sebastian_marat Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Chciałeś mi zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 :hi:bry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 z deka piździ myślałem żeby podlecieć na spota ale jak wymarzłem 25 min przy odskrobywaniu centymetrowej warstwy lodu ze wszystkich szyb to mi odeszła ochota na dzisiejsze wojaże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 mi wystarczyło wczoraj spojrzenie na auto i taki stan mam do dziś......pitole nie skrobie :hi:dzień dybry państwu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 zapewne stan mega za***isty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 dokładnie stan ciągle ten sam ...jak na foto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanu Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 ja nie wiem, wyjechałem z garażu na spokojnie bez skrobania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 na środę w nocy zapowiadają -28'C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 ze jak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 może dlatego że z GARAŻU ale spoko dziś postawisz na chwilke na zewnątrz i zapraszamy do skrobanka:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Pogoda długoterminowa w Łodzi. Onet Pogoda. w lodzi nie bedzie tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 ze jak ? zobacz sobie pogodę na najbliższe dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanu Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 może dlatego że z GARAŻU ale spoko dziś postawisz na chwilke na zewnątrz i zapraszamy do skrobanka:decayed: w robocie stoi w podziemnym garażu... wiec co najwyżej w popołudniowe zakupy postoi troche pod chmurką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlota1977 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 na środę w nocy zapowiadają -28'C Zimniej niz u Nas ? Dzien dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 :hi:bry Aniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlota1977 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Hej Madzia Mam złe wieści, Grzegorz leci ze mna na zlot tak więc pokój wspólny nie wypali na chyba ze koedukacyjny Ci pasuje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 rozumiem, że to ma być żarcik ---------- Post dopisany at 10:56 ---------- Poprzedni post napisany at 10:53 ---------- jak koedukacyjny to ja przygarnę Sebka do siebie i Werki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlota1977 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 A no tak bo Sebek sam bedzie jechał, jakby nie Grześ to tez bym go przygarnelam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 a z nami jedzie jeszcze Goły z żonką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi