Bartas Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 hmm ja tez z tyry bede jechal... jeszcze mi sie wyjazd do wawy trafil postaram sie do 16 wrocic
bartek1605 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 ale ja i tak na 18 dolece także spokojnie
Seba_LDZ Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2010 siema all kiedy robimy jaks sesyjke zdjeciowa ? bo widze gril z wodeczka bez miesiwa sie szykuje ja nie dam rady wroce wieczorem z wawy i mam 30 kumpla :/ w sobote mam troszke kursowania jako szofer na wesela a wieczorem moze w koncu uda mi sie pstryknac jakies foto mam nowa zorke takze moze cos sie uda jak tylk oogarne wszystkie opcje
Bartas Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 uu to juz widze szofera na swoj slub
bartek1605 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 [br]Dopisany: 05 Sierpień 2010, 09:08_________________________________________________mam troche oliwy z tej firmy http://www.kroon-oil.com/en/products/product-recommendation/ do upłynnienia jak coś na pw
Adrenalina Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 jaka pogoda w centralnej polsce ?
Bartas Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Bartlomieju (deejay_kill) http://w646.wrzuta.pl/film/8tKCMMbu1ye/impreza_pod_palacem_prezydenckim ty to kreciles bo taki podobny glos
Bartas Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 ale nie powiesz ze nie podobny glos :gwizdanie:
udy Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Witam, pisze tutaj bo zakład jest z Łodzi. Chciałem napisać parę słów o zakładzie Dynamica Łódź Maglownice. Oszuści, naciągacze, krętacze, 3 RAZY PRÓBOWALI ZREGENEROWAĆ MI MAGLOWNICĘ, I GÓWNO !!! za 3 razem przysłali mi drugą bo myślałem że ta moja jest taka trefna, ale gdzie tam na tej zregenerowanej od nich dopiero zobaczyłem co znaczy jeździć na zjebanej maglownicy. OSZUŚCI i złodzieje !!!!!!!! Teraz wymigują się i nie chcą oddać kasy. Proponują kolejną regenerację, ale ja już nie chcę kolejny raz wydawać na paliwo lub na mechanika plus przesyłka. Udupiłem u nich 750zł plus koszty dojazdu do nich (ja Warszawa oni Łódź) od pół roku jeżdżę z niesprawnym układem kierowniczym. Nie polecam !!!!!!!!!!!!!!!! Pzdr PS. Po regeneracji za pierwszym razem wcisnęli mi kit że to pewnie pompa wspomagania. Wymieniłem pompę, jedną drugą, trzecią. :good: a wina ciągle leżała po stronie maglownicy. :wallbash: Niniejszy post ma służyć temu aby nikt kolejny nie dał się naciągnąć tym burakom. pzdr
Bartas Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Bartuś nie moge kupic tej uszczelki, nie maja nigdzie
Seba_LDZ Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Witam, pisze tutaj bo zakład jest z Łodzi. Chciałem napisać parę słów o zakładzie Dynamica Łódź Maglownice. Oszuści, naciągacze, krętacze, 3 RAZY PRÓBOWALI ZREGENEROWAĆ MI MAGLOWNICĘ, I GÓWNO !!! za 3 razem przysłali mi drugą bo myślałem że ta moja jest taka trefna, ale gdzie tam na tej zregenerowanej od nich dopiero zobaczyłem co znaczy jeździć na zjebanej maglownicy. OSZUŚCI i złodzieje !!!!!!!! Teraz wymigują się i nie chcą oddać kasy. Proponują kolejną regenerację, ale ja już nie chcę kolejny raz wydawać na paliwo lub na mechanika plus przesyłka. Udupiłem u nich 750zł plus koszty dojazdu do nich (ja Warszawa oni Łódź) od pół roku jeżdżę z niesprawnym układem kierowniczym. Nie polecam !!!!!!!!!!!!!!!! Pzdr PS. Po regeneracji za pierwszym razem wcisnęli mi kit że to pewnie pompa wspomagania. Wymieniłem pompę, jedną drugą, trzecią. :good: a wina ciągle leżała po stronie maglownicy. :wallbash: Niniejszy post ma służyć temu aby nikt kolejny nie dał się naciągnąć tym burakom. pzdr hmm nie mialem okazji tam nic robic ale slyszalem o nich i raczej pozytywnie sie ludzie wypowiadali no ale coz pewnie kazdy ma cos za kolnierzem podziekowac kolego za info
Rekomendowane odpowiedzi