Magdalenah Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 łeee a mnie jeszcze nie widać Jarko nie wyrabia wszyscy w blokach startowych dawno stali ---------- Post dopisany at 20:18 ---------- Poprzedni post napisany at 20:16 ---------- Juz jest ty jestes, Gąbeczka tyz z KAsią ale slepa klysia nie widze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlota1977 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Na 20 pozycji z Ewą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 ooo tak widzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Kłysiu, Bałuty zobowiązują, rozumiem;p E60 - nie powiem, bo fajne auto, nie myślałem,że już w takich pieniądzach chodzi;] Nie zamieniłbym jednak B6 na E60, choć BMW naprawdę wygląda elegancko. Na pewno skusiłoby mnie jeszcze wygłuszenie kabiny i trzylitrowy diesel, ale jednak ciężko byłoby mi kupić beemkę Seba - też mówisz, że jednak Q? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Kłysiu, Bałuty zobowiązują, rozumiem;p E60 - nie powiem, bo fajne auto, nie myślałem,że już w takich pieniądzach chodzi;] Nie zamieniłbym jednak B6 na E60, choć BMW naprawdę wygląda elegancko. Na pewno skusiłoby mnie jeszcze wygłuszenie kabiny i trzylitrowy diesel, ale jednak ciężko byłoby mi kupić beemkę Seba - też mówisz, że jednak Q? sie sprzeda B5 bedziemy wszyscy razem zastanwaic sie co dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Kłysiu, Bałuty zobowiązują, rozumiem;p E60 - nie powiem, bo fajne auto, nie myślałem,że już w takich pieniądzach chodzi;] Nie zamieniłbym jednak B6 na E60, choć BMW naprawdę wygląda elegancko. Na pewno skusiłoby mnie jeszcze wygłuszenie kabiny i trzylitrowy diesel, ale jednak ciężko byłoby mi kupić beemkę Seba - też mówisz, że jednak Q? sie sprzeda B5 bedziemy wszyscy razem zastanwaic sie co dalej Tarpan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian_marat Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 nie jeździłem xDrive, a przy 272KM to boje się dołożyć gazu na śliskim z RWD:P a tak swoją drogą to jak chcesz jakąś przyzwoitą E60 to musisz minimum 30k szykować i to chyba jeszcze mało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 esp coś pomoże, ale jednak bmw na zimę to średni pomysł;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian_marat Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 no coś pomoże tylko nie wiadomo czy zdąży:P Dj lecisz do bukowiny? upatrzyłem sobie coś takiego na lato http://www.mamvanteet.fi/www/media/content/mam-wheels/A1/MAM_A1_BFP.jpg w 18" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 podoba mi się ten żołnierz;D ładny wzór wybrałeś;] Do bukowiny - raczej nie, ale jakiś cień szansy jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian_marat Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 ja też chyba odpuszcze, za 1,5 doby 300pln od łebka troche przegięcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Ja byłam i za to co oferowane żadne przegięcie od piątku do niedzieli ale Wasz wybór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlota1977 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Jesli chodzi o x-driva to na zimę rewalacja, nigdy nie bylam maniaczka BMW ale system sie sprawdza , nie wiem jak do Qauttro bo nie jezdzilam ale juz szukam i moze na wakacje zakupie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 bry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanu Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 w drugim dniu testów po regeneracji turbawki DeeJay dał radę ogarnąć demontaż i montaż i parę innych pierdółek i za to gratki PS: DJ jak tam przekładka? ogarnęliście do nocy? kluczyk się znalazł w rozrządzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 :naughty:ee to super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Kolega nadal szuka. Musiałem mu cały silnik uszczelnic, teraz skręca co moze jego stare 2,5 wyjelismy wczoraj, a zaraz po obiedzie wkładam mu dawce, czyli BDG. Madzia dobrze zna ten silnik:p pyta mnie kolega, ile do niego rozrzadu kosztuje - chyba nie chce wiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 to ja ci powiem z robotą 2500 zł (za części płaciłam 1500 zł i nie podróby ) i gadajcie co chcecie jakbym miała hajs by odkupić moje auto i na jego utrzymanie to nie chce innego:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanu Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 borek nie wie w co się wpakował kupując to auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SpongeBob Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 no ot mamy rozowa Landynke w ŁDZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi