klysek Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 [ATTACH=CONFIG]480[/ATTACH] powinna pokazac cycki na tym zdjeciu zdecydowanie
klysek Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 nie smiej sie ja op prostu znam sie sztuce
klysek Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 oj dobra dobra juz nie badz taki dokładny:wink: maja byc nastpnym razem cycki a jak nie to juz tej pani podziekujemy i musisz pokazac nam nowe centrum westchnien:decayed:
marcindlug Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 To wy se wzdychajcie do innej a ja po szczeniacku w tej sie bede podkochiwal
klysek Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 To wy se wzdychajcie do innej a ja po szczeniacku w tej sie bede podkochiwal
Gość SpongeBob Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 No i kiedy Tomek odbierasz autko ? wszystko jest wymienione juz tylko jest maly problem bo kazdym kluczykime mozna go odpalic, i cos jeszcze poszlo jakis sterownik komputer c**j wie nie znam sie na tym:facepalm:
Seba_LDZ Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2013 hehehehe Tomku no to po c**ju cos ten idczak k**wa nie umie nic zrobic ja jebie :/
Dzidek1908 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Tomek to jest jakaś masakra . Ciekawe kiedy go zrobią że wszystko będzie ok
Gość SpongeBob Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 znaczy moze przesadzilem ze kazdym kluczykiem bo maja inne groty ale jak by wyjac stacyjke to nawet srubokretem bo nie widzi imobilajzera czy jak to sie tam to pisze, mowili mi ze dwie rzeczy mogli ro***bac i jutro o 7 podlaczaj pod kompa i beda wiedziec ktora i zamawiaja ---------- Post dopisany at 16:16 ---------- Poprzedni post napisany at 16:14 ---------- co do naprawy to wiedza do kiedy maja czas i ze to jest sobota godzina 10-10:30 i to jest termin nieprzekraczalny
marcindlug Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 ooo no prosze rosniesz w sile na potege widze co takiego bedzie teraz mruczec ?? przod narazie zostaje wiec zestaw powerbass es-6c, sub re audio re-12s4. calosc napedzana z xetec gravity 4g-600. wlasnie te dwa ostatnie elementy znalazly sie u mnie a tak swoja droga to... JA MAM JUZ WEEKEND :decayed::banan:
kanu Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 znaczy moze przesadzilem ze kazdym kluczykiem bo maja inne groty ale jak by wyjac stacyjke to nawet srubokretem bo nie widzi imobilajzera czy jak to sie tam to pisze, mowili mi ze dwie rzeczy mogli ro***bac i jutro o 7 podlaczaj pod kompa i beda wiedziec ktora i zamawiaja to dzisiaj nie zdążyli komputera podłączyć? PS: Dzięki DJ za pomocną dłoń ponownie serwis pierwsza liga
DeeJay_Kill Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 znaczy moze przesadzilem ze kazdym kluczykiem bo maja inne groty ale jak by wyjac stacyjke to nawet srubokretem bo nie widzi imobilajzera czy jak to sie tam to pisze, mowili mi ze dwie rzeczy mogli ro***bac i jutro o 7 podlaczaj pod kompa i beda wiedziec ktora i zamawiaja to dzisiaj nie zdążyli komputera podłączyć? PS: Dzięki DJ za pomocną dłoń ponownie serwis pierwsza liga Widzicie - tak się robi reklamę Dostał na flachę i teraz będzie głosił radosną nowinę po świecie:grin:
Seba_LDZ Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2013 hheehehe zacnie a czytasz PW DJu uuuu ?? ---------- Post dopisany at 20:55 ---------- Poprzedni post napisany at 19:54 ---------- lajkowac mnie tu zaraz projekty i profila i mig https://www.facebook.com/6SenseInteractive ---------- Post dopisany at 21:03 ---------- Poprzedni post napisany at 20:55 ---------- Maciej3004 sie nie wstydz ---------- Post dopisany at 21:16 ---------- Poprzedni post napisany at 21:03 ---------- Co mówi: TYPOWY SEBA - YouTube
Bartas Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Seeebbbbaaaa naaa ooooobbbiiiaaaaddddd
Gość SpongeBob Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 znaczy moze przesadzilem ze kazdym kluczykiem bo maja inne groty ale jak by wyjac stacyjke to nawet srubokretem bo nie widzi imobilajzera czy jak to sie tam to pisze, mowili mi ze dwie rzeczy mogli ro***bac i jutro o 7 podlaczaj pod kompa i beda wiedziec ktora i zamawiaja to dzisiaj nie zdążyli komputera podłączyć? PS: Dzięki DJ za pomocną dłoń ponownie serwis pierwsza liga to nie takie proste bo to musi zadecydwoac kompetentna osoba czyli koles ktory zajmuje sie moim samochodem a bedzie on jutro od 7 do 15 a ja bylem okolo 16 po czym musi on przejechac z blacharni do salonu to wiec grubsza sprawa ---------- Post dopisany 18-04-2013 at 06:28 ---------- Poprzedni post napisany 17-04-2013 at 22:34 ----------
klysek Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 znaczy moze przesadzilem ze kazdym kluczykiem bo maja inne groty ale jak by wyjac stacyjke to nawet srubokretem bo nie widzi imobilajzera czy jak to sie tam to pisze, mowili mi ze dwie rzeczy mogli ro***bac i jutro o 7 podlaczaj pod kompa i beda wiedziec ktora i zamawiaja to dzisiaj nie zdążyli komputera podłączyć? PS: Dzięki DJ za pomocną dłoń ponownie serwis pierwsza liga Widzicie - tak się robi reklamę Dostał na flachę i teraz będzie głosił radosną nowinę po świecie:grin: chyba nie chcesz zebym ja zrobił reklame
Rekomendowane odpowiedzi