Seba_LDZ Opublikowano 13 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2013 a co mam plaka ?? obudzilem sie zyje wiec zacieszam to sie chyba dzisiaj poslizgamy troszke
klysek Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 ze slizganiem moze byc slabo bo pod realem traktorki odsniezaaly wczoraj non stop
Seba_LDZ Opublikowano 13 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2013 :facepalm: nie wiem to ja gdzies pojade gdzie sie mozna poslizgac mam niedobor slizgania
klysek Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 :facepalm: nie wiem to ja gdzies pojade gdzie sie mozna poslizgac mam niedobor slizgania idz na dziwki
Rafal1988Lodz Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 ja bylem na nocnym. Slabo w porownaniu to co bylo we wrzesniu. Ani podriftowac bo policja mandaty wlepiala slaba organizacja.Potem pojechali na widzew TESCO i na DELL poslizgac sie. A na realu lepiej nie driftujcie bo palki mandaty wlepiaja:)
klysek Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 ja bylem na nocnym. Slabo w porownaniu to co bylo we wrzesniu. Ani podriftowac bo policja mandaty wlepiala slaba organizacja.Potem pojechali na widzew TESCO i na DELL poslizgac sie. A na realu lepiej nie driftujcie bo palki mandaty wlepiaja:) ten mocny nocny to pierwszy byl zacny a reszta to masakra wcale sie nie dziwie ze malo ludu zajedza bo postac i popatrzec na jakies parchy to mozna pod blokiem ---------- Post dopisany at 12:25 ---------- Poprzedni post napisany at 11:16 ---------- ale kuzwa dzisiaj wieje chlodem
Rafal1988Lodz Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Macie foty z nocnego Facebook Facebook i 1 klubowa byla:)
Seba_LDZ Opublikowano 13 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2013 ee bo to bez sensu jest kurde nasze wladze to samo k**wa zamiast pomyslec kurde zrobic jakas zorganizowana akcje niech wydziela teren i niesz szaleje kto chce a nie takie pierdolenie wedlug mnie to bez sensu jest ... bylem raz i wiecej nie pojade jesli sie forma tego nie zmieni
klysek Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 ee bo to bez sensu jest kurde nasze wladze to samo k**wa zamiast pomyslec kurde zrobic jakas zorganizowana akcje niech wydziela teren i niesz szaleje kto chce a nie takie pierdolenie wedlug mnie to bez sensu jest ... bylem raz i wiecej nie pojade jesli sie forma tego nie zmieni
marcin.vag Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 na dellu po nocnym typ chcial zaparkowac hyundaia i jebnal w latarnie....ze wstydu uciekl droga zwirowa w strone rokicinskiej i wjebal sie w wyrwe.....:facepalm: Nastepny stracil kolo w kangoo na krawezniku...standrad
rem1k Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 dobry. coś się dzieje dzisiaj? jetem w łodzi
klysek Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 dobry. coś się dzieje dzisiaj? jetem w łodzi nie nic sie nie dzieje mozesz juz wracal tam z kad przyjechales
rem1k Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 nie będę z tobą rozmawiał. poproszę z kierownikiem tego ośrodka.
Rekomendowane odpowiedzi