OficeR Opublikowano 6 Listopada 2014 Opublikowano 6 Listopada 2014 Uuu to nie wiem czy wstane bo w sobote zaczynam zabawe z Disco Fest a potem piotrkowska
Rafal1988Lodz Opublikowano 6 Listopada 2014 Opublikowano 6 Listopada 2014 dla chcacego nic trudengo dawaj spalisz alko z jakiej dzielnicy jestes ?Moze po drodze jade no ale tomek i bartas to chyba by mogli sie poruszac ?
OficeR Opublikowano 6 Listopada 2014 Opublikowano 6 Listopada 2014 Ja ogólnie jestem z Głowna ale bede spal u Lubej na Górnej ul. Piekna
Rafal1988Lodz Opublikowano 6 Listopada 2014 Opublikowano 6 Listopada 2014 to ja z balut nie ta strona
OficeR Opublikowano 6 Listopada 2014 Opublikowano 6 Listopada 2014 Musze się kiedys z Tobą spotkac i pogadac pamietam że chyba miałeś nadkola z B5 na sell BTW: Gdzie jest B5 M&M w opisie profilu?
Rafal1988Lodz Opublikowano 6 Listopada 2014 Opublikowano 6 Listopada 2014 mam z 3 b5 na graty takze nadkola sie znajda b5 z mmnsami sie sprzedala teraz jezdzi po lodzi czerwony szatan w sline
OficeR Opublikowano 6 Listopada 2014 Opublikowano 6 Listopada 2014 Z czasem bede musiał poskładać swojego parcha to i może za nauczyciela mi posłużysz
Rafal1988Lodz Opublikowano 6 Listopada 2014 Opublikowano 6 Listopada 2014 jak tylko bede umial to spoko
Seba_LDZ Opublikowano 6 Listopada 2014 Autor Opublikowano 6 Listopada 2014 (edytowane) czy wszyscy maja kobity na pieknej ?? hyhhyhyhy na piekna mam z buta z 15 minet Nie słodzić sobie geje Tomus nie znasz ludzi to nie wyzywaj ich od gejow ok ? zeby byc geje trzeba dobra fure miec np Bentleya jak majo audi to to zwykle pedaly soooo Edytowane 6 Listopada 2014 przez Seba_LDZ
OficeR Opublikowano 6 Listopada 2014 Opublikowano 6 Listopada 2014 A u mnie tak jakos sie trafila za jakis czas bedziemy szukac mieszkania to moze czegos na chojnach badz gornej wlasnie bede wypatrywal to bardziej mozliwe ze znajde wiecej czasu na motoryzacyjno-alkoholowe spotkania send by GT-I9505
klysek Opublikowano 6 Listopada 2014 Opublikowano 6 Listopada 2014 czy wszyscy maja kobity na pieknej ?? hyhhyhyhy na piekna mam z buta z 15 minet Nie słodzić sobie geje Tomus nie znasz ludzi to nie wyzywaj ich od gejow ok ? zeby byc geje trzeba dobra fure miec np Bentleya jak majo audi to to zwykle pedaly soooo No skorki jestem jeszcze młody i nie doświadczony życiowo Nie szukaj mieszkania na wypiz*owie Baluty Stare to jest prawdziwe życie
Seba_LDZ Opublikowano 6 Listopada 2014 Autor Opublikowano 6 Listopada 2014 gorna to dzielnica chojny to osiedle jeden diabel
OficeR Opublikowano 6 Listopada 2014 Opublikowano 6 Listopada 2014 Kurna znam sie tyle co k**wa na matematyce Chodzi mi o latwe dojazdy do roboty i w miare dobra droge a i Luba musi jakos sie doczlapac autobusami do swojej send by GT-I9505
klysek Opublikowano 6 Listopada 2014 Opublikowano 6 Listopada 2014 (edytowane) gorna to dzielnica chojny to osiedle jeden diabel A ...... Baluty ?To ja na wieś chce uciekać a ciebie do miasta ciągnie Edytowane 6 Listopada 2014 przez klysek
OficeR Opublikowano 6 Listopada 2014 Opublikowano 6 Listopada 2014 gorna to dzielnica chojny to osiedle jeden diabel A ...... Baluty ?To ja na wieś chce uciekać a cienie do miasta ciągnie Jakbym mial odbowiedni fundusz i dzialke na oku w fajnej cenie to juz bym sie budowal bo nie ma dla mnie nic lepszego niz wlasny dom send by GT-I9505
klysek Opublikowano 6 Listopada 2014 Opublikowano 6 Listopada 2014 gorna to dzielnica chojny to osiedle jeden diabel A ...... Baluty ?To ja na wieś chce uciekać a cienie do miasta ciągnie Jakbym mial odbowiedni fundusz i dzialke na oku w fajnej cenie to juz bym sie budowal bo nie ma dla mnie nic lepszego niz wlasny dom send by GT-I9505 Kredycik i po temacie
OficeR Opublikowano 6 Listopada 2014 Opublikowano 6 Listopada 2014 Jak na razie tylko ja mam stale dochody i sam tego nie utrzymam z czasem moze sie uda zalozyc rodzinke send by GT-I9505
klysek Opublikowano 6 Listopada 2014 Opublikowano 6 Listopada 2014 Jak na razie tylko ja mam stale dochody i sam tego nie utrzymam z czasem moze sie uda zalozyc rodzinke send by GT-I9505 na pewno sie uda z czasem A teraz pora lulac bo rano trzeba wstać żeby na kredyty tyrać
Gość SpongeBob Opublikowano 6 Listopada 2014 Opublikowano 6 Listopada 2014 dla chcacego nic trudengo dawaj spalisz alko z jakiej dzielnicy jestes ?Moze po drodze jade no ale tomek i bartas to chyba by mogli sie poruszac ? my gramy od 10 mamy rezerwacje juz
Rekomendowane odpowiedzi