Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to ustalmy ze spotykamy sie ZAWSZE o 19.oo w naszym miejscu... a Pan Reżyser nie owa informacje wprowadzi u gory ekranu.[br]Dopisany: 13 Czerwiec 2010, 23:27_________________________________________________Seba ma racje... co niedziela godz. 18.oo kolo rondka!!!! KONIEC TEMATU[br]Dopisany: 13 Czerwiec 2010, 23:29_________________________________________________a na zachete dodam ze dla stalych spotowiczow dam wieksze rabaty na czesci u mnie w robocie :)

• Odpowiedzi 76.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Seba_LDZ

14310

• klysek

8184

• bartek1605

6524

• Kimi

5681

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

heheh no i motywacja jest :D

bo teraz jak zaczniemy zmieniac 19 ktos powie ze mu nie pasuje to moze 17 i tak do usranej smierci jest 18 niedziela i kazdy musis sie jakos zorganizowac i juz ;)

szkoda czasu na ustalanie nowych terminow bo dam sobie glowe uciac ze nie dojdziemy do porozumeinia szybko ;)

Opublikowano

tylko żeby później nikt nie miał pretensji, że ja moge o 15, a ja 20, a ja o 17

Opublikowano

no wlasnie tak bedzie jak tylko kazdy bedzie wiedzial ze mozemy ustalic nowy termin :)

Opublikowano

chyba, że odgórne zarządzenie i po zawodach :gwizdanie:

Opublikowano

no to odgorne chyb abylo 18 niedziela i juz :) jak chcecie ja sie pewnie i tak dostosuje oile nie bedzie to srodek tygodnia :)

ale wedlug mnie nie powinnismy nic zmieniac :)

Opublikowano

tylko żeby nikt nie zmieniał tego na 5 minut przed

p.s. w ramach lokalnej mobilizacji moge dodać tylko tyle, że w ciągu ostatnich 10 min. ustawiłem się już klubowiczami z polski na letni zlot

Opublikowano

p.s. w ramach lokalnej mobilizacji moge dodać tylko tyle, że w ciągu ostatnich 10 min. ustawiłem się już klubowiczami z polski na letni zlot

nikt nie zmieni i nikt nie zmienil na 19 tam padlo tylko pytanie czy komus pasuje na 19 ze nikt nie pisal przyjechalismy normalnie na 18 :)

a co do 10 min to sie nie ciesz tak bo my tez sie umawiamy nawet i w 5 min tylko nikt nie przyjezdza :D:decayed::naughty::kox: takze tam moze byc tak samo ;)

Opublikowano

tylko, że ja wczoraj zrozumiałem na 19 :gwizdanie:

o nich się nie martwię :tongue4: , wiedzą że się ludzi w choooja nie robi :this:

Opublikowano

no to mi pokaz gdzie tam bylo napisane ze ustalamy spot na 19 ;) sie zle zrozumielismy i juz nie ma co roztrzasac ;) nie o to kaman :)

jest niedziela 18 i juz wedlug mnie tak powinno zostac

Opublikowano

co niedziela czy rzadziej

Opublikowano

hehe jesli mnie pytasz to co niedziela co dwa lub rzadziej nie bedzie ich wcale

Opublikowano

zobaczymy co reszta na to :gwizdanie:

Opublikowano
:bry:
Opublikowano

a to jak sie ustwiales ????? ja dostalem prv ze jako swiezy musze przytargac duzo prowiantu :decayed: :gwizdanie: [br]Dopisany: 14 Czerwiec 2010, 08:51_________________________________________________spotujmy sie co niedziela bo ja nie moge bez was zyc :decayed::tongue4:
Opublikowano

:bry:

o szczegółach wycieczki później ale zacznij już robić zapasy :decayed:

Opublikowano
:good: mysle ze sie dobrze przygotuje :decayed:
Opublikowano

zapomniałem dodać że pijemy finke :gwizdanie:

Opublikowano

:hi:

Bartek Ty stary wyjadaczu..... już tak nie wykorzystuj tej młodzieży :decayed: