sebastian_marat Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 to chyba eSa jeszcze była:D Dj teraz jest biznesmenem to nie wiem czy mu zrobi:D ewentualnie ja mogę, tylko trochę dalej od łodzi i trzeba by kodowanie ogarnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian3131 Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 To moze mi pomożecie:):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian_marat Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 z tego co widzę to jest chyba jeden zonk, bo w tych po lifcie jest wsteczny na klapie prawda? zerknij u siebie, a w B8 jest na błotniku, więc trzeba ciągnąć kable;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian3131 Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 tak trzeba pociagnac jeden kabel bo w moich starych wtyczkach sa 4 piny i na klapie i na karoserii a w tych lampach sa po 5 pinów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian_marat Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 to zaczekaj zajrzę do elsy i zobacze co i jak, tylko czy mam tak nowe fury:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian3131 Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Nie chciał bym sam czegoś zkickac. i w module konfort tez trzeba po zamieniac piny pewnie ---------- Post dopisany at 21:52 ---------- Poprzedni post napisany at 21:34 ---------- spoko;) wyszstko co potrzebne mam do zamontowania nie jakas chinszczyzna tylko wszystko orginał ---------- Post dopisany at 21:53 ---------- Poprzedni post napisany at 21:52 ---------- spoko;) wyszstko co potrzebne mam do zamontowania nie jakas chinszczyzna tylko wszystko orginał ---------- Post dopisany at 21:56 ---------- Poprzedni post napisany at 21:53 ---------- To czekam:) ciekawe jeszcze jak z kodowaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian_marat Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 podasz mi nr części z tych nowych lamp? wystarczy jedna z klapy i jedna z błotnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Seba skrobnij z kodowaniami do wrclaguny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian_marat Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Nikt jeszcze nie powiedział, że ja będę to robił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 No ale jak byś w razie robił ... nie zaszkodzi zaczerpnąć jęzora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian_marat Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Oczywiście:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 własnie Adi do mnie zadzwonił - nie pomyślałem o tym wstecznym ;p No nic - trzeba będzie pociągnąć te kable do klapy:) Wsio się zrobi;) Idę dalej kombinować z moimi cenami, metkami, pierdołami;] BANG:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian_marat Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 metkami? to Ty ciuchami będziesz handlował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 ja nazywam metkę papierki z ceną na produkcie;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian3131 Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Czyli da sie zrobic bedzie latac:P:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 DJ-u wąsaty cyganie temata będę miał chyba w weekend lub zaraz po ale to będę dryndał - ODBIERAJ ---------- Post dopisany at 22:24 ---------- Poprzedni post napisany at 22:23 ---------- Czyli da sie zrobic bedzie latac:P:P Z tym lataniem to się zagalopowałeś ale świecić na pewno będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian_marat Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Najciekawsze jest to że elsa mówi że w 2013r są w obydwu lampach kierunki... a przewody to 4+4, a w przedliftowej były 4+3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Tylko mnie martwi Twój moduł 064 N - na razie widziałem, że obsługuje tylko ledy z przodu. Szukam dalej. Misiek - dzwoń;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Tylko mnie martwi Twój moduł 064 N - na razie widziałem, że obsługuje tylko ledy z przodu. Szukam dalej. Misiek - dzwoń;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Potrzebna pomoc! Koleżanka robi projekt, a program poszedł się #$%^&.... 3ds max w wersji 7, choćby trial - potrzebny TERAZ:kwasny: ---------- Post dopisany at 22:41 ---------- Poprzedni post napisany at 22:38 ---------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi