Magdalenah Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 ja to na spocie pojawie sie chyba dopiero 16 marca jestem po zabiegu i qr** z domu nie moge wylazic ło matko a coś zabiegował ? ---------- Post dopisany at 10:25 ---------- Poprzedni post napisany at 10:24 ---------- bry państwu:hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcindlug Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Bry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Co tam dziś ? luźna środa Klysiu ? no jak twój makowiec ? dojrzewa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Co tam dziś ? luźna środa Klysiu ? no jak twój makowiec ? dojrzewa ? kochana ja teraz dopiero w sobote ide do tyry makowiec dojrzewa juz wyjalem go z foli teraz tylko smaruje lukrem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 weź do Bukowiny szorty, żebyśmy mogli nieustannie podziwiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 weź do Bukowiny szorty, żebyśmy mogli nieustannie podziwiać nie zamierzam zakładać innych niz szorty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 weź do Bukowiny szorty, żebyśmy mogli nieustannie podziwiać nie zamierzam zakładać innych niz szorty i bikini zabierz na basen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcindlug Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 kto ma szybszy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanu Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 chyba wpiąłeś się bezpośrednio w router na szkielecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcindlug Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Dokladnie tak w datacenter jednego z operatorow komorkowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanu Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Ktoś mówił, że nie da się bądź trzeba mieć małe chińskie rączki by wymienić żaróweczki w halogenach w standardowym zderzaku w B7... bo przecież trzeba zrzucić zderzak do tej akcji Zgadnijcie komu się to udało wczoraj ale do chińskich rączek mu daleko... Nic nie popękało nic nie uszkodziło się... Podobnie ma się sytuacja do żarników w xenonach, wszystko bez wyciągania lamp... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 To był Chuck Norris- żarówki same sie wymieniły i przekrecily w gniezdzie o pól obrotu:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanu Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 hmm ja myślę, że to było 1/4 obrotu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Dopiero dziś się dopatrzyłem DJ kto Ci robił wizytówki i czy oddał Ci już kaskę za taki błąd :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Daj spokój - taki Rumun z cygańskimi korzeniami - na Rzgowskiej ma siedzibę i taki niby miły się wydawał...kawę robił... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Daj spokój - taki Rumun z cygańskimi korzeniami - na Rzgowskiej ma siedzibę i taki niby miły się wydawał...kawę robił... ja zawsze jak jade to mi roba loda na wejsciu ile chce gałek mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanu Opublikowano 22 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 dzisiaj pracująco z roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi