MarianekZg Opublikowano 17 Września 2010 Opublikowano 17 Września 2010 czerwony dywan, kwiaty, niemcy na motorach, chleb, sól, śliwowica - wszystko będzie :naughty: :polew: i owoce na drzewach proszę powiesić i trawę na zielono machnąć :polew: będą będą gruszki na wierzbie, śliwki na sośnie F-16 nad głowami będą fruwały i machały skrzydełkami :polew: na dzień dobry
Adrenalina Opublikowano 17 Września 2010 Opublikowano 17 Września 2010 czerwony dywan, kwiaty, niemcy na motorach, chleb, sól, śliwowica - wszystko będzie :naughty: :polew: i owoce na drzewach proszę powiesić i trawę na zielono machnąć :polew: będą będą gruszki na wierzbie, śliwki na sośnie F-16 nad głowami będą fruwały i machały skrzydełkami :polew: na dzień dobry no to grubo
MarianekZg Opublikowano 17 Września 2010 Opublikowano 17 Września 2010 u nas to normalka - łodziaki umiom się bawić :polew:[br]Dopisany: 17 Wrzesień 2010, 18:15_________________________________________________Jak by co Smacznego i niespodziewanego :drool: :drool: chyba że sama gotowałaś.
Adrenalina Opublikowano 17 Września 2010 Opublikowano 17 Września 2010 u nas to normalka - łodziaki umiom się bawić :polew:[br]Dopisany: 17 Wrzesień 2010, 18:15_________________________________________________Jak by co Smacznego i niespodziewanego :drool: :drool: chyba że sama gotowałaś. co sobie upichcę to będzie ale po drodze muszę chyba coś upolować, bo w lodówce pingwiny w hokeja grają
MarianekZg Opublikowano 17 Września 2010 Opublikowano 17 Września 2010 na szybko to Ryż Rozmaitości u cing-ciangów i Mariola OKOCIM spojrzeniu :naughty:
Adrenalina Opublikowano 17 Września 2010 Opublikowano 17 Września 2010 na szybko to Ryż Rozmaitości u cing-ciangów i Mariola OKOCIM spojrzeniu :naughty: widzę że jakaś Mariola Ci w głowie :gwizdanie: ja tam wolę Leszka
MarianekZg Opublikowano 17 Września 2010 Opublikowano 17 Września 2010 ale chyba nie Balcerowicza :polew: W sumie nie znam żadnej Marioli [br]Dopisany: 17 Wrzesień 2010, 18:45_________________________________________________Trza by się rozejrzeć :gwizdanie: :gwizdanie:
Adrenalina Opublikowano 17 Września 2010 Opublikowano 17 Września 2010 ale chyba nie Balcerowicza :polew: W sumie nie znam żadnej Marioli [br]Dopisany: 17 Wrzesień 2010, 18:45_________________________________________________Trza by się rozejrzeć :gwizdanie: :gwizdanie: a ta co walczy w kisielu ?
MarianekZg Opublikowano 17 Września 2010 Opublikowano 17 Września 2010 A propos Pani Prezes już w domu czy jeszcze wróciła do kompa. Troszkę szybka ta podróż z pracy do domu, i jeszcze te zakupy. Normalnie długość przelogowania z programu na program :kox:[br]Dopisany: 17 Wrzesień 2010, 18:49_________________________________________________ ale chyba nie Balcerowicza :polew: W sumie nie znam żadnej Marioli [br]Dopisany: 17 Wrzesień 2010, 18:45_________________________________________________Trza by się rozejrzeć :gwizdanie: :gwizdanie: a ta co walczy w kisielu ? nie znam nie znam :mysli: albo ciężko myślę - w sumie po tygodniu ciężkiej pracy może tak być :polew:
Adrenalina Opublikowano 17 Września 2010 Opublikowano 17 Września 2010 A propos Pani Prezes już w domu czy jeszcze wróciła do kompa. Troszkę szybka ta podróż z pracy do domu, i jeszcze te zakupy. Normalnie długość przelogowania z programu na program :kox: to zadziwiające jak szybko kobiety potrafią pokonywać dystanse w szpilkach już w domku
MarianekZg Opublikowano 17 Września 2010 Opublikowano 17 Września 2010 :polew: :polew: słyszałem i widziałem pierwszy raz :polew: :polew: :good: :good:
Adrenalina Opublikowano 17 Września 2010 Opublikowano 17 Września 2010 "...wypręży się rozebrana jak żelkowy miś"
MarianekZg Opublikowano 17 Września 2010 Opublikowano 17 Września 2010 " mariola.... robi najlepsze show, jeżeli trochę poczekasz zobaczysz ją " :polew:
Magdalenah Opublikowano 17 Września 2010 Opublikowano 17 Września 2010 co za spamerzy.......jak nic nie wiedziałam tak nic nie wiem jak coś ustalicie to poproszę MISIE o message. Ide się wspomóc % w tym radosnym dniu i chwili, jaką jest piątkowy wieczór.
MarianekZg Opublikowano 17 Września 2010 Opublikowano 17 Września 2010 co za spamerzy.......jak nic nie wiedziałam tak nic nie wiem jak coś ustalicie to poproszę MISIE o message. Ide się wspomóc % w tym radosnym dniu i chwili, jaką jest piątkowy wieczór. Madzia ja już też się wspomagam, a jutro ok. 13.00 w bliżej nie określonym miejscu puki co mam tel do ciebie więc dam ci troszkę wcześniej znać
Magdalenah Opublikowano 17 Września 2010 Opublikowano 17 Września 2010 co za spamerzy.......jak nic nie wiedziałam tak nic nie wiem jak coś ustalicie to poproszę MISIE o message. Ide się wspomóc % w tym radosnym dniu i chwili, jaką jest piątkowy wieczór. Madzia ja już też się wspomagam, a jutro ok. 13.00 w bliżej nie określonym miejscu puki co mam tel do ciebie więc dam ci troszkę wcześniej znać Dobra to ładuję baterię do aparatu.
Adrenalina Opublikowano 17 Września 2010 Opublikowano 17 Września 2010 co za spamerzy.......jak nic nie wiedziałam tak nic nie wiem jak coś ustalicie to poproszę MISIE o message. Ide się wspomóc % w tym radosnym dniu i chwili, jaką jest piątkowy wieczór. Madzia ja już też się wspomagam, a jutro ok. 13.00 w bliżej nie określonym miejscu puki co mam tel do ciebie więc dam ci troszkę wcześniej znać Dobra to ładuję baterię do aparatu. :oklaski:
Magdalenah Opublikowano 17 Września 2010 Opublikowano 17 Września 2010 co za spamerzy.......jak nic nie wiedziałam tak nic nie wiem jak coś ustalicie to poproszę MISIE o message. Ide się wspomóc % w tym radosnym dniu i chwili, jaką jest piątkowy wieczór. Madzia ja już też się wspomagam, a jutro ok. 13.00 w bliżej nie określonym miejscu puki co mam tel do ciebie więc dam ci troszkę wcześniej znać Dobra to ładuję baterię do aparatu. :oklaski: " klaszcze i mlaszcze to się u Rubika" to tak na dzisiejszy dzień cytatów hehehehe
Rekomendowane odpowiedzi