klysek Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 i widze ze Mariusz z rodzina tez leci
Adrenalina Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 a jak u Was chłopcy z wątrobą? bo te zloty to normalnie łooogień
bartek1605 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 pojeździsz co najmniej 2 lata to pogadamy
Adrenalina Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 pojeździsz co najmniej 2 lata to pogadamy Ty już tak nie kozacz.... :gwizdanie: ja byłam raz i miałam pełen obraz co tam sie wyrabia a przynajmniej część.... a konkretnie tą niewielką część którą pamiętam
DeeJay_Kill Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Chodzi o klubowy zlot letni, tak?
rem1k Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 a propos tematu lep. mam zrobione na folii przezroczystej sitodrukiem białe i srebrne. zdjęcia jak poniżej. niestety tak jak pisałem wcześniej nie da się zrobić tego techniką cięcia folii więc mają przezroczystą ramkę z folii co widać na zdjęciu po przyklejeniu. ponieważ to nie jest ilość seryjna można się pobawić i ładnie choćby nożyczkami przyciąć do brzegów łódki i napisu folię - no chyba że komuś to nie przeszkadza... :gwizdanie: a tutaj na moim telewizorze
Seba_LDZ Opublikowano 10 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2010 hmm no wedlug mnie wyglada fajnie powierzchnia na ktora to przykleiles sprawia wrazenie nieregularnej czyli nie jest gladka na lakierze nie bedzie tego az tak widac pozatym tak jak mowisz mozna to przyciac wedle uznania jak sie komu chce mi sie wydaje ze wyglada fajno :good: ta pierwsza to nie jest czarna ??
klysek Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 no dla mnie tez jest ok troche sie przytnie i bedzie gitarra ;( wysyalem do Bienika na PW zapis na ogolniaka do tego Jarosławaca :decayed: ciekawe czy jeszcze sie zalape na jakies miejsca bo jest tylko 150
bartek1605 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Chodzi o klubowy zlot letni, tak? tak, chodzi o ogólnopolski letni no no to kolega się postarał z tymi naklejkami
rem1k Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 dobra. panie i panowie. lekko przyciąłem i nakleiłem. wygląda to mnie więcej tak. oczywiście ja mam to na pochyłej szybie więc wygląda na trochę mniejszą niż w rzeczywistości... mam do dyspozycji opcje nr 1 - srebrna i opcje nr 2 - biała to co widzicie na zdjęciach to jest biała. rkwon. ta pierwsza jest srebrna
bartek1605 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 no to co puszczamy do druku teraz na śląsku też będą takie chcieli
Seba_LDZ Opublikowano 10 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2010 wydaje mi sie ze jest za***iście :good: :good: a czarne beda ?? jakie koszta ?? i na kiedy beda ??
Bartas Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 no dopra zona powiedziala pisz do Bienka jedziemy czemu.... bo fajne pokoje :polew:
Seba_LDZ Opublikowano 10 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2010 heheh kazdy argument jest dobry
Seba_LDZ Opublikowano 10 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2010 hehehe to ja z tymi wlepami ?? rem!k sie jeszcze dzisiaj pojawi ??
Bartas Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Bart ale jak sie zalapiemy to jedna fura dygamy
Rekomendowane odpowiedzi