marcindlug Opublikowano 25 Lutego 2013 Opublikowano 25 Lutego 2013 ehhh... gdybym tylko nie byl za glupi na motor...
Gość SpongeBob Opublikowano 25 Lutego 2013 Opublikowano 25 Lutego 2013 a ja tam chce isc w tym roku na prawko kat A
Bartas Opublikowano 25 Lutego 2013 Opublikowano 25 Lutego 2013 Bartas jak tam po pilce zakwasy ? koniec niedzieli byl kiepski ale poniedzialek luzik
Seba_LDZ Opublikowano 25 Lutego 2013 Autor Opublikowano 25 Lutego 2013 ehhh... gdybym tylko nie byl za glupi na motor... ot madrego dobrze posluchac ! napisze ladnie do nich czy nie potrzebuja dobrego montazu ale nie powiem kozaki sa mega to wyglada i za***iście mi sie podoba ale ... za glupi jestem zatem jak ktos nie widzial to zapodam troche mojego swiata Behind the Magic: Building a Digital New York for "The Avengers" - YouTube mi opada kopara
klysek Opublikowano 26 Lutego 2013 Opublikowano 26 Lutego 2013 dzisiaj pierwszy dzien w nowej robocie ciekawe czy z takim ryjem jak mam ktos mnie polubi
DeeJay_Kill Opublikowano 26 Lutego 2013 Opublikowano 26 Lutego 2013 bry:) Napisz wrażenia z pierwszego dnia w pracy;)
Seba_LDZ Opublikowano 26 Lutego 2013 Autor Opublikowano 26 Lutego 2013 i co hyhyhyhy dobrze bedzie nie ma co sie mazac DJu jak tam Twoj mientki palec
DeeJay_Kill Opublikowano 26 Lutego 2013 Opublikowano 26 Lutego 2013 Właśnie próbuję do rejestracji się dodzwonić, bo nieczęsto takie sprawy załatwiam, ale już widzę, że nie wejdę sobie do ortopedy od razu z korytarza..
DeeJay_Kill Opublikowano 26 Lutego 2013 Opublikowano 26 Lutego 2013 heh byle za miesiac Wow...dodzwoniłem się i zarejestrowałem telefonicznie;p 11.03 najbliższy wolny termin do ortopedy;p
Gość SpongeBob Opublikowano 26 Lutego 2013 Opublikowano 26 Lutego 2013 e to nie jest zle moj kumpel na artroskopie kolana czekal rok czasu i w koncu go przestalo bolec widzicie jak szybko go wyleczyli
marcin.vag Opublikowano 26 Lutego 2013 Opublikowano 26 Lutego 2013 Siemka po latach:) ---------- Post dopisany at 12:52 ---------- Poprzedni post napisany at 12:49 ---------- Pany , potrzebuje pomocy na juz// Moje ograniczenia umyslowe nie pozwalaja mi w trybie natychmiastowym znalezc informcji czy silnik 2.4 APS wejdzie pod łapy 2.4 BDV... czekam na pomoc gdyby komus sie chcialo:facepalm:
Seba_LDZ Opublikowano 26 Lutego 2013 Autor Opublikowano 26 Lutego 2013 nic to nie wniesie ale napisze bo zawsze pisze moje zdanie sie nie liczy i nie bierzcie mnie pod uwage w koncu jestem pedalem :D :decayed:
Rekomendowane odpowiedzi