zlota1977 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 a z nami jedzie jeszcze Goły z żonką No wlasnie mialam sie pytac czemu sie z Wami nie wybiora? A tu prosze niespodzianka Zaczynam Hepatil łykać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlota1977 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Dobrze ze w gorach glowa na kacu nie boli ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Mnie i tak by nie bolała bo obiecałem sobie, że będzie zdecydowanie delikatniej niż rok temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlota1977 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 A ja myslalam ze jak na Ciebie to rok temu bylo delikatnie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 A ja myslalam ze jak na Ciebie to rok temu bylo delikatnie delikatnie to brakowało do zgonu i pochowania gdzieś na pobliskim cmentarzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlota1977 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zaliczymy termy w tym roku i szybko dojdziesz do siebie Brac Bikini? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 No termy koniecznie trza zaliczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 oj taaak a kto to jest Goły ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlota1977 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Przyjaciel Miska ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 ahaaaa ---------- Post dopisany at 11:32 ---------- Poprzedni post napisany at 11:32 ---------- A ja myslalam ze jak na Ciebie to rok temu bylo delikatnie delikatnie to brakowało do zgonu i pochowania gdzieś na pobliskim cmentarzu ee tam Kasia zastanawiała się jedynie nad intubacją , także tego ...do zgonu sporo brakowało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Masakra po prostu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SpongeBob Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 hmm to moze i ja delikatniej w tym roku? hmm chociaz mysle ze i tak to nie wypali prawda Panie Prezesie Klysiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 wszystko wypali co ma wypalić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keriop Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Siemano wiecie coś może na temat przelotu w dieslu ? I czy to 2.5 tdi da rade wrzucić blow off'a ? Bo z 2.5 Tdi 150 km wyciągnąłem 210 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanu Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 blow off w dieslu? po co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SpongeBob Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 pier**le zime, tak sie wyjebalem na kregoslup ze mam lewa noge dretwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian_marat Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Siemano wiecie coś może na temat przelotu w dieslu ? I czy to 2.5 tdi da rade wrzucić blow off'a ? Bo z 2.5 Tdi 150 km wyciągnąłem 210 km Ja mam u siebie w 3.0 przelot ( dwa katalizatory są tylko) i ładnie mruczy:) Tomek jak będziesz potrzebował dobrego speca od kręgosłupów to mogę dać Ci namiary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SpongeBob Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Dzieki Seba ale zobaczymy jak dzis bedzie juz 2 ketonale poszly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian_marat Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Tylko sie nie porzygaj od tego:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi