Seba_LDZ Opublikowano 6 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2013 heheh no tez tak uwazam burczy Ci ??
Bartas Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Seba Ty masz kogoś na toyanietusers ?
Bartas Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 bo wszystkie rzeczy, które wstawiasz tam się pojawiają
Bartas Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 ale to lista mailingowa tam trzeba sie zapisac
Panda z Teksasu Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 ruszać d*py ja tam wpadam na zlota i pocas i dj i seba też także nie wiem o co kaman że nikogo nie będzie ej
DeeJay_Kill Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 ja jade;] pantona zwerbowałem;]
Seba_LDZ Opublikowano 6 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2013 ewidentnie i to po polikach nim i po czole :banan::banan: ---------- Post dopisany at 21:05 ---------- Poprzedni post napisany at 20:59 ---------- Chłopaki do wzięcia - Dokument - PROGRAMY - ipla.tv DJ :) :decayed::decayed::decayed: ---------- Post dopisany at 21:25 ---------- Poprzedni post napisany at 21:05 ---------- DJ mysle ze da rade jeszcze cos wymyslec wieszaki na ubrania itd
klysek Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 bedzie sie teraz zajmowac produkcja nowoczesnych mebli
MarianekZg Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 bedzie sie teraz zajmowac produkcja nowoczesnych mebli tylko, że zrobienie takiego mebelka/stolika to wcale nie taka tania sprawa
Seba_LDZ Opublikowano 6 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2013 hmmm tak ?? jakby sie zastanowic wiele mozna zrobic samemu nie mowie o rimsach
MarianekZg Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 piaskowanie lub szkiełkowanie (to drugie daje lepszy efekt) to nie tanio, znalezienie odpowiedniego bloczku 6cyl. 8cyl. 12cyl:jerk: to też $$$ , szkło jako blat też musi być odpowiednie więc ... :kwasny: ---------- Post dopisany at 22:25 ---------- Poprzedni post napisany at 22:24 ---------- interesiłem się tym kiedyś bo chciałem sobie takiego mebela ciachnąć
DeeJay_Kill Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 taki szklany blat mam za 49zł z wyprzedaży Ikei, blok za jakieś 100-200zł można wykołować, a jak rzeczywiście będzie złomowy, to za butelkę - szkiełkowanie robi kumpel, podejrzewam, że koło 350zł taki stolik by mnie wyszedł;]
Rekomendowane odpowiedzi