Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

żadna

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Deejay diagnozę mamy albo kilka diagnoz...natomiast w środę zaczynamy próbę doprowadzenia pacjenta do stanu używalności :)... dzięki bardzo za chęci pomocy :)

ahaa i jak się nazywało to coś ten zespół :D bo mam go na końcu języka, ale nie mogę sobie przypomnieć :P

Opublikowano

Dżipago -

:D

Opublikowano
Siemanko Panie i Panowie, jeździ ktoś z Was b6 na zawieszeniu 1BE w Łodzi? Chcę przejść z 1BA ale zastanawiam się jaka jest różnica w komforcie jazdy:decayed:

ja mam 1BE ale w B7 (więc w sumie to to samo) różnica niewielka, lekko niżej i lekko twardziej. Jak to Panton kiedyś stwierdził jadąc ze mną, że ładniej się to trzyma drogi i nie pływa jak w jego B7 na zwykłej zawieszce... :)

Opublikowano

Do odwaznych swiat nalezy, wsadzaj gwint :grin:

Opublikowano
Siemanko Panie i Panowie, jeździ ktoś z Was b6 na zawieszeniu 1BE w Łodzi? Chcę przejść z 1BA ale zastanawiam się jaka jest różnica w komforcie jazdy:decayed:

ja mam 1BE ale w B7 (więc w sumie to to samo) różnica niewielka, lekko niżej i lekko twardziej. Jak to Panton kiedyś stwierdził jadąc ze mną, że ładniej się to trzyma drogi i nie pływa jak w jego B7 na zwykłej zawieszce... :)

Bywasz na spotach w Łodzi? Istnieje szansa żebyś mnie przewiózł?:facepalm:

Do odwaznych swiat nalezy, wsadzaj gwint :grin:

Gwint miałem w Golfie IV i jednak nie jest on na nasze drogi a przynajmniej na mój dojazd do domu podziurawiony jak ser szwajcarski;/ ale nie neguję faktu, że fura na gwincie robi robotę. Wtedy pokazuje się dopiero potencjał dobrej felgi.

Opublikowano
  • Autor

a jechales kiedys avantem ? :) hyhyhy Panda ma w B6 1BE :) ale jakies oszukane bo moja siedzi nizej

hmm kuzwa a moze ja ma 1BE ??? :D

Opublikowano

Nie jechałem:D przyjadę na spot w niedzielę i się może coś ogarnie

Opublikowano
  • Autor

heheh :) to musi Bartas przyjechac on lubi wozic avantem ale chyba tylko panienki :) no chyba ze dobra dupeczka jestes a Michal to tak dla zmylki :P;)

Opublikowano
heheh :) to musi Bartas przyjechac on lubi wozic avantem ale chyba tylko panienki :) no chyba ze dobra dupeczka jestes a Michal to tak dla zmylki :P;)

Żadna ze mnie conchita:D tylko Michał

Opublikowano
  • Autor

Michałczitta :D

Opublikowano

Seba będziesz jutro u siebie :question:

Opublikowano
  • Autor

mysle ze tak :) tzn bede musial wyskoczyc jakos kolo 10ej ale to mysle ze na 30 min

Opublikowano
mysle ze tak :) tzn bede musial wyskoczyc jakos kolo 10ej ale to mysle ze na 30 min

Jeśli można to ok 12.00 bym podleciał - mam FV dla Ciebie :wink:

Opublikowano
  • Autor

spoko daj mi cyne na koma tak ze 30 min przed :) tak w razie co :)

Opublikowano
:wink:
Opublikowano
  • Autor
:banan:
Opublikowano
Michałczitta :D

Haha, rozumiem, że spot jest w niedzielę o 18 pod pasażem i nic się nie zmieniło?:)

Opublikowano
  • Autor

Kto widzial to widzial ten kto nie widzial to zapraszam Strony internetowe Łódź, gadżety reklamowe byl maly update projektów :)

Opublikowano

Słit!

<3 :*