Seba_LDZ Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2013 heehhehe no zrob pierwszy krok fb ja nie widze nic przeciwko lepsze to niz posuwanie mojej zony :polew: ---------- Post dopisany at 23:10 ---------- Poprzedni post napisany at 23:07 ---------- Sławoj Ty sie k**wa chlopie nie wstydz widze obserwujesz a sie nie przypucujesz :D tu same pedaly nic sie nei boj
marcindlug Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 heehhehe no zrob pierwszy krok fb ja nie widze nic przeciwko lepsze to niz posuwanie mojej zony :polew: ty wiesz co homo grafiku - tak zrobie
Gość SpongeBob Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 ale dzisiaj pogoda po wuju
Seba_LDZ Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2013 nom pada ale jest pozytyw nie trzeba klimy wlaczac jak wczoraj
Gość SpongeBob Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 nom pada ale jest pozytyw nie trzeba klimy wlaczac jak wczoraj dzwonili mam fure do odbioru ale nie ide jutro odbiore ---------- Post dopisany at 11:25 ---------- Poprzedni post napisany at 11:24 ---------- a co do klimy to wczoraj malo co jezdzielm siedzialem w sloncu na dziace
Seba_LDZ Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2013 hehe ja bym dzisiaj bral bo jak jutro zobaczy szjakies niedorobki cos Ci pasowac nie bedzie to auta nie odbierzesz... a mas zna wesele jechac mloda godzina jeszcze ja bym teraz lecial
Gość SpongeBob Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 hehe ja bym dzisiaj bral bo jak jutro zobaczy szjakies niedorobki cos Ci pasowac nie bedzie to auta nie odbierzesz... a mas zna wesele jechac mloda godzina jeszcze ja bym teraz lecial oni tam juz mnie znaja i moje pojdescie chlopaki czesci zamawiali na ktore w ogole akceptacji nie mili i powiedzieli ze dadza sobie rade ze ja za nie placic nie bede. Ja zaraz tam podejde przed wyjazdem do stolycy tylko go zostawie nie bede pod blok podstawial
Dzidek1908 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 No dobra oponki letnie zamówione Goodyear EfficientGrip Performance 205.55.r16. cena 280 zł/szt . Test opon letnich 2013 w rozmiarze 205/55 R16 V ~ Oponeo.pl
Gość SpongeBob Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 fura odzyskana stoi na letnich felach i jade na wesele mam nadzieje ze bede zyl
Gość SpongeBob Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 ja tez mam nadziej na pilce to mnie na 100 nie bedzie bo jutro sa poprawiny to bede odsypial miedzy jednym piciem a drugim
frugodh Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 :hi:Dj napisz czy coś wymyśliłeś odnośnie wczorajszej rozmowy. Nie zrobiłem Ci żadnej foty bo wszędzie woda stała:facepalm:. Jakby ktoś z Was się interesował coś siłka, kulturystyką i tymi sprawami to zapraszam na mojego bloga Bodybuilding will change your lifestyle
pjngwjn Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 po naprrrrrawdę długiej przerwie - B R Y
Rekomendowane odpowiedzi