Kimi Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 Ooo, ja to też bym się przekąpał teraz w jakimś morzu :>
Seba_LDZ Opublikowano 22 Września 2010 Autor Opublikowano 22 Września 2010 zapraszam moze morza nie ma ale jest wisla
Adrenalina Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 zapraszam moze morza nie ma ale jest wisla syf[br]Dopisany: 22 Wrzesień 2010, 15:10_________________________________________________ :polew:
Kimi Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 BTW, czy zdajecie sobie sprawę z faktu, że gdy dociągną A-1 do Strykowa, nad morze będzie można śmignąć w jakieś 4 godziny (pół godziny na dojazd do Strykowa, 2,5 godziny A1 + 1 godzinę liczę na dojazd z Gdyni do np. którejś z miejscowości na Helu, do Karwii, Jastrzębiej Góry, czy Władysławowa) ??? Co oznacza, że np. po śniadaniu, o 8, jedziemy, o 12 jesteśmy na miejscu, pluskamy się, opalamy, podziwiamy laseczki, jakas rybka i fryteczki, te sprawy i o 18-19 ruszamy z powrotem. O 23 jesteśmy w domu, ząbki, paciorek i spać, a rano można iść do pracy Na upartego po dojechaniu można od razu nawet jakiegoś małego browca na plaży wypić, bo do 18-tej spokojnie się "ulotni" Pomijając koszty takiego wypadu (paliwo+opłata za A1) - sam fakt takiej możliwości działa mi mocno na wyobraźnię... Tak właściwie możnaby wtedy było pomyśleć np. o spociku sobotnio-niedzielnym (sobota jedziemy, bawimy się, ognisko NA PLAŻY, podziwiamy zachód słońca, niedzielę do wieczora spędzamy również na plaży i wieczorem wracamy do Łodzi. Przecież od biedy można się nawet kimnąć tę jedną nockę w autach, żeby ograniczyć koszty do minimum, nie? ) Co Wy na to?
Adrenalina Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 łooooo bogato :> to żeś wypracowanie wyrezał
Kimi Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 łooooo bogato :> to żeś wypracowanie wyrezał Pomysł oceniaj, a nie opis
Adrenalina Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 pomysł okey, ale mocno naciągnięty znając łódzkie realia
Kimi Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 pomysł okey, ale mocno naciągnięty znając łódzkie realia E tam. Zobaczymy w 2012 Kto jedzie ze mną na taki weekend na plaży?
Adrenalina Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 pomysł okey, ale mocno naciągnięty znając łódzkie realia E tam. Zobaczymy w 2012 Kto jedzie ze mną na taki weekend na plaży? ale ja miałam na myśli spoty łódzkie
Kimi Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 pomysł okey, ale mocno naciągnięty znając łódzkie realia E tam. Zobaczymy w 2012 Kto jedzie ze mną na taki weekend na plaży? ale ja miałam na myśli spoty łódzkie No też mówię - spot łódzki na plaży np. w Chałupach ( bardzo fajna plaża)
Seba_LDZ Opublikowano 22 Września 2010 Autor Opublikowano 22 Września 2010 pomysł okey, ale mocno naciągnięty znając łódzkie realia uuuaaaa CHYBA TY !!! :bicz3: :gwizdanie:
Adrenalina Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 pomysł okey, ale mocno naciągnięty znając łódzkie realia uuuaaaa CHYBA TY !!! :bicz3: tak mi dobrze, tak mi rób
Kimi Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 pomysł okey, ale mocno naciągnięty znając łódzkie realia uuuaaaa CHYBA TY !!! :bicz3: tak mi dobrze, tak mi rób @Adrenalina, czyli lubisz te klimaty -> http://streemo.pl/Image/3468_m.jpg
Adrenalina Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 pomysł okey, ale mocno naciągnięty znając łódzkie realia uuuaaaa CHYBA TY !!! :bicz3: tak mi dobrze, tak mi rób @Adrenalina, czyli lubisz te klimaty -> http://streemo.pl/Image/3468_m.jpg pogięło Cię ?
Kimi Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 pomysł okey, ale mocno naciągnięty znając łódzkie realia uuuaaaa CHYBA TY !!! :bicz3: tak mi dobrze, tak mi rób @Adrenalina, czyli lubisz te klimaty -> http://streemo.pl/Image/3468_m.jpg pogięło Cię ? O Jezu, żartuję przecież...
MarianekZg Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 pomysł okey, ale mocno naciągnięty znając łódzkie realia E tam. Zobaczymy w 2012 Kto jedzie ze mną na taki weekend na plaży? for all - uffff już po pracy Kimi ja chętniusio tylko czy dożyjemy ???
Kimi Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 pomysł okey, ale mocno naciągnięty znając łódzkie realia E tam. Zobaczymy w 2012 Kto jedzie ze mną na taki weekend na plaży? for all - uffff już po pracy Kimi ja chętniusio tylko czy dożyjemy ??? No a czemu mielibyśmy nie dożyć? BTW, ja jeszcze 41 minut i też "iti goł hołm"
Adrenalina Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 pomysł okey, ale mocno naciągnięty znając łódzkie realia uuuaaaa CHYBA TY !!! :bicz3: tak mi dobrze, tak mi rób @Adrenalina, czyli lubisz te klimaty -> http://streemo.pl/Image/3468_m.jpg pogięło Cię ? O Jezu, żartuję przecież... ale Ty lubisz strzelać fochy Kimi uśmiechnij się czasem zamiast wrzucać te grymasy [br]Dopisany: 22 Wrzesień 2010, 16:20_________________________________________________BTW, ja mam za daleko nad morze
MarianekZg Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 no przecież czasy takie szybko-prędkie pogoń za kasą i takie tam - nigdy nie wiadomo. Byłem ostatnio na cmentarzu to średnia wieku w niebiosach jest strasznie przygnębiająca ;( ;( [br]Dopisany: 22 Wrzesień 2010, 16:21_________________________________________________coś dla śmichu Czemu murzyni mają płaskie nosy :mysli: :mysli: żeby im się wygodnie piło wodę z kałuży. :> :>
Rekomendowane odpowiedzi