Gość SpongeBob Opublikowano 13 Marca 2013 Opublikowano 13 Marca 2013 Klysiu postaram Ci sie jakis gadzet skolowac to moze cos 2 osobowego bo sadze ze nie omieszkasz ze mna poszusowac mysle ze istnieje taka szansa
klysek Opublikowano 13 Marca 2013 Opublikowano 13 Marca 2013 Klysiu postaram Ci sie jakis gadzet skolowac to moze cos 2 osobowego bo sadze ze nie omieszkasz ze mna poszusowac mysle ze istnieje taka szansa ja wiem to juz dzisiaj ze tak bedzie
Gość SpongeBob Opublikowano 13 Marca 2013 Opublikowano 13 Marca 2013 Klysiu postaram Ci sie jakis gadzet skolowac to moze cos 2 osobowego bo sadze ze nie omieszkasz ze mna poszusowac mysle ze istnieje taka szansa ja wiem to juz dzisiaj ze tak bedzie jedne juz skolowane polowac na drugie
Seba_LDZ Opublikowano 13 Marca 2013 Autor Opublikowano 13 Marca 2013 hehe a potem k**wa sie pytacie o jaki kulig mi chodzilo
Gość SpongeBob Opublikowano 13 Marca 2013 Opublikowano 13 Marca 2013 hehe a potem k**wa sie pytacie o jaki kulig mi chodzilo o kuligu to my z Toba napewno nie rozmawialismy tego to nam nie wciskaj
Seba_LDZ Opublikowano 13 Marca 2013 Autor Opublikowano 13 Marca 2013 hahahaha Ty zes sie pierwszy o kuligu darl a Klysiu potwierdzal ze idziecie wlasnie
klysek Opublikowano 13 Marca 2013 Opublikowano 13 Marca 2013 Klysiu postaram Ci sie jakis gadzet skolowac to moze cos 2 osobowego bo sadze ze nie omieszkasz ze mna poszusowac mysle ze istnieje taka szansa ja wiem to juz dzisiaj ze tak bedzie jedne juz skolowane polowac na drugie jedne starcza
MarianekZg Opublikowano 13 Marca 2013 Opublikowano 13 Marca 2013 widzę Typy, że ostro planujecie zjazdy z górki etc. a okaże się ze jedyny zjazd to będzie zjazd do bazy :drunk: :grin:
klysek Opublikowano 13 Marca 2013 Opublikowano 13 Marca 2013 widzę Typy, że ostro planujecie zjazdy z górki etc. a okaże się ze jedyny zjazd to będzie zjazd do bazy :drunk: :grin: nic z tych rzeczy i mam nadzieje ze ty rowniez polecisz z nami na gloej klacie z gorki
MarianekZg Opublikowano 13 Marca 2013 Opublikowano 13 Marca 2013 widzę Typy, że ostro planujecie zjazdy z górki etc. a okaże się ze jedyny zjazd to będzie zjazd do bazy :drunk: :grin: nic z tych rzeczy i mam nadzieje ze ty rowniez polecisz z nami na gloej klacie z gorki nie, w tym roku to na gołej d*pie dla otrzeźwienia :grin:
Gość SpongeBob Opublikowano 13 Marca 2013 Opublikowano 13 Marca 2013 widzę Typy, że ostro planujecie zjazdy z górki etc. a okaże się ze jedyny zjazd to będzie zjazd do bazy :drunk: :grin: nic z tych rzeczy i mam nadzieje ze ty rowniez polecisz z nami na gloej klacie z gorki to az tak ostro bedzie
MarianekZg Opublikowano 13 Marca 2013 Opublikowano 13 Marca 2013 bo czuję, że będzie grubo w tym roku :grin:
Bartas Opublikowano 13 Marca 2013 Opublikowano 13 Marca 2013 ma ktoś jakieś dojścia do tańszych kuchenek albo lodówek ?
Seba_LDZ Opublikowano 13 Marca 2013 Autor Opublikowano 13 Marca 2013 co z tymi przydzialami dziady ??
Gość SpongeBob Opublikowano 14 Marca 2013 Opublikowano 14 Marca 2013 co z tymi przydzialami dziady ?? Seba my dostaniemy szmalec i ogorki to bedzie nasz przydzial a co do pokoi to jeszcze nima
Seba_LDZ Opublikowano 14 Marca 2013 Autor Opublikowano 14 Marca 2013 heheh no spoko od rana Was zmiazdze ... takie sie teledyski teraz robi ...
Gość SpongeBob Opublikowano 14 Marca 2013 Opublikowano 14 Marca 2013 Seba te zdjecia co wstawiles na fb to jest mieszkanie na osiedlu majowym na przybysza?
DeeJay_Kill Opublikowano 14 Marca 2013 Opublikowano 14 Marca 2013 zamiast Dzień Dobry dzisiaj mówię "chica bomba!":grin:
Rekomendowane odpowiedzi