Adrenalina Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 pomóc Ci ? albo z nimi na dymka, albo ze mną na wódeczkę ... wybieraj
Seba_LDZ Opublikowano 20 Września 2010 Autor Opublikowano 20 Września 2010 huhuh ale ultimatum a czy ja jak nie pale to tez sie na cos zalape ?? zalapie ??
Kimi Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 pomóc Ci ? albo z nimi na dymka, albo ze mną na wódeczkę ... wybieraj O rzesz...
klysek Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 pomóc Ci ? albo z nimi na dymka, albo ze mną na wódeczkę ... wybieraj O rzesz... nie daj sie zwiezc z nami bedziesz sie widzial co t5ydzien a Basia raz gora trzy razy do roku :gwizdanie:
Kimi Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 pomóc Ci ? albo z nimi na dymka, albo ze mną na wódeczkę ... wybieraj O rzesz... nie daj sie zwiezc z nami bedziesz sie widzial co t5ydzien a Basia raz gora trzy razy do roku :gwizdanie: ;( Ale why.... ;(
klysek Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 pomóc Ci ? albo z nimi na dymka, albo ze mną na wódeczkę ... wybieraj O rzesz... nie daj sie zwiezc z nami bedziesz sie widzial co t5ydzien a Basia raz gora trzy razy do roku :gwizdanie: ;( Ale why.... ;( no bo nasze piekne sloneczko jest ze slaska
Kimi Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 pomóc Ci ? albo z nimi na dymka, albo ze mną na wódeczkę ... wybieraj O rzesz... nie daj sie zwiezc z nami bedziesz sie widzial co t5ydzien a Basia raz gora trzy razy do roku :gwizdanie: ;( Ale why.... ;( no bo nasze piekne sloneczko jest ze slaska Niom widzę
Seba_LDZ Opublikowano 20 Września 2010 Autor Opublikowano 20 Września 2010 hheheh ale ostatnio nas nawiedzila miales okazje to nie chciales jej poznac
Adrenalina Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 Kimi don't worry kupuj furacza szybciutko i widzimy się w bukowinie [br] Dopisany: 20 Wrzesień 2010, 20:54_________________________________________________ huhuh ale ultimatum a czy ja jak nie pale to tez sie na cos zalape ?? zalapie ?? hmmmmm .... co by Ci tu ...?
Kimi Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 Kimi don't worry kupuj furacza szybciutko i widzimy się w bukowinie Dopiero w kwietniu będzie.... hheheh grin ale ostatnio nas nawiedzila miales okazje wink to nie chciales jej poznac tongue A teraz nie "nie chciałem" ale "nie mogłem"
klysek Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 Basia jak cos bedziesz juz wiedziec o Bukowinie to zaklepuj mi miejscowe+1 i pewnie Miskom i oczywiscie Bartowi
Adrenalina Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 żeś się napalił jak szczerbaty na suchary
klysek Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 żeś się napalił jak szczerbaty na suchary :laghing2:
Adrenalina Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 A teraz nie "nie chciałem" ale "nie mogłem" wybaczam Ci :polew:
Kimi Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 A teraz nie "nie chciałem" ale "nie mogłem" wybaczam Ci :polew: Się smiejesz ze mnie.... ;(
Adrenalina Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 A teraz nie "nie chciałem" ale "nie mogłem" wybaczam Ci :polew: Się smiejesz ze mnie.... ;( żarcik przecież.... ale następna nieobecność zostanie ukarana :bicz3:[br]Dopisany: 20 Wrzesień 2010, 21:04_________________________________________________ hheheh ale ostatnio nas nawiedzila miales okazje to nie chciales jej poznac yyyyy..... w sumie teraz tak sobie myslę a czym Kimi mial się przyjechać fotografować? :gwizdanie:
Kimi Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 ale następna nieobecność zostanie ukarana Uuuu, ostra laska a czym Kimi mial się przyjechać fotografować? Volvo albo Solarisem - z SZOFEREM !!!
klysek Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 A teraz nie "nie chciałem" ale "nie mogłem" wybaczam Ci :polew: Się smiejesz ze mnie.... ;( żarcik przecież.... ale następna nieobecność zostanie ukarana :bicz3:[br]Dopisany: 20 Wrzesień 2010, 21:04_________________________________________________ hheheh ale ostatnio nas nawiedzila miales okazje to nie chciales jej poznac yyyyy..... w sumie teraz tak sobie myslę a czym Kimi mial się przyjechać fotografować? :gwizdanie: ja mialem go zabrac i by sie ze mna fotgrafowal
Adrenalina Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 ale następna nieobecność zostanie ukarana Uuuu, ostra laska
Kimi Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 ale następna nieobecność zostanie ukarana Uuuu, ostra laska Tak, tak, a to :bicz3: ??? To niby "głaskanie" było, hę ???
Rekomendowane odpowiedzi