Gość SpongeBob Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 w Almie na Kilińskiego to pewnie moj samochod widziałes panie Kanu ---------- Post dopisany at 09:20 ---------- Poprzedni post napisany at 09:11 ---------- jak tam Tomuś majowka ? siedzisz w domu czy gdzies jedziesz ? ---------- Post dopisany at 09:48 ---------- Poprzedni post napisany at 09:20 ---------- a moze ktos chetny na odjebanie grilla gdzies Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Ja na grilla zawsze chętny, tylko pogoda trochę z doopy;p Trzeba robić grilla w zamkniętym pomieszczeniu i git:D Witam i o zdrowie pytam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 nie gadaj pogoda sprzyja wazne ze nie pada ale to jest nas dwoch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Siema! Kolega rozgląda się za autkiem... To jest w Waszej okolicy - miałbym prośbę - czy ktoś byłby w stanie obejrzeć to wozidło aby nie robić 400km na darmo? A może znacie to auto Audi A4 oryginalny niski przebieg, serwisowany (3205865900) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 to jest w okolicy Seby_LDZ na jego osiedlu z tego co widze po okolicy napewno sie cos ogarnie jak nie dzisiaj to jutro BTW: Tatuaż - Wiocha.pl - Absurdy polskiego internetu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 to jest w okolicy Seby_LDZ na jego osiedlu z tego co widze po okolicy napewno sie cos ogarnie jak nie dzisiaj to jutro Ślicznie dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 to jest w okolicy Seby_LDZ na jego osiedlu z tego co widze po okolicy napewno sie cos ogarnie jak nie dzisiaj to jutro BTW: Tatuaż - Wiocha.pl - Absurdy polskiego internetu Fajne wozidło podjedziesz Klysiu? masz chyba kompika aaaa bry ---------- Post dopisany at 14:06 ---------- Poprzedni post napisany at 14:01 ---------- Ja na grilla zawsze chętny, tylko pogoda trochę z doopy;p Trzeba robić grilla w zamkniętym pomieszczeniu i git:D Witam i o zdrowie pytam:) Ja jestem chętna ale może jutro ? czy pracujecie? to kiedy indziej piatek czy sobota tylko dajcie znać aaaa no i nie dysponuję nawet rowerem w tej chwili ---------- Post dopisany at 14:08 ---------- Poprzedni post napisany at 14:06 ---------- Madzia a co Ty autko sprzedałaś? No ja to tak z ciekawości się w sumie przejechałem bo brat chciał. Powiedziałem mu że więcej nie jeżdżę z nim po żadnych komisach bo to nie ma sensu, jak ktoś ma ładne autko zadbane to sam sprzedaje bez problemu a nie do komisu wstawia. Albo znajdziemy coś z pierwszej ręki krajowego albo brat daje mi kaskę i lece w kierunku Nimcy Holadnia na tripa 3 dniowego i mu coś ładnego znajde tak jak sobie szukałem Nie sprzedałam....nie mam - właściciel nim jeździ a że nie mamy już nic wspólnego to wszystko jest jego- auto też. Kiedyś sobie jakieś kupie ale nie wiem jak długie będzie to kiedyś... hmm czyżby jakiś Kojak połapał się że nie latasz swoim wozem Ostatnio spotykam coś często klubowiczów... chyba uzupełniam zaległości niebywania na spotach Na Jana Pawła w niedziele, kolega się turlał chyba na spota, ja leciałem z rodzinką na Castoramę... potem pod Lidlem a dzisiaj w Almie... dobrze widział, tuptałem postać przy rondku Nie Panie Bródko:decayed: pewien Pan zabrał ze sobą swoje zabawki..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frugodh Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Madzia a czy ja dobrze pamiętam ze ten pewien Pan nie miał nawet prawa jazdy? Biedna audiczka teraz będzie stała Kurde powiem Wam że masakra jest z kupnem auta w tych czasach, trzeba tyle wyjeździć żeby coś naprąwde godnego uwagi znaleźć że masakra, a w ogłoszeniach każdy jeden idealny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 siema frugo:) Chodź na fb na chwilę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Madzia a czy ja dobrze pamiętam ze ten pewien Pan nie miał nawet prawa jazdy? Biedna audiczka teraz będzie stała Kurde powiem Wam że masakra jest z kupnem auta w tych czasach, trzeba tyle wyjeździć żeby coś naprąwde godnego uwagi znaleźć że masakra, a w ogłoszeniach każdy jeden idealny No i nie ma ale jeździ ....A Audiczka pewnie do sprzedania by poszła jakby ktoś chciał. Wszystko jest zrobione w niej. Zbliża się wymiana oleju w skrzyni i miałam robić 7 lamel u BartSa ale....wiadomo. Służy teraz do lansu i balansu i rwania małolatów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Służy teraz do lansu i balansu i rwania małolatów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 ano....żal ale jak się nie ma jak facet dowartościować to co zrobić....wolałabym żeby poszła w czyjeś dobre ręce bo szkoda auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frugodh Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 No ja niestety nie wezmę bo szukam dla brata czegoś małego wielkości clio czy corsy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 ano....żal ale jak się nie ma jak facet dowartościować to co zrobić....wolałabym żeby poszła w czyjeś dobre ręce bo szkoda auta A jak obecne poszukiwania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 najpierw wizyta w banku ......czy mam z czym startować czy tylko opcja matiz mi zostaje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SpongeBob Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 ja to dzisiaj bylem w pracy cala godzine a tak to na dzialce mam pelno roboty i robie cale dnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 papo a coś ojciec mówił ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 papo a coś ojciec mówił ? ta ze do agencji towrzyskiej w Hamburgu sie nie za bardzo nadajesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi