Seba_LDZ Opublikowano 14 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 hehehe bo nam wloczki braklo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 hehehe bo nam wloczki braklo wszystko poszło na moherowe berety hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal1988Lodz Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Ktory to na rzgowskiej 100 sie wozi b6 ?Dzisiaj widzialem zaparkowana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcindlug Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Ktory to na rzgowskiej 100 sie wozi b6 ?Dzisiaj widzialem zaparkowana Straszna menda, grafik waginosceptyk Seba_LDZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Ktory to na rzgowskiej 100 sie wozi b6 ?Dzisiaj widzialem zaparkowana Straszna menda, grafik waginosceptyk Seba_LDZ pozwoliłbym sobie dorzucić jeszcze erotoman gawędziarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcindlug Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Potwierdzam. Tak mi slodzil, tak mnie nakrecal a jak przyszlo co do czego to powiedzial "chcialbym ale sie boje" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal1988Lodz Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 No to ladnie. Pewnie jutro tez bedzie tarasowal wjazd Ale nie ladnie samochod brudny bys umyl. Bo dach wygladal jak by stado kogutow przelecialo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Seba dzieki za sznura ---------- Post dopisany at 20:55 ---------- Poprzedni post napisany at 20:45 ---------- Major Lazer - Get Free (Official Video) HD - YouTube :dancing::dancing::dancing::dancing::dancing: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcindlug Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 14 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 No to ladnie. Pewnie jutro tez bedzie tarasowal wjazd Ale nie ladnie samochod brudny bys umyl. Bo dach wygladal jak by stado kogutow przelecialo heheheh tez widzialem tego srebrnego placka tarasowal wjazd ? chcialem zaparkowac obok Ciebie ale k**wa ludzie tam niestety nie potrafia parkowac a Ci z foty juz k**wa wykwintnie bede lepil karne kutasy ... ---------- Post dopisany at 22:03 ---------- Poprzedni post napisany at 22:01 ---------- Mario lofciam Marcin lofciam lofciam <3 Klysiu spox no problemo ---------- Post dopisany at 22:35 ---------- Poprzedni post napisany at 22:03 ---------- aaa kurde zapomnialem w czwartek ide do teatru na 20 :/ wiec ze squasha odpadam :/ ale jak beda ze 2 osoby moge klepnac sale Mario wiem ze byl chetny Klysiu jak u Ciebie ?? moze Wam zarezerwowac salke ?? bylem w sobote na sciance pierwszy raz po dluzszej przerwie i na ostatnim wejsciu za bardzo chcialem i bark powiedzial ze wychodzi na bok ale zaraz wrocil no ale niestety reka mi opadla ;/ takze pewnie 2-3 tygodnie z glowy a tak sie zajaralem znowu wchodzeniem jakby ktos sie chcial wybrac mozemy sie spiknac na sciance w stratosphere w manu wysokosc max 11 m jest adrenalinka ---------- Post dopisany at 22:35 ---------- Poprzedni post napisany at 22:35 ---------- no i wysilek fizyczne (rece) gwarantowany brak sily do odkrecenia butelki hehehe niesamowite uczucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 ja ja.... ale tam trzeba jakies specjalne buty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 14 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 nie, idziesz w tym co masz im twardsza podeszwa ty lepiej tylko nie trapery jak nie masz kursu mozesz tylko wchodzic ja bede asekurowal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 a odliczymy to od dochodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 14 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 nie ---------- Post dopisany at 23:12 ---------- Poprzedni post napisany at 22:54 ---------- :polew::polew: ---------- Post dopisany 15-05-2013 at 00:00 ---------- Poprzedni post napisany 14-05-2013 at 23:12 ---------- Idzie sobie chodnikiem jąkała i widzi na ulicy zdechłego konia. Wyjął komórkę i dzwoni na policję: - Komisariat policji słucham - Pro-ooszę paa-na t-tu na ulli-icy le-le-żży za-zabi-iity kko. - A jaka to ulica? - Mi-mi-mi - Mickiewicza? - Niee, mi-mi... - Mikołaja? - Niee! - No to niechże pan zadzwoni za 10 minut jak pan będzie mógł to powiedzieć! Jąkała dzwoni za 10 minut - No i wie Pan już na jakiej ten ko leży ulicy? - Noo na mi-mi-mi... - Mickiewicza? - Niee, mi-mi... - Mikołaja? - Niee! - To proszę zadzwonić później Facet zadzwonił za pół godziny: - Tten k-koo le-leży na ul-uliccy mi-mi. - Mickiewicza!? - Taak! Prze-przenioosłłem sk-kurr-wy-wysyynna! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal1988Lodz Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 No to ladnie. Pewnie jutro tez bedzie tarasowal wjazd Ale nie ladnie samochod brudny bys umyl. Bo dach wygladal jak by stado kogutow przelecialo heheheh tez widzialem tego srebrnego placka tarasowal wjazd ? chcialem zaparkowac obok Ciebie ale k**wa ludzie tam niestety nie potrafia parkowac a Ci z foty juz k**wa wykwintnie bede lepil karne kutasy ... ---------- Post dopisany at 22:03 ---------- Poprzedni post napisany at 22:01 ---------- Mario lofciam Marcin lofciam lofciam <3 Klysiu spox no problemo ---------- Post dopisany at 22:35 ---------- Poprzedni post napisany at 22:03 ---------- aaa kurde zapomnialem w czwartek ide do teatru na 20 :/ wiec ze squasha odpadam :/ ale jak beda ze 2 osoby moge klepnac sale Mario wiem ze byl chetny Klysiu jak u Ciebie ?? moze Wam zarezerwowac salke ?? bylem w sobote na sciance pierwszy raz po dluzszej przerwie i na ostatnim wejsciu za bardzo chcialem i bark powiedzial ze wychodzi na bok ale zaraz wrocil no ale niestety reka mi opadla ;/ takze pewnie 2-3 tygodnie z glowy a tak sie zajaralem znowu wchodzeniem jakby ktos sie chcial wybrac mozemy sie spiknac na sciance w stratosphere w manu wysokosc max 11 m jest adrenalinka ---------- Post dopisany at 22:35 ---------- Poprzedni post napisany at 22:35 ---------- no i wysilek fizyczne (rece) gwarantowany brak sily do odkrecenia butelki hehehe niesamowite uczucie eee z foty to byl tylko ten niebieski ford focus Dzisiaj ci zrobie miejsce tylko brudasem nie przyjezdzaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 15 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Nie ma opcji ,) nie mam czasu na myjnie ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 15 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 15 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi