MarianekZg Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 Kimi co by nie powiedzieć kupuj furacza czym prędzej :naughty:
Adrenalina Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 ale następna nieobecność zostanie ukarana Uuuu, ostra laska Tak, tak, a to :bicz3: ??? To niby "głaskanie" było, hę ??? takie tam starodawne metody wychowawcze
Kimi Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 Kimi co by nie powiedzieć kupuj furacza czym prędzej :naughty: No co ja mogę, co ja mogę... Konto na Audika powiększa się o parę groszy co miesiąc, ale jeszcze troszkię brakuje... takie tam starodawne metody wychowawcze No to "współczuję" Twojemu facetowi... Jeśli to jest u Ciebie standard
Adrenalina Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 Kimi co by nie powiedzieć kupuj furacza czym prędzej :naughty: No co ja mogę, co ja mogę... Konto na Audika powiększa się o parę groszy co miesiąc, ale jeszcze troszkię brakuje... no jak 'groszy' to prędko Cię tam na spocie nie zobaczą
Seba_LDZ Opublikowano 20 Września 2010 Autor Opublikowano 20 Września 2010 no pieknie sie tu zabawiacie ... mysle ze Pani Basie moge pogratulowac bo ladne zdjecia zrobila sprawdzcie sami ====> http://www.6sense.pl/gal/#/content/pictures3/Photo%20by%20Adrenaline/
Adrenalina Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 Kimi co by nie powiedzieć kupuj furacza czym prędzej :naughty: No co ja mogę, co ja mogę... Konto na Audika powiększa się o parę groszy co miesiąc, ale jeszcze troszkię brakuje... takie tam starodawne metody wychowawcze No to "współczuję" Twojemu facetowi... Jeśli to jest u Ciebie standard nie, nie .... u nas to odwrotnie
Kimi Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 Kimi co by nie powiedzieć kupuj furacza czym prędzej :naughty: No co ja mogę, co ja mogę... Konto na Audika powiększa się o parę groszy co miesiąc, ale jeszcze troszkię brakuje... no jak 'groszy' to prędko Cię tam na spocie nie zobaczą Wiosna 2011. Musze iść po Szanowną Małżonkę na przystanek I'll be back. :>
Adrenalina Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 no pieknie sie tu zabawiacie ... mysle ze Pani Basie moge pogratulowac bo ladne zdjecia zrobila sprawdzcie sami ====> http://www.6sense.pl/gal/#/content/pictures3/Photo%20by%20Adrenaline/ dziekuję za udzielenie miejscówki w swojej galerce [br]Dopisany: 20 Wrzesień 2010, 21:23_________________________________________________ Kimi co by nie powiedzieć kupuj furacza czym prędzej :naughty: No co ja mogę, co ja mogę... Konto na Audika powiększa się o parę groszy co miesiąc, ale jeszcze troszkię brakuje... no jak 'groszy' to prędko Cię tam na spocie nie zobaczą Wiosna 2011. Musze iść po Szanowną Małżonkę na przystanek I'll be back. :> już po wszystkim ? szybkie dziewczyny
klysek Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 no pieknie sie tu zabawiacie ... mysle ze Pani Basie moge pogratulowac bo ladne zdjecia zrobila sprawdzcie sami ====> http://www.6sense.pl/gal/#/content/pictures3/Photo%20by%20Adrenaline/ takie troche amatorskie :polew: nie powaznie to gitez lux malina macie ten dar do zdjec z Sebkiem
MarianekZg Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 Pani Basiu, fiu fiu :gwizdanie: :gwizdanie: foty gitez majonez :good: :good: :good:
Adrenalina Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 no pieknie sie tu zabawiacie ... mysle ze Pani Basie moge pogratulowac bo ladne zdjecia zrobila sprawdzcie sami ====> http://www.6sense.pl/gal/#/content/pictures3/Photo%20by%20Adrenaline/ takie troche amatorskie :polew: nie powaznie to gitez lux malina macie ten dar do zdjec z Sebkiem no raczej że amatorskie ... trzymałam tylko aparat i naciskałam guziczek
klysek Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 no pieknie sie tu zabawiacie ... mysle ze Pani Basie moge pogratulowac bo ladne zdjecia zrobila sprawdzcie sami ====> http://www.6sense.pl/gal/#/content/pictures3/Photo%20by%20Adrenaline/ takie troche amatorskie :polew: nie powaznie to gitez lux malina macie ten dar do zdjec z Sebkiem no raczej że amatorskie ... trzymałam tylko aparat i naciskałam guziczek nie, bardzo ladne
chriss Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 Pani Basiu, fiu fiu :gwizdanie: :gwizdanie: foty gitez majonez :good: :good: :good: Podziękować :notworthy: foty Seba tobie tez za ich swietna oprawe Ps.widze że poważny album się robi hehehe
MarianekZg Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 no pieknie sie tu zabawiacie ... mysle ze Pani Basie moge pogratulowac bo ladne zdjecia zrobila sprawdzcie sami ====> http://www.6sense.pl/gal/#/content/pictures3/Photo%20by%20Adrenaline/ takie troche amatorskie :polew: nie powaznie to gitez lux malina macie ten dar do zdjec z Sebkiem no raczej że amatorskie ... trzymałam tylko aparat i naciskałam guziczek nie bądź już taka skromna :wink4:
Adrenalina Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 hehehe.... gdyby nie Seba to nie było by czego oglądać
klysek Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 a kiedy nastepny spot bo juz sie nie moge doczekac
Seba_LDZ Opublikowano 20 Września 2010 Autor Opublikowano 20 Września 2010 naprawde fajne ujecia szacuneczek i gratsy a to ze ja tam je tylko wstawilem to wiesz no problemu sie tym zajmuje w koncu wiec pomoglem ja nie wiem czy bede za tydzien
klysek Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 ale teraz takiej spota zrobic z jakims grillem kielba itp.
MarianekZg Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 ale teraz takiej spota zrobic z jakims grillem kielba itp. może być ciężko z pogodą :confused4:
Kimi Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 No no, Pani Basiu Zdjęcia pierwsza klasa, szczególnie drugie - świetne ujęcie
Rekomendowane odpowiedzi