Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
post-20747-1406905715,2475_thumb.jpg
  • Odpowiedzi 76.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Seba_LDZ

14310

• klysek

8184

• bartek1605

6524

• Kimi

5681

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
[ATTACH=CONFIG]480[/ATTACH]

powinna pokazac cycki na tym zdjeciu zdecydowanie :decayed:

Opublikowano
:polew::polew::polew::polew::polew:
Opublikowano

nie smiej sie ja op prostu znam sie sztuce :decayed:

Opublikowano

znasz sie sztuce mowisz :D

Opublikowano

oj dobra dobra juz nie badz taki dokładny:wink: maja byc nastpnym razem cycki a jak nie to juz tej pani podziekujemy i musisz pokazac nam nowe centrum westchnien:decayed:

Opublikowano

To wy se wzdychajcie do innej a ja po szczeniacku w tej sie bede podkochiwal ;)

Opublikowano
To wy se wzdychajcie do innej a ja po szczeniacku w tej sie bede podkochiwal ;)

:decayed:

Opublikowano
No i kiedy Tomek odbierasz autko ?

wszystko jest wymienione juz tylko jest maly problem bo kazdym kluczykime mozna go odpalic, i cos jeszcze poszlo jakis sterownik komputer c**j wie nie znam sie na tym:facepalm:

Opublikowano

hehehehe :D

Tomku no to po c**ju cos ten idczak k**wa nie umie nic zrobic ja jebie :/

Opublikowano

znaczy moze przesadzilem ze kazdym kluczykiem bo maja inne groty ale jak by wyjac stacyjke to nawet srubokretem bo nie widzi imobilajzera czy jak to sie tam to pisze, mowili mi ze dwie rzeczy mogli ro***bac i jutro o 7 podlaczaj pod kompa i beda wiedziec ktora i zamawiaja

---------- Post dopisany at 16:16 ---------- Poprzedni post napisany at 16:14 ----------

co do naprawy to wiedza do kiedy maja czas i ze to jest sobota godzina 10-10:30 i to jest termin nieprzekraczalny

Opublikowano
ooo no prosze :D rosniesz w sile na potege widze :D

co takiego bedzie teraz mruczec ??

przod narazie zostaje wiec zestaw powerbass es-6c, sub re audio re-12s4. calosc napedzana z xetec gravity 4g-600. wlasnie te dwa ostatnie elementy znalazly sie u mnie :decayed:

a tak swoja droga to... JA MAM JUZ WEEKEND :decayed::decayed::decayed::banan::banan::banan:

Opublikowano
znaczy moze przesadzilem ze kazdym kluczykiem bo maja inne groty ale jak by wyjac stacyjke to nawet srubokretem bo nie widzi imobilajzera czy jak to sie tam to pisze, mowili mi ze dwie rzeczy mogli ro***bac i jutro o 7 podlaczaj pod kompa i beda wiedziec ktora i zamawiaja

to dzisiaj nie zdążyli komputera podłączyć? :)

PS:

Dzięki DJ za pomocną dłoń ponownie :) serwis pierwsza liga :):naughty:

Opublikowano

PS:

Widzicie - tak się robi reklamę:D Dostał na flachę i teraz będzie głosił radosną nowinę po świecie:grin:

Opublikowano

hheehehe :D zacnie :D a czytasz PW DJu uuuu ?? :)

---------- Post dopisany at 20:55 ---------- Poprzedni post napisany at 19:54 ----------

lajkowac mnie tu zaraz projekty i profila i mig :D

https://www.facebook.com/6SenseInteractive

---------- Post dopisany at 21:03 ---------- Poprzedni post napisany at 20:55 ----------

---------- Post dopisany at 21:16 ---------- Poprzedni post napisany at 21:03 ----------

Co mówi: TYPOWY SEBA - YouTube

Opublikowano
:grin:
Opublikowano

PS:

to nie takie proste bo to musi zadecydwoac kompetentna osoba czyli koles ktory zajmuje sie moim samochodem a bedzie on jutro od 7 do 15 a ja bylem okolo 16 po czym musi on przejechac z blacharni do salonu to wiec grubsza sprawa

---------- Post dopisany 18-04-2013 at 06:28 ---------- Poprzedni post napisany 17-04-2013 at 22:34 ----------

:hi:

Opublikowano

PS:

Widzicie - tak się robi reklamę:D Dostał na flachę i teraz będzie głosił radosną nowinę po świecie:grin:

:siema:

chyba nie chcesz zebym ja zrobił reklame :whistling::grin: