zielone o spotach i ten kanal irc-a bo tam to chyba juz nikt nie przebywa
Szakal Opublikowano 23 Grudnia 2012 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Miejmy tylko nadzieje że żaden inny klub nie wpadnie na tą miejscówke dziś bo kiedyś kiedyś to Centomania tam spoty robiła (tak tak ,człowiek mojego "pokroju" jeździł kiedyś Sejem poliftowym z silnikiem 1.1:decayed: ) ,inaczej też będzie ciasno
klysek Opublikowano 23 Grudnia 2012 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Seba witamy w firmie zostajesz mianowany na glownego kierownika od Public Relations tylko faktycznie wypierdziel te zielone napisy i kanal irca i bedzie lux malina
marcin.vag Opublikowano 23 Grudnia 2012 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Z tego co wiem to tam tylko spotyka sie VW ale to we wtorek
Szakal Opublikowano 23 Grudnia 2012 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Faken ,nie mam czapki mikołaja i co teraz?
MarianekZg Opublikowano 23 Grudnia 2012 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Faken ,nie mam czapki mikołaja i co teraz? Manufaktura na I piętrze na przeciwko wejścia do Reala
klysek Opublikowano 23 Grudnia 2012 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Faken ,nie mam czapki mikołaja i co teraz? zawsze mozesz byc reniferem
Szakal Opublikowano 23 Grudnia 2012 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Faken ,nie mam czapki mikołaja i co teraz? Manufaktura na I piętrze na przeciwko wejścia do Reala Przy dzisiejszym dniu to musiałbym tam chyba autobusem jechać Faken ,nie mam czapki mikołaja i co teraz? zawsze mozesz byc reniferem Taaa a Ty będziesz Mikołajem i mnie biczem wychłostasz?
klysek Opublikowano 23 Grudnia 2012 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Faken ,nie mam czapki mikołaja i co teraz? zawsze mozesz byc reniferem Taaa a Ty będziesz Mikołajem i mnie biczem wychłostasz? yyyy...... wole dziewczyny niz chlostac faceta przebraqnego za renifera
skrab Opublikowano 23 Grudnia 2012 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Faken ,nie mam czapki mikołaja i co teraz? zawsze mozesz byc reniferem albo śnieżynką św.Mikołaja
klysek Opublikowano 23 Grudnia 2012 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Faken ,nie mam czapki mikołaja i co teraz? zawsze mozesz byc reniferem http://cosgan.de/images/smilie/froehlich/a065.gif albo śnieżynką św.Mikołaja
Szakal Opublikowano 23 Grudnia 2012 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Dobra ,lepiej będzie jak więcej nic nie napisze Bo się jeszcze pogrąże...
Seba_LDZ Opublikowano 23 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2012 Nie ma co sie mazac chlopaki nie placza dzisiaj reniferem a jutro ... Worem mikolaja:D:D:D:D
DeeJay_Kill Opublikowano 23 Grudnia 2012 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Takie małe ogłoszenie - co roku robiliśmy akcje typu "szlachetna paczka", albo jakąś inną dobroczynną - w tym roku sądzę, że też można na nas wszystkich liczyć, więc zorganizujmy coś, zbierzmy kasę i kupmy coś dzieciakom:)
Gość SpongeBob Opublikowano 23 Grudnia 2012 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Takie małe ogłoszenie - co roku robiliśmy akcje typu "szlachetna paczka", albo jakąś inną dobroczynną - w tym roku sądzę, że też można na nas wszystkich liczyć, więc zorganizujmy coś, zbierzmy kasę i kupmy coś dzieciakom:) Magda juz jakis czas temu o tym pisala i byla mowa o tym, znaczy napewno przez telefon mi o tym mowila ale gdzies tez widzialem jak pisala o tym albo forum albo fb
Gość SpongeBob Opublikowano 23 Grudnia 2012 Opublikowano 23 Grudnia 2012 trzeba sie Magdy zapytac bo mi cos o tym mowila ale nie pamietam szczegolow dokladnie ---------- Post dopisany at 15:20 ---------- Poprzedni post napisany at 15:20 ---------- dobra ja teraz spadam bede o 18
klysek Opublikowano 23 Grudnia 2012 Opublikowano 23 Grudnia 2012 szlachetna paczka to juz sie skonczyla
Rekomendowane odpowiedzi